KT Arts Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Dziekuję za miłe słowa i ciesze si ze Toro wam się podoba;) Jeśli chodzi o wczoraj to.. Mistrzostwa nie odbyły się !!:) Zostały przeniesione na 19.09. ze względu na pogodę i małą ilość chętnych. Więc jeśli ktoś chce, moze wybrać sie w tym terminie;] Wczoraj nie tracąc okazji zrobilismy sobie trening;) Było kilka widzów którzy pewnie mysleli ze to już zawody, ale doszliśmy do wniosku ze 5 psów to nie mistrzostwa, a było zimnop i nie wszyscy są tak na nie przygotowani jak my;) Quote
Angelika_Roser Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]pozdrowienia dla wodnika :loveu:[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Wczoraj niestety nm się nie udało dotrzec ;) Ale widzę że na szczęscie mnie nie ominęło. 19 będziemy napewno juz wam kibicować, Quote
KT Arts Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]pozdrowienia dla wodnika :loveu:[/FONT] DZiekujemy:) Dla białaska tez przesyłamy:) Bartiśkowa_ napisał(a):Wczoraj niestety nm się nie udało dotrzec ;) Ale widzę że na szczęscie mnie nie ominęło. 19 będziemy napewno juz wam kibicować, Szkoda że nie bierzecie udziału.. Quote
Angelika_Roser Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]udanego dnia dla słodkości wielkości :loveu:[/FONT] Quote
KT Arts Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]udanego dnia dla słodkości wielkości :loveu:[/FONT] Wzajemnie;) kilka fot z treningu z Soboty;) pomimo przeniesienia zawodów nie traciliśmy okazji na dobrą zabawę:) kibic:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
KT Arts Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Uploaded with ImageShack.us Ratunek przybył:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
KT Arts Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Toro czeka na swoją kolej;) Uploaded with ImageShack.us Collett :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I zaczyna sie akcja;) Quote
KT Arts Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Toro wkracza do akcji:loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
KT Arts Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Już zmeczeni ale dajemy rade..!!!!:D:D Uploaded with ImageShack.us Udało się:D:D Uploaded with ImageShack.us Dodam tylko że te nasze harce przypłaciłam grypą:D:D Quote
zuzolandia Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 http://i35.tinypic.com/68zrlt.jpg piekny jest ;-) gratulujemy ....!!!!! widze ze zawody wielce udane ..ale jak patrze na WAS wtej wodzie to zaczynam żębami szczyrkać hihihhi brrrrrrrrrrrrrrrrr........ pogoda niestety była fatalna wiec nie ruszałysmy doopek z cieplego domku wracaj do zdrówkaaa a grypie stanowczo powiedz NIE ;-) BUZIAM!!!! Quote
Bartiśkowa_ Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 http://img820.imageshack.us/img820/516/imgp8070.jpg haha Toro i mina pt:"pańciu czy na pewno mam skakać do tej zimnej wodty" :evil_lol::loveu: świetne fotki, Quote
KT Arts Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 zuzolandia napisał(a):http://i35.tinypic.com/68zrlt.jpg piekny jest ;-) gratulujemy ....!!!!! widze ze zawody wielce udane ..ale jak patrze na WAS wtej wodzie to zaczynam żębami szczyrkać hihihhi brrrrrrrrrrrrrrrrr........ pogoda niestety była fatalna wiec nie ruszałysmy doopek z cieplego domku wracaj do zdrówkaaa a grypie stanowczo powiedz NIE ;-) BUZIAM!!!! Dziękujemy:) Niestety zawody to jeszcze nie były, zostały przeniesione własnie ze wzgledu na pogodę. Zrobilismy sobie trening;) Bartiśkowa_ napisał(a):http://img820.imageshack.us/img820/516/imgp8070.jpg haha Toro i mina pt:"pańciu czy na pewno mam skakać do tej zimnej wodty" :evil_lol::loveu: świetne fotki, Haha, musiałam go trzymac bo on był pierwszy żeby sie do wody wgramolić;p Quote
KT Arts Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Tania siła robocza:D Uploaded with ImageShack.us A pozorant (czyt. ja) juz sie topił;p;p Czekaja w kolejce:loveu: Uploaded with ImageShack.us Ania i Nigro;) Uploaded with ImageShack.us Quote
zuzolandia Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 aaaaaaaaaaaaaaaa no to jest szansa ze sie jesio zjawimy ;-) choc od 11 wrzesnia nie bedzie nas 3 tygodnie hihih... Quote
KT Arts Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Uploaded with ImageShack.us Standardowe wygłupy:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
KT Arts Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 zuzolandia napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaa no to jest szansa ze sie jesio zjawimy ;-) choc od 11 wrzesnia nie bedzie nas 3 tygodnie hihih... Mistrzostwa sa przeniesione na 19.09. Quote
KT Arts Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Uploaded with ImageShack.us Na dzisiaj koniec ;) Miłego ogladania;) Quote
sator_k_ Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Aż mi się zimno na widok tych zdjęć zrobilo ;) Widać, że Toro w swoim żywiole. :) Quote
Bartiśkowa_ Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Widze że twoja siostra z Jerbah ćwiczy :loveu: haha tania siła robocza najlepsza, wszyscy zmęczeni pchają łódkę a niuf szczesliwy na pokładzie :evil_lol::loveu: Quote
Tepes Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 włahaha tanio siła roboczo mie rozwaliła:evil_lol: http://img823.imageshack.us/i/imgp8130.jpg/ misioorki:loveu::loveu: a jedziecie na wystawa do Krk?:) Quote
KT Arts Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 sator_k_ napisał(a):Aż mi się zimno na widok tych zdjęć zrobilo ;) Widać, że Toro w swoim żywiole. :) Hehe zgadza sie;) Bartiśkowa_ napisał(a):Widze że twoja siostra z Jerbah ćwiczy :loveu: haha tania siła robocza najlepsza, wszyscy zmęczeni pchają łódkę a niuf szczesliwy na pokładzie :evil_lol::loveu: A oczywiscie tym niufem jest leniuch Shari;p Anula & Bono napisał(a):włahaha tanio siła roboczo mie rozwaliła:evil_lol: http://img823.imageshack.us/i/imgp8130.jpg/ misioorki:loveu::loveu: a jedziecie na wystawa do Krk?:) Ja będę w sobotę chyba, ale nie wystawiam;) Quote
Tepes Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 my sa i sobota i nidziela:) jo, Bartiośkowo(jak dobrz pódzie) Iśka i dog193:D Quote
Angelika_Roser Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]powidziam wAs za ten wodny sport.... ahhhh :lol:[/FONT] Quote
KT Arts Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]my sa i sobota i nidziela:) jo, Bartiośkowo(jak dobrz pódzie) Iśka i dog193:D[/COLOR][/QUOTE] No to moze sie spotkamy:D:D Ja może w niedziele będę na 20%:) [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]powidziam wAs za ten wodny sport.... ahhhh :lol:[/FONT][/B] [/CENTER][/QUOTE] Dziekujemy;) My was też za "wilczy" sport:) mam nadzieje ze ciebie też niedługo zobaczę w roli maszera:D:D Quote
Recommended Posts