KT Arts Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):Chyba by nas tam wyśmiali jeszcze przy Bartleja zdolnościach do ucieczek do rodziców :) A poza tym on z tymi stawami to teraz tragicznie wszelakie dłuższe spacery odpadają:shake: Nie wiem jak to do wakacji będzie ;) Ale za was bedziemy mocno trzymać kciuuki :loveu: ile jest narazie zgłoszeń ? Aha no tak, on ma te łapki.. Szkoda, na pewno nikt by was nie wyśmiał, tu sie liczy dobra zabawa a nie kto pierwszy;) Nie wiem ile jest na razie zgłoszeń bo dzisiaj zaczęłam dopiero wszedzie informacje wklejać..;p Quote
Bartiśkowa_ Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 No jasne że dobra zabawa :loveu: Jak p;rzegl;ądałam to co powinniśmy umieć do naszego przedziału to się przeraziłam, Nie dał by rady :razz: Padł by szybko :eviltong: Quote
zuzolandia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Moje suczydła raczej antywodne hihihih sprawie se chyba niufa hihih witanko;-) Quote
Ewa&Duffel Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Szkoda, że mieszkamy tak daleko i nie możemy was zobaczyć w akcji...;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Jeżeli tylko będę 28 sierpnia to na pewno pojedziemy z Pepe Wam pokibicować :lol::multi: Niestety bez Lenki, bo ona pewnie poszłaby sobie popływa z niufkami ;) Quote
Angelika_Roser Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [FONT=Comic Sans MS]hej słodziaki jak dzień?:):loveu:[/FONT] Quote
KT Arts Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):No jasne że dobra zabawa :loveu: Jak p;rzegl;ądałam to co powinniśmy umieć do naszego przedziału to się przeraziłam, Nie dał by rady :razz: Padł by szybko :eviltong: My już zaczynamy trenować, aż jestem ciekawa jak to bedzie;) zuzolandia napisał(a):Moje suczydła raczej antywodne hihihih sprawie se chyba niufa hihih witanko;-) Moje suczydło też antywodne;) Ewa&Duffel napisał(a):Szkoda, że mieszkamy tak daleko i nie możemy was zobaczyć w akcji...;) Nooo, szkooda... dOgLoV napisał(a):Ja też chce to widzieć :roll: :D:D:D Ania! napisał(a):Jeżeli tylko będę 28 sierpnia to na pewno pojedziemy z Pepe Wam pokibicować :lol::multi: Niestety bez Lenki, bo ona pewnie poszłaby sobie popływa z niufkami ;) O jak fajnie;) Szkoda że Lenki bys nie brała.. Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]hej słodziaki jak dzień?:):loveu:[/FONT] Hej słodziaki;) A no pracowity tydzień mamy;) Nawet nie mam kiedy do was zajrzeć..:( A co u was?? wiki4 napisał(a):Hej, witajcie :hand: :) Witajcie;) Quote
Angelika_Roser Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]A my chcemy zacząć przygodę z zaprzęgami, teraz się przygotowywujemy :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy :loveu:[/FONT] Quote
Minerva Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Nawet nie wiedziałam, że takie zawody się odbywają... Kurcze, szkoda, że tak daleko chętnie bym obejrzała ;) Quote
KT Arts Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]A my chcemy zacząć przygodę z zaprzęgami, teraz się przygotowywujemy :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy :loveu:[/FONT] To fajnie;) Ginuś bedzie sportowcem:loveu: A gdzie trenujecie??? Minerva napisał(a):Nawet nie wiedziałam, że takie zawody się odbywają... Kurcze, szkoda, że tak daleko chętnie bym obejrzała ;) Ja jestem ciekawa ile psów weźmie udział;) Infortune. napisał(a):Licze na duuużo zdjęć z zawodów! :) jak tylko się uda pogoda;] Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Dzisiaj widziałam ślicznego niufka, który siedział przed lokalem wyborczym :lol: I od razu pomyślałam o Was ;) Quote
Minerva Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Niufciak napisał(a): Ja jestem ciekawa ile psów weźmie udział;) Mam nadzieje, że sporo, będzie lepsza zabawa :D Quote
KT Arts Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Ania!']Dzisiaj widziałam ślicznego niufka, który siedział przed lokalem wyborczym :lol: I od razu pomyślałam o Was ;)[/QUOTE] Miło że czasem o nas wspomnisz;) Może nas kiedyś odwiedzicie;) [quote name='Minerva']Mam nadzieje, że sporo, będzie lepsza zabawa :D[/QUOTE] Ja też;) Quote
KT Arts Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='mimi_91']witam ;) miziaki dla futrzaków :loveu:[/quote] [quote name='wiki4']witajcie!!! :hand:[/quote] witajcie;) dla waszych futerek też mizianko;) Quote
KT Arts Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Słuchajcie, jest taka sprawa.. Moja sąsiadka prosiła mnie zebym pomogła jej znaleść dom dla jej 6-cio letniego labradora Albiego. chcą go oddać ponieważ w domu sa małe dzieci i jest problem bo nie moga przybywać z psem.. Albi wychował się bez dzieci, i jak je widzi to po nich skacze i je przewraca.. właściciele sobie z nim nie radzą .. Biedak nie wychodzi juz na spacery bo nikt nie ma dla niego czasu.. Chca go oddac w dobre rece byle by mu było dobrze;) Bardzo was wszystkich prosze, jak tylko macie mozliwość pomuc, to byłabym wdzięczna.. dodam ze znam tego psa od szczeniaczka, zawsze idąc do szkoły sie z nim bawię.. jest zywiołowy i dość duży.. biszkoptowy.. Jeśli ktoś chce wiedzieć cos więcej o psiaku to pisać;) Quote
Bartiśkowa_ Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 może poogłaszać go na allegro i innych portalach tego typu ;) Quote
Minerva Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Mam nadzieję, że znajdzie nowy dom :) Co do ogłoszeń to może na jakimś forum poświęconym labkom? Quote
KT Arts Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Dziękuję, ale aukcje odpadają.. musze teraz tylko pogadać z właścicielka bo mozliwe ze bedzie miał nowy domek;):D Quote
Daga&Maks Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Niufciak']Dziękuję, ale aukcje odpadają.. musze teraz tylko pogadać z właścicielka bo mozliwe ze bedzie miał nowy domek;):D[/QUOTE] a czemu odpadają? Na allegro właśnie najwięcej psów znajduje domy Quote
Recommended Posts