Jump to content
Dogomania

Galeria Moich Psitulasów - Toro & Krosia Zapraszają.!

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

magdabroy napisał(a):
Świetne to zdjęcie :loveu:

Moje też :loveu: :loveu: :loveu:

Dzięki :loveu:

dOgLoV napisał(a):
Świetna niespodzianka :multi:

Super relacja :multi:

i wydaje mi sie że około 4:15 min filmiku jest wasze zdjęcie :evil_lol:

Hehe, widzę że nas wyłapałaś :) Tak, jesteśmy tylko przez sekundę :)

Przyznam że miałam nadzieję że będzie więcej zdjęć, były chyba z 4 aparaty a mam zdjęcia tylko z 2..
Muszę kogoś uprosić coby kiedyś wpadł do nas na trening i porobił nam fajne fotki, ale chyba dopiero w przyszłym roku..

Może uda się i w marcu doczekam się wymarzonej lustrzanki :multi: Zobaczymy :)

Posted

witamy:loveu:
gratulacje postępu z niedostępną akitą:evil_lol:

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/298394_242875422425574_100001093550183_687364_85283453_n.jpg
ille niedźwiedzi:loveu::loveu: a filmik świetny!!

Posted

understandme napisał(a):

Ah.. nie ma to jak głębokie spojrzenie w oczy :loveu:
ahedok napisał(a):
ile niufków :loveu:
świetny skok z pomostu, mój mały też próbuje ale pokracznie a nie tak dostojnie xD

Mam nadzieję że kiedyś pokażesz mi zdjęcie :)
Tepes napisał(a):
witamy:loveu:
gratulacje postępu z niedostępną akitą:evil_lol:

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/298394_242875422425574_100001093550183_687364_85283453_n.jpg
ille niedźwiedzi:loveu::loveu: a filmik świetny!!

Dziękuję :loveu:
Jest nas coraz więcej ! :loveu:
Dla urozmaicenia w naszej ekipie jest jeszcze mały brązowy flat i dwa brązowe labki :loveu:

Co do skoków to: (fotka z treningu jakiegoś)

• 2 weeks later...
Posted

Witam Was,
Niestety nie mam na razie nowych zdjęć psiaków, poza tym brak czasu i w ogóle.
Kiedys już zadawałam to pytanie i rozwijałam ten temat, ale zacznę na nowo.. przymierzam się do nabycia lustrzanki i nie mogę się zdecydować czy Canon czy Nikon. Oba sa w mniej więcej tej samej cenie (body). Decydującą kwestię mają w tej sytuacji obiektywy. Kitowego nie chce bo uważam że jest mi nie potrzebny. Chciałabym teleobiektyw i jakiś jeszcze inny (byle nie kitowy). No i teraz mam dylemat. Oczywiście rzecz jasna głównymi obiektami moich wypocin będą psy więc chce się trochę hm.. dopasować. Czytałam juz że body mają niewielkie znaczenie przy lustrzankach, większe mają obiektywy. Ale ja się nie mogę zdecydować czy te nikonowe czy canonowe. Lubie robić zdjęcia zwierząt (psów) w ruchu na zbliżeniu, i ogólnie lubie robić zdjęcia na dużych zoomach.
Wiem, że większość z Was ma już doświadczenie z przynajmniej jedną z tych marek i jest w stanie wyrazić swoją opinie i przedstawić plusy i minusy na bazie własnych doświadczeń. Naczytałam sie informacji technicznych od groma i to wszystko jest tak do siebie podobne że nie wiem na co się zdecydować. Cena też oczywiście gra sporą rolę. Chciałabym poznać wasze zdanie i ewentualne porady w tym temacie. Wiem że się powtarzam, ale trudno.. chciałabym nie żałować tej decyzji i cieszyć się używaniem tego aparatu przez dłuuugi czas ;)
Czekam na wasze opinie ;)

Posted

Powiem tak, ja mam Nikona D3000, mój brat również. Dla nas jako amatorów, ten aparat spełnia wszystkie wymagania. Natomiast mój drugi brat ma Canona, ale on zajmuje się fotografią zawodowo i według jego opinii, to właśnie Canon nadaje się do tego "zawodu" lepiej.

• 2 weeks later...
Posted

Niufciak, ja parę dni temu kupiłam Nikona D5100 (z obiektywem Nikkor AF-S DX 18-105 mm f/3.5–5.6G ED VR) i nie ukrywam, że jak na razie te wszystkie opcje to jakaś czarna magia dla mnie ;)

magdabroy napisał(a):
Powiem tak, ja mam Nikona D3000, mój brat również. Dla nas jako amatorów, ten aparat spełnia wszystkie wymagania. Natomiast mój drugi brat ma Canona, ale on zajmuje się fotografią zawodowo i według jego opinii, to właśnie Canon nadaje się do tego "zawodu" lepiej.

Jak kupowałam aparat i pytałam sprzedawcy co lepsze Canon czy Nikon to powiedział, że ten kto używa canona chwali canona, a kto używa nikona chwali nikona i ciężko powiedzieć, który lepszy :)

Posted

magdabroy napisał(a):

Vilena napisał(a):
Jak kupowałam aparat i pytałam sprzedawcy co lepsze Canon czy Nikon to powiedział, że ten kto używa canona chwali canona, a kto używa nikona chwali nikona i ciężko powiedzieć, który lepszy :)

Nie miałam na myśli tego, że kto jakiego używa ten jest dla danej osoby lepszy. Napisałam o moim bracie, bo on już przerabiał zarówno Nikona jak Canona. Tylko tak jak napisałam, on się tym zajmuje zawodowo, więc dla niego aparat, na którym pracuje, naprawde musi być "naj".
Jak szukałam dla siebie aparatu, to nie odradzał mi kupna Nikona, nie namawiał mnie, że "tylko Canon!". Jedyne co mi zaproponował, to żebym nie kupowała obiektywów zamienników. Lepiej dozbierać kase i kupić oryginał ;)

Posted

Pochwalę się że robi postępy, moja mama go pogłaskała, ja go już mogę spokojnie dotknąć i zajrzeć w zęby, ustawić, biegać itp ;)

W trakcie ustawiania i dotykania :D

Nie patrzcie na moje miny bo rozmawiałam z psem :P

Waruj! ;)