mysza 1 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Zajrzyjcie do biednej Klarci, zaraz foty wkleję http://www.dogomania.pl/threads/177872-Zaniedbana-wyciAE-gniAE-ta-ze-schronu-sunia-prosi-o-wsparcie-na-hotel-i-diagnostykAE/page3 Quote
mysza 1 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Co tak pusto, nikt nie zagląda od nocy do Lunki. Brzydkie ciotki. Quote
idusiek Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ciotki zajęte poniedziałkiem w pracy moze.... Quote
gusia0106 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 mysza 1 napisał(a):Co tak pusto, nikt nie zagląda od nocy do Lunki. Brzydkie ciotki. Zaglądam i powiem, że akurat Luna jest ŁADNA ;) Quote
mysza 1 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 gusia0106 napisał(a):Zaglądam i powiem, że akurat Luna jest ŁADNA ;) Brkuje mi kilku emotek na dogo, żeby w pełni wyrazić, to, o czym myślę ;P Quote
gusia0106 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='mysza 1']Brkuje mi kilku emotek na dogo, żeby w pełni wyrazić, to, o czym myślę ;P :):):) A ta rodzina taka sensowna to się odzywała jeszcze? PS. Wiadomo kiedy Amigo może jechać do megii? Quote
Ewa Marta Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ona nie jest ładna, ona jest powalająco piękna!!!! Niesamowite sa te zdjęcia w ruchu:-) nareszcie może rozprostować kości i poruszać się!! CUDO! Quote
mysza 1 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='gusia0106']:):):) A ta rodzina taka sensowna to się odzywała jeszcze? PS. Wiadomo kiedy Amigo może jechać do megii? Tak, wczoraj, prosili o więcej fotek, wysłałam te w biegu ;) Pani mówiła, że Luna piękna jest. Megii najchętniej by wzięła pod koniec stycznia, ale w wyjątkowej sytuacji może da radę wcześniej. [quote name='Ewa Marta']Ona nie jest ładna, ona jest powalająco piękna!!!! Niesamowite sa te zdjęcia w ruchu:-) nareszcie może rozprostować kości i poruszać się!! CUDO! Prawda? Mnie też zachwycyły te foty w biegu. Quote
Tora&Faro Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 mysza 1 napisał(a):Tak, wczoraj, prosili o więcej fotek, wysłałam te w biegu ;) Pani mówiła, że Luna piękna jest. Ciekawe czy się zdecydują.... ale z Luny żywiołowa panienka;) Quote
mysza 1 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Ewanka napisał(a):Jakie tu pustki ... u pięknej Luny :) Straszne, coś zajęte wszystkie ciotki. Ja muszę przyznać, że w pracy młyn, w domu młyn i chory pies :( Ciężko. Quote
Ewanka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Czekamy na nowe wieści i fotki ... Luna - piękna dziewczyna, z pewnością lubi się fotografować ;) :) Quote
Tora&Faro Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 mysza 1 napisał(a):Straszne, coś zajęte wszystkie ciotki. Ja muszę przyznać, że w pracy młyn, w domu młyn i chory pies :( Ciężko. Trzymaj się Mysza...:calus: a do Lunki zaglądamy tylko nie zawsze jest czas pisać... Quote
Ewa Marta Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Zaglądam:-) Czy już coś wiadomo o ewentualnym domu dla Luny? Quote
Ewa Marta Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Zaglądam:-) Czy już coś wiadomo o ewentualnym domu dla Luny? Quote
gusia0106 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 mala_czarna napisał(a):Mysza, a co z psem?? Huguś MÓJ kochany sobie zerwał więzadło w łapce :( Quote
mala_czarna Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 gusia0106 napisał(a):Huguś MÓJ kochany sobie zerwał więzadło w łapce :( Dżizes. To raczej poważna sprawa, co? Nie chcę nawet wiedzieć jak go to musi boleć. A jak to się stało? :sad: Quote
beka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Luna cudna :). A zdjęcia zaj....ste. A co ze sterylką? przed adopcją czy później? Quote
Ewa Marta Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 gusia0106 napisał(a):Huguś MÓJ kochany sobie zerwał więzadło w łapce :( Oj:-( Usztywniasz mu jakoś łapę, żeby jej nie forsował? Musi go bardzo boleć:-( Quote
gusia0106 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 beka napisał(a):Luna cudna :). A zdjęcia zaj....ste. A co ze sterylką? przed adopcją czy później? No jest cudna to fakt. Ja bym sterylkę przed bo wiecie jak to się z ludźmi dogadywać. No chyba, że będą nad wyraz sensowni ;) Quote
mysza 1 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Ewa Marta napisał(a):Zaglądam:-) Czy już coś wiadomo o ewentualnym domu dla Luny? Nie, jakoś milczą. Idusiek dała mi jeszcze namiar ale jeden nr nie odbiera a drugi nie jest tym, którego szukamy... Nie zrobiłam allegro, bo od jutra przez 3 dni nie będę mogła odbierać telefonów, dopiero ok 23 i w przerwach ale wiadomo jak to jest. mala_czarna napisał(a):Dżizes. To raczej poważna sprawa, co? Nie chcę nawet wiedzieć jak go to musi boleć. A jak to się stało? :sad: Niestety poważne, miał naderwane rok temu, nie wiadomo dokładnie dlaczego. Teraz chyba poszło, bo chodzi na 3 łapach :( beka napisał(a):Luna cudna :). A zdjęcia zaj....ste. A co ze sterylką? przed adopcją czy później? Zdecydowanie chciałabym przed. Za ładna jest ;) Ewa Marta napisał(a):Oj:-( Usztywniasz mu jakoś łapę, żeby jej nie forsował? Musi go bardzo boleć:-( Nie, on sam ją oszczędza. W czwartek konsultacja, jeśli diagnoza się potwierdzi, w piątek operacja. Dostanę zawału, jak nic. Quote
mysza 1 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 gusia0106 napisał(a):No jest cudna to fakt. Ja bym sterylkę przed bo wiecie jak to się z ludźmi dogadywać. No chyba, że będą nad wyraz sensowni ;) Nie zauważyłam tego posty, jestem tego samego zdania. ;) Quote
Recommended Posts