juli88 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Witam, Niedawno pochowałam najwspanialszego przyjaciela o jakim nawet nie śniłam. Był ze mną 10 lat. Był przy mnie kiedy sie smiałam i płakałam był zawsze. W noc kiedy nad nim plakałam, ostatnia noc spędzona z nim podszedł do mnie i polizał mnie po twarzy. Potem pojechaliśmy do weta, gdzie musiałam go zostawić - do teraz boli mnie że umierał w samotności. Miko miał chore serce. Dziękuje Bogu że mi go dał, ale nie rozumiem nadal dlaczego go już nie ma przecież był młody... Miko [*] Quote
OlaLola Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Śliczny malec... Śpi teraz spokojnie i patrzy na Ciebie z góry. [*] Quote
juli88 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Czas mija, ból nie. Mam jeszcze trzy inne psy, ale Miko był wyjątkowy. Jak najbardziej zasługuje na moją pamięć i tęsknotę. W życiu piękne są tylko chwile - wszystkie chwile które spędziłam z nim były piękne :-( Miko [*] Quote
juli88 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 (edited) Pamięć i zdjęcia jedyne co mi pozostało Nigdy nie zapomnę - mam nadzieje że kiedyś jeszcze Cie zobaczę zdrowego i szczęśliwego. Byłeś tylko psem? NIE, byłeś przyjacielem, którego nigdy nie mogłam znaleźć w człowieku i nadal nie mogę... Pozostały mi tylko wspomnienia Edited December 10, 2012 by juli88 Quote
Maciekkk Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Piękny [`] Współczuję Ci bardzo mocno. Też bardzo tęsknie za swoim czteronogim Przyjacielem. Pamięć nigdy nie zginie, w sercu będą na zawsze,a i jeszcze się z nimi spotkamy, na pewno i będziemy znów szczęśliwi. Quote
Dubin Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Również tęsknie za swoimi i wciąż to tak samo boli... Miko był cudowny [*] Quote
juli88 Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 3 lata temu właśnie o tej godzinie zadzwonił telefon. Usłyszałam jedną z najgorszych wiadomości w moim życiu... "Akcja serca mimo reanimacji ustała. Przykro mi." Ból nie minął.... Skarbie tęsknię! I wierzę, że się zobaczymy!!! Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 I my tęsknimy za Guciuniem.Za naszym Przyjacielem.Za moim obrońcą.Kochamy Ciebie. Do zobaczenia E/W Quote
Recommended Posts