ms_arwi Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 fioneczka napisał(a):chyba sie skuszę na zabaweczkę , jest jeszcze fajna piłeczka ... sprawdzimy wytrzymałość ;) Poki co zabawka zyje ;) jest tylko nieco oskubana przez Fride ;) Quote
fioneczka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 ms_arwi napisał(a):Poki co zabawka zyje ;) jest tylko nieco oskubana przez Fride ;) zamawiam przez net piłkę i to co kupiłaś ... zobaczymy czy u nas da radę przeżyć bo Mona to niszczyciel i rozpracowuje zabawki dosłownie w kilka minut ;) ale jak to mawiają ... kto ma pszczoły ten ma miód ;) Quote
agaga21 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 super te zabawki z petstages! czy one rzeczywiście są wytrzymałe? czy dadzą radę niszczycielskim zębom pit bullki? Quote
ms_arwi Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 To jest wlasnie dobre pytanie... u mnie poki co zabawka zyje i poza lekkimi nadgryzieniami autorstwa Fridy ma sie dobrze, co oznacza, ze nalezy do kategorii tych wytrzymalszych. Te piszczace wszystkie pilusie to wytrzymuja u mnie minute :diabloti: Z drugiej strony teraz jest goraco i suniom nie bardzo chce sie bawic... wiec pozyjemy zobaczymy! Jest jeszcze taka fajna pilka z siatki gumowej jakby, podobno ultrawytrzymala - bede ja testowac przy nastepnych zakupach ;) Quote
ms_arwi Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Fotki z dzisiejszego biegania po lace :) Z komorki, ale sa ;) Quote
Recommended Posts