gwiezdny-wyslannik Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Mam nadzieję,że to da się wyjaśnić,ale boję się,że do poniedziałku katalog już będzie wydrukowany o ile już nie jest :roll: Najgorsze,że Atos ma wadę zgryzu i nie chcę się upokorzyć :roll: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Na stronie http://www.wystawa.grudziadz.zkwp.pl/grudziadz/ jest już nie tylko wykaz,ale i plan sędziowania ;) Quote
Gracjana Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: przezywam szok... Zdecydowalam sie jechac taki kawal na krajowke... Do p.Niciewicz a tu mi grudziac z p.Szemrajem wyskoczyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Wysłałam do nich meila,a jeśli będę musiała zapłacić to wystawię Atosa i jak sędzina będzie się pytać o zgryz to powiem jej,że to pomyłka,że Atos miał wystąpić tylko na "Młodym Prezenterze" i,że ponieważ musiałam zapłacić to go chciałam wystawić czy coś takiego ;) A jak nie będą kazać mi zapłacić to poprostu go nie wystawię i tyle :eviltong: Quote
Gazuś Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Cavalierko, ale jeżeli będziesz psa wystawiać, to dlaczego miałabyś się TŁUMACZYĆ przed sędzią? Oceni psa, tak jak każdego innego, wątpie, żeby jakiś sędzia pytał się "Dlaczego zgłosiłaś psa z wadą?"... Ale mam nadzieję, że się uda wyjaśnić :lol: Mam wieeeelką prośbę. Czy ktoś może mi tutaj wkleić stawkę GOldenów (wszytskie klasy, psy i suki). Mi sie to cholerstwo włączyć nie chce! :cool1: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 No tak oceni jak każdego innego psa,ale może sobie pomyśleć,że np.próbuje wystawić psa świadomie z wadą i np.oszukać sędzinę czy coś i może jakbym jej to wyjaśniła to nie wywaliłaby mnie tak z hukiem z ringu tylko tak bardziej spokojnie :lol: Bo,że mnie wywali to jest pewne :lol: Ale mam nadzieję,że wszystko się wyjaśni ;) A sędzina jest taka,że mogłaby się spytać "Dlaczego zgłosiłaś psa z wadą?"(znam ją z sędziowania Cavalierów w Sopocie) Stawka Goldenów: Golden Retriever Psy -młodzieży Prima BIRBANT Golden Retriever Psy -młodzieży CALL ME JIMI Staszel Golden Retriever Psy -młodzieży MERCEDES Yavanna Golden Retriever Psy -młodzieży MIZAR MAC MILO Milo Smile (FCI) Golden Retriever Psy -młodzieży TEDDY Matrix Golden Retriever Psy -młodzieży TENDER HARRY Staszel Golden Retriever Psy -młodzieży UTRILLO Oligarchia FCI Golden Retriever Psy -pośrednia DIEGO Adekatos Golden Retriever Psy -pośrednia PERFECT Ro-Da Golden Retriever Psy -pośrednia Falleur's SINGAPORE Golden Retriever Psy -otwarta DENIS Staszel Golden Retriever Psy -otwarta FINROD Belidor Golden Retriever Psy -otwarta HAZARD Goldi Golden Retriever Psy -otwarta MAD MAX Pasada Golden Retriever Psy -otwarta Sasquehanna (FCI) NEKTAR Golden Retriever Psy -otwarta SHOGUN Pasada Golden Retriever Psy -otwarta TOTTI z Wojnowa Golden Retriever Psy -championów ARISTO Złota Oaza Golden Retriever Suki -młodzieży AMIRA Aumenus Golden Retriever Suki -młodzieży ANGEL Aumenus Golden Retriever Suki -młodzieży Prima BEL-ESPIRIT Golden Retriever Suki -młodzieży CARMEN z Rybackiej Osady Golden Retriever Suki -młodzieży DEISY Maleństwa Golden Retriever Suki -młodzieży LADY DIANA Banda Midasa Golden Retriever Suki -młodzieży SEPIA Silwanus Golden Retriever Suki -młodzieży TAVIRA Wichrowe Rancho Golden Retriever Suki -młodzieży XARA Dżemojady Golden Retriever Suki -pośrednia AMELKA Słodka Harmonia Golden Retriever Suki -pośrednia BESSY Złoto Marty Golden Retriever Suki -pośrednia DELICE Polaris Golden Retriever Suki -pośrednia GALA Złoty Kanion Golden Retriever Suki -pośrednia SARA Zwariowany Duet Golden Retriever Suki -pośrednia TESSY Gorzowska Panorama Golden Retriever Suki -otwarta ATENA Słodka Harmonia Golden Retriever Suki -otwarta CELESTYNA Markowski Golden Retriever Suki -otwarta HAPPY DEMI Staszel Golden Retriever Suki -otwarta HEBE Sfora Gregora Golden Retriever Suki -otwarta IVEE Yavanna Golden Retriever Suki -otwarta JESTEM PIĘKNA Goldi Golden Retriever Suki -otwarta KATHLEEN JOSEPHINE Staszel Golden Retriever Suki -otwarta LAMBADA Yavanna Golden Retriever Suki -otwarta Secret ŁĄCZY LUDZI Golden Retriever Suki -otwarta NELLY od Vadanora Golden Retriever Suki -otwarta PRINCESSA Błękitny Skarb Golden Retriever Suki -otwarta TOSCANIA Ungaro (FCI) Golden Retriever Suki -championów GOLDWINA Litus Quote
strucelitrufla Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 GRACJANA - nie Inowrocław, tylko Grudziadz ;) Nam tez zmienili sedziego z p. Niciewicz na p. Szemraja, mi to akurat nie przeszkadza, ale rozumiem oburzenie. Quote
Gracjana Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 strucelitrufla jeszcze u tego sedziego nie bylam... jak sedzuje ?? Quote
strucelitrufla Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Trudno powiedziec :lol: W PONach lubi raczej krotkie i dobrze sie poruszajace. Quote
warg2003warg Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Bardzo lubię sędziowanie p.szemraja.Tak jak pisała strucelitrufla też w szetlandach lubi psy o krótszym korpusie i dobrze się poruszające.raczej wybiera psy większe, ale nie jest to regułą.Zwraca uwagę na ogon, nie lubi jak jest uniesiony do góry.Mój kiedyś u niego nie wygrał porównania o NPwR, ( wszystko mu wydawało się lepsze u niego od porównywanych psów) , ale powiedział tamten jest krótszy i mi się lepiej podoba.Sędzia o dużej kulturze osobistej,bardzo miło się u niego wystawia. Quote
Gazuś Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 A był ktos sędziowany przez Panią Cyperling? :lol: Ja to wiem tyle, że chyba basseta ma i to fajnego :cool3: Quote
jo-jo Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Stawki doziów: Dog niemiecki (błękitny) Psy - młodzieży MISTER PYSIO Myszatka (FCI) Dog niemiecki (błękitny) Psy - młodzieży NOVEMBER RAIN Balao Dog niemiecki (błękitny) Psy - otwarta O'MAREY Margarejro (FCI) Dog niemiecki (błękitny) Suki - młodzieży B-LAURA Perfect Dog Dog niemiecki (błękitny) Suki - młodzieży DOMINICA Dog-Lome Dog niemiecki (błękitny) Suki - młodzieży MANON Myszatka Dog niemiecki (czarny, arlekin) Psy - młodzieży AGLAUROS AGELAOS Atheneum Dog niemiecki (czarny, arlekin) Psy - pośrednia ALBERTO Salvare Dog niemiecki (czarny, arlekin) Psy - pośrednia IONESCO Polaris Dog niemiecki (czarny, arlekin) Psy - pośrednia OPAL ODIN Oregon Dog niemiecki (czarny, arlekin) Suki - młodzieży Być Może ALCHEMIA Dog niemiecki (czarny, arlekin) Suki - młodzieży APHRODITA AJTRA Atheneum Dog niemiecki (czarny, arlekin) Suki - młodzieży EUNICE Myśliwi Wodana Dog niemiecki (czarny, arlekin) Suki - młodzieży THAI Oregon Dog niemiecki (czarny, arlekin) Suki - pośrednia CYRANKA Myśliwi Wodana Dog niemiecki (czarny, arlekin) Suki - otwarta SALOME Matrix Dog niemiecki (żółty, pręgowany) Psy - młodzieży FANDANGO Pangea Dog niemiecki (żółty, pręgowany) Suki - pośrednia CINTRA CIRI Książe Gorzkowa Dog niemiecki (żółty, pręgowany) Suki - otwarta ANTANANARIVA Gigantos Quote
Musiałek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 jest juz środa wieczór a ja nie mam potwierdzenia :shake: :shake: :shake: czy to normalne?? a na wykazie jestem i zapłacone mam w terminie Quote
Gra... Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Musiałek napisał(a):jest juz środa wieczór a ja nie mam potwierdzenia :shake: :shake: :shake: czy to normalne?? a na wykazie jestem i zapłacone mam w terminie Nie przejmuj się Musiałku - my też jeszcze nie mamy, ale zostały jeszcze dwa dni i liczę, że jednak przyjdzie...:cool3: :mad: :razz: Quote
jo-jo Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Musiałkowa a kto Was sędziuje ?;-)) Ja bardzo się ciesze że jednak nie zgłosiłam Jojka bo mamy trzy psiule w klasie..w tym jeden który 1 maja kończy dwa lata ale właściciele pchają go nadal w pośredniej i boje się że w Dobrym mieście będzie :angryy: Quote
Musiałek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 tak, tylko że u mnie listonosz chodzi raz w tygodniu :-( Quote
Musiałek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Jo-Jo sędziuje na pani Niciewicz - z czego się bardzo cieszę bo chyba jest dość dobra i kompetentna Quote
jo-jo Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Musiałek napisał(a):Jo-Jo sędziuje na pani Niciewicz - z czego się bardzo cieszę bo chyba jest dość dobra i kompetentna Znam tylko nazwisko ze słyszenia :-)) ja mam przerwe i nie dobrze mi z tym bo baaaaardzo lubie wystawy a najbliższa dopiero 1 i 7 maja :placz: Quote
Musiałek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 1-go to widzimy się w Dobrym mieście :multi: a w Łódzi to my jesteśmy w sobotę :razz: Quote
jo-jo Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Musiałek napisał(a):1-go to widzimy się w Dobrym mieście :multi: a w Łódzi to my jesteśmy w sobotę :razz: ooo no prosze znowu się spotkamy :evil_lol: a tam kto was sędziuje ?;-))trza będzie się njakoś znaleźć bez Dorotki ;-) Quote
Minimolos Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Musiałek napisał(a):tak, tylko że u mnie listonosz chodzi raz w tygodniu :-( Dzisiaj dzwoniłem do oddziału w Grudziądzu bo też jeszcze nie mam potwierdzenia i powiedziano mi "proszę czekać bo do soboty są jeszcze 2 dni i powinno dojść" :evil_lol: Quote
Musiałek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 w Dobrym Mieście - pani Semik która nie cieszy się tu uznaniem :angryy: ale już zapłaciłam i nie mogę się wycofać w Łodzi jakaś szwedka - na co sie bardzo cieszę a Dorotka bedzie nas wspierac duchowo ;) Quote
jo-jo Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Musiałek napisał(a):w Dobrym Mieście - pani Semik która nie cieszy się tu uznaniem :angryy: ale już zapłaciłam i nie mogę się wycofać w Łodzi jakaś szwedka - na co sie bardzo cieszę a Dorotka bedzie nas wspierac duchowo ;) Oj tak tak w to wierzyć możemy ;-)) Tak więc dozobaczenia w Dobrym Mieście i powodzenia w Grudziądzu ;-) Quote
saluczki Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 ja też nie mam potwierdzenia, a wyjeżdzamy już jutro wieczorem!!!!!!!! czy na tą wystwę potrzebne jest zaświadczenie od weta??? dawno nie byłam na wystawie krajowej, z mojego doświadczenia wiem że różnie to bywa i na krajowych czasami wymagają zaświadczeń:niewiem: Quote
Recommended Posts