Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Veris napisał(a):
Yyyy...to pytanie może wydac Ci się głupie, ale....skąd do tego Grudziądza chcesz jechać, Evelinaa??:razz:

nie ja tylko moja znajoma ona jedzie z Chełma

Posted

Gazuś napisał(a):
Martyna, a jak się Twoje psisko nazywa papierkowo? :lol:

zgloszony jest Tio (Comics My Trend Of Blue), ale Afera (Reklama Canes Beati) tez z nami bedzie :-)

Posted

oczywiście ,oczywiście jak najbardziej :multi:
nie mogłabym przegapić, jedynej okazji do spotkania się z psiarzami :p
niestety... pech sprawił.. że jeszcze bez własnego maluszka :cool1:

Posted

Hmm czy nie wiecie czy beda wczesniej rozpiski godzinowe, ringi, a przynajmniej plan sedziowania?? Bo ja mam do wystawienia beagla, terierkę, i jesli czas pozwoli- doga niemieckiego. No i własnie pytanie- czy czas pozwoli. :roll:

Posted

Vio, tego chyba nie wie nikt :lol: Czy była w tamtym roku może doszukasz się w temacie o Grudziądzu 2005. Ale wątpie, zeby na krajówce była rozpiska "godzinowa". Zastanawiam się, czy chociaż katalog przedwystawowy podadzą...

Posted

[quote name='Gazuś']Vio, tego chyba nie wie nikt :lol: Czy była w tamtym roku może doszukasz się w temacie o Grudziądzu 2005. Ale wątpie, zeby na krajówce była rozpiska "godzinowa". Zastanawiam się, czy chociaż katalog przedwystawowy podadzą...

Własnie znalazłem specjalnie utworzoną stronę do tej wystawy, gdzie będą podane wszystkie szczegóły, dopiero po 10 kwietnia:

http://www.wystawa.grudziadz.zkwp.pl/grudziadz/

Posted

Aaa :cool3: Co prawda dalej z gipsem, ale ćwiczymy z Dockiem stanie :cool3: Najładniej na wychodzi...na drewniany kołek :evil_lol: Zobaczymy, jeśli na dworzu będzie tak samo ślicznie skupiony to tym razem w ręku będę kołek trzymać a nie nagródki :lol:

Posted

Atos figuruje na tej liście :crazyeye: Zajrzałam z czystej ciekawości jakie Cavaliery są zgłoszone i widzę,że jest i Atos,a ani ja ani nikt z rodziny czy znajomych nie zgłaszał Atoska :-o Wysyłałam tylko faxem zgłoszenie na MP i kserokopie rodowodu,bo jeśli pies nie jest zdgłoszony na wystawę to trzeba im dodatkowo tą kserokopie przesłać,może pomyśleli,że to zwykłe zgłoszenie:crazyeye: