Yanni Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Miejsce: Katowice, MOSiR "SPODEK" Opłaty Za psy z nr PKR i nr rejestracyjnym, stanowiących własność członków ZKwP Za psy zarejestrowane w innych organizacjach FCI (płatne na wystawie) I termin - 24.01.2010 II termin - 31.01.2010 Za pierwszego psa 120,00 PLN 150,00 PLN 50 EUR Za każdego następnego* 100,00 PLN 120,00 PLN 40 EUR Za klasę baby i szczeniąt 50,00 PLN 100,00 PLN 30 EUR Za klasę weteranów 50,00 PLN 100,00 PLN 30 EUR Rasy polskie bezpłatnie** bezpłatnie** bezpłatnie** GRUPA IX NIEDZIELA 28.03 Ana Beatritz KNOLL ( BR) bichon frise, lhasa apso, maltańczyk, pekińczyk, terier tybetański, coton de tulear, rosyjskie toye Ana MESTO MARTIN (ES) chiński grzywacz, papillon, phalene Carlos SALAS MELERO ( (ES) mops, shih-tzu Stefan SINKO (SLO) chihuahua długo i krótkowłose Mauro Anselmo ALVES (BR) cavalier king charles spaniel, king charles spaniel, spaniel tybetański, chin japoński Berri BEARE (IRL) pudel: miniaturowy, średni, duży, toy, gryfoniki, hawańczyk, lwi piesek, bolończyk Igor MIOC (HR) buldog francuski, boston terier Quote
Betulka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Taka cisz na shihtzakach, można by pomyślec, że nikt nie jedzie na żadną wystawę. A to cikawe. My do Katowic się nie wybieramy, ale myślimy nad Rzeszowem i Jarosławiem. Quote
Yanni Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Pani Beato niech Pani nie pisze ,że nie jedzie Pani do Katowic!!! Może Pani jednak zmieni zdanie? Przedłużono termin do 26 lutego i pewnie jeszcze raz przedłużą. Quote
Betulka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Yanni napisał(a):Pani Beato niech Pani nie pisze ,że nie jedzie Pani do Katowic!!! Może Pani jednak zmieni zdanie? Przedłużono termin do 26 lutego i pewnie jeszcze raz przedłużą. Bardzo bym chciała, ale nie mogę na przełomie marca i kwietnia ruszać się z domu bo czekamy na pierwsze źrebaczki które mają się nam urodzić. A to pierwsze źrebięta naszych klaczy i pierwsze odbierane przez nas porody, więc i stres i strach wielki. Powodzenia dla wszystkich, a tak nawiasem mówiąc to wie Pan może czy dużo shihtzków się zapowiada na tej wystawie? Quote
Yanni Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Betulka napisał(a):Bardzo bym chciała, ale nie mogę na przełomie marca i kwietnia ruszać się z domu bo czekamy na pierwsze źrebaczki które mają się nam urodzić. A to pierwsze źrebięta naszych klaczy i pierwsze odbierane przez nas porody, więc i stres i strach wielki. Powodzenia dla wszystkich, a tak nawiasem mówiąc to wie Pan może czy dużo shihtzków się zapowiada na tej wystawie? Z moich znajomych jadą wszyscy, a jest ich troszkę, a tych co nie znam jeszcze więcej więc pewnie bedzie tłok. Szkoda że Pani nie będzie. Trzymam kciuki za źrebiątka -będzie dobrze ale rozumiem też i Panią i ten stres bo to pierwszy raz. Myślę ze w Opolu się już spotkamy. Koniecznie prosze wymiziać Pani piękne suńki ! :) Quote
Betulka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Sunie wymiziane, a i z resztą myślę że będzie podobnie. Z wystawy katowickiej przychodzi mi tylko czekać na dużą ilość zdjęć i życzyć wszystkim udanych występów. Quote
Yanni Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 No cóż za tłok w tych Katowicach- 38 shih !!! i jakie gwiazdy zapowiedziały swoje występy. No jestem pod ogromnym wrażeniem.Żaden ring się nie łączy z ringiem shih to by oznaczało, że będzie miejsce na klatki. Moze ktoś ma ułożoną stawkę? Quote
Magda & Zicko Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Panie Janku :) na shihtzakowym dziewczyny starały sie ułozyć stawkę :) Quote
Yanni Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Zerkniemy zaraz, zerkniemy coż to za piękne okazy mi sie trafią w pośredniaku. Dzięki za info Pani Madziu :) Quote
Yanni Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Betulka']Panie Janku bedziemy trzymać kciuki[/QUOTE] Dziękuję bardzo Pani Beato. Szkoda ,że Pani nie bedzie !!! W klasie mam Asa z I-szej ligi ale nie załamuję się....hehehehe Quote
Betulka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ale będzie miał pan bardzo życzliwych kibiców:). I myślę, że ma Pan rację, tytuły za wszelką cenę?? - to chyba nie o to chodzi.;);) I proszę pamiętać, że nie każdy "AS" i nie zawsze jest asem;);) Quote
Yanni Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Betulka']I proszę pamiętać, że nie każdy "AS" i nie zawsze jest asem;);)[/QUOTE] Dla mnie (inie tylko dla mnie) jest Pani WIELKA! Quote
Yanni Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Betulka napisał(a):Ale będzie miał pan bardzo życzliwych kibiców:). I myślę, że ma Pan rację, tytuły za wszelką cenę?? - to chyba nie o to chodzi.;);) I proszę pamiętać, że nie każdy "AS" i nie zawsze jest asem;);) Pani Beato sprawdziło się co do joty a i kibice nie zawiedli :) Quote
Recommended Posts