Jump to content
Dogomania

Xv międz. Wystawa w katowicach 26-28.03.2010

Recommended Posts

Posted

Miejsce: Katowice, MOSiR "SPODEK"

Opłaty

Za psy z nr PKR i nr rejestracyjnym,
stanowiących własność członków ZKwP

Za psy zarejestrowane
w innych organizacjach FCI

(płatne na wystawie)

I termin - 24.01.2010

II termin - 31.01.2010

Za pierwszego psa
120,00 PLN

150,00 PLN

50 EUR

Za każdego następnego*
100,00 PLN

120,00 PLN

40 EUR

Za klasę baby i szczeniąt
50,00 PLN

100,00 PLN

30 EUR

Za klasę weteranów
50,00 PLN

100,00 PLN

30 EUR

Rasy polskie
bezpłatnie**

bezpłatnie**

bezpłatnie**

GRUPA IX
NIEDZIELA

28.03
Ana Beatritz KNOLL ( BR)
bichon frise, lhasa apso, maltańczyk, pekińczyk, terier tybetański, coton de tulear, rosyjskie toye
Ana MESTO MARTIN (ES)
chiński grzywacz, papillon, phalene
Carlos SALAS MELERO ( (ES)
mops, shih-tzu
Stefan SINKO (SLO)
chihuahua długo i krótkowłose
Mauro Anselmo ALVES (BR)
cavalier king charles spaniel, king charles spaniel, spaniel tybetański, chin japoński
Berri BEARE (IRL)
pudel: miniaturowy, średni, duży, toy, gryfoniki, hawańczyk, lwi piesek, bolończyk
Igor MIOC (HR)
buldog francuski, boston terier

Posted

Taka cisz na shihtzakach, można by pomyślec, że nikt nie jedzie na żadną wystawę. A to cikawe.

My do Katowic się nie wybieramy, ale myślimy nad Rzeszowem i Jarosławiem.

• 1 month later...
Posted

Pani Beato niech Pani nie pisze ,że nie jedzie Pani do Katowic!!! Może Pani jednak zmieni zdanie? Przedłużono termin do 26 lutego i pewnie jeszcze raz przedłużą.

Posted

Yanni napisał(a):
Pani Beato niech Pani nie pisze ,że nie jedzie Pani do Katowic!!! Może Pani jednak zmieni zdanie? Przedłużono termin do 26 lutego i pewnie jeszcze raz przedłużą.

Bardzo bym chciała, ale nie mogę na przełomie marca i kwietnia ruszać się z domu bo czekamy na pierwsze źrebaczki które mają się nam urodzić. A to pierwsze źrebięta naszych klaczy i pierwsze odbierane przez nas porody, więc i stres i strach wielki. Powodzenia dla wszystkich, a tak nawiasem mówiąc to wie Pan może czy dużo shihtzków się zapowiada na tej wystawie?

Posted

Betulka napisał(a):
Bardzo bym chciała, ale nie mogę na przełomie marca i kwietnia ruszać się z domu bo czekamy na pierwsze źrebaczki które mają się nam urodzić. A to pierwsze źrebięta naszych klaczy i pierwsze odbierane przez nas porody, więc i stres i strach wielki. Powodzenia dla wszystkich, a tak nawiasem mówiąc to wie Pan może czy dużo shihtzków się zapowiada na tej wystawie?

Z moich znajomych jadą wszyscy, a jest ich troszkę, a tych co nie znam jeszcze więcej więc pewnie bedzie tłok. Szkoda że Pani nie będzie. Trzymam kciuki za źrebiątka -będzie dobrze ale rozumiem też i Panią i ten stres bo to pierwszy raz. Myślę ze w Opolu się już spotkamy. Koniecznie prosze wymiziać Pani piękne suńki ! :)

Posted

Sunie wymiziane, a i z resztą myślę że będzie podobnie. Z wystawy katowickiej przychodzi mi tylko czekać na dużą ilość zdjęć i życzyć wszystkim udanych występów.

• 2 weeks later...
Posted

No cóż za tłok w tych Katowicach- 38 shih !!! i jakie gwiazdy zapowiedziały swoje występy. No jestem pod ogromnym wrażeniem.Żaden ring się nie łączy z ringiem shih to by oznaczało, że będzie miejsce na klatki. Moze ktoś ma ułożoną stawkę?

Posted

[quote name='Betulka']Panie Janku bedziemy trzymać kciuki[/QUOTE]
Dziękuję bardzo Pani Beato. Szkoda ,że Pani nie bedzie !!! W klasie mam Asa z I-szej ligi ale nie załamuję się....hehehehe

Posted

Ale będzie miał pan bardzo życzliwych kibiców:). I myślę, że ma Pan rację, tytuły za wszelką cenę?? - to chyba nie o to chodzi.;);)
I proszę pamiętać, że nie każdy "AS" i nie zawsze jest asem;);)

Posted

[quote name='Betulka']I proszę pamiętać, że nie każdy "AS" i nie zawsze jest asem;);)[/QUOTE]
Dla mnie (inie tylko dla mnie) jest Pani WIELKA!

• 1 month later...
Posted

Betulka napisał(a):
Ale będzie miał pan bardzo życzliwych kibiców:). I myślę, że ma Pan rację, tytuły za wszelką cenę?? - to chyba nie o to chodzi.;);)
I proszę pamiętać, że nie każdy "AS" i nie zawsze jest asem;);)

Pani Beato sprawdziło się co do joty a i kibice nie zawiedli :)