Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mam tylko zapytania typu "a bo myślałam, ze to moja suka, bo taką zgubiłam" albo "a to ona taka stara jest? a nie, ja pytam bo podobną wydałam i się przestraszyłam, ze to ona" .... ale mam jednego Pana, któremu ją wyślę.

Posted

Ale podobno bezpłodna ;) bo miała "dostęp" do psów a nigdy nie miała szczeniąt. Tak mówi właścicielka i tego bym się trzymała, ewentualny pseudohodowca nie miał by z niej pożytku.

Do mnie też ludzie dzwonią, ale chcą ją do kojca, do pilnowania działki, albo jest "za stara, bo taką starą to już mają i teraz szukają młodej" :angryy:

Posted

Nie wiem jak wyglada sytuacja czy ktos juz byl zobaczyc sunie - jaka naprawde jest - Bekka opowiedziala mi o watku - wlasnei wydalam staruszke oneczke z wloclawka i jade do Pruszkowa we wtorek po onke 10 letnia - a to blisko wiec moge podjechac i zerknac

Posted

czarna anda: Byliśmy już ją oglądać z Mru i jej TZ'tem. Jest świetna, bardzo kontaktowa, tak jak myślałam właścicielka nawet nie wie jaki ma skarb przed domem :roll: Ale dziękuję za zainteresowanie sunią i chęć pomocy. Teraz jakiś domek by się przydał cudowny, bo żal ściska jak ona tam gnije przy budzie :(

Posted

hihi nie wiem czy do Ciebie Delph dzwoniła taka pani ale my mieliśmy śmieszny telefon o Korę ;)

najpierw ja wczoraj dostałam smsa "a daleko to jest od Józefowa?"

po paru godzinach dowiedziałam się, że chodzi o psa i że o Korę :P hehe

no ale na tym nie koniec - byłam w pracy i podałam temu komuś na wszelki wypadek nr do Ciebie i do pawła, bo nie mogłam gadać sama

jakiś nr cały dzień wczorajszy wydzwaniał do Pawła - "użytkownik tego numeru prosi o rozmowe na Twój koszt" hehe więc paweł go oddalał

dziś pani zadzwoniła już na swój koszt :P chce Korę do kojca i w ogóle już dziś chciała jechać po nią :P

strasznie się kobiecie spieszy, wolne żarty... dom odpada rozumiem? znaczy nie dom - kojec :P

Posted

Odpada, na zewnątrz to ona teraz siedzi i jak widać jej to nie służy. Jeżeli już to ogród z możliwością wchodzenia do domu, np. na noc czy jak jej tam będzie się podobało :eviltong: Poza tym z takiego zwykłego kojca to ona pewnie wylezie, robi podkopy i zwinna też jest, więc bym nie ryzykowała.

Posted

Bo to ON'ek, więc pewnie wszyscy myślą, że tylko do "stróżowania". Też miałam samych chętnych do pilnowania działek pod nieobecność właścicieli na przykład :angryy:

Smsowicze mnie rozbrajają, jak tacy oszczędni, to ciekawe jak chętnie będą płacić w razie czego za leczenie albo dobrą karmę :watpliwy:

Posted

Zostałam zaproszona ;) to wpadam.

Z mojego doświadczenia wynika, że wiek odstrasza ludzi. Nawet jesli są miłosnikami zwierząt, to boją się szybkiego rozstania ze starszym psem.

Sunia jest w świetnej kondycji i może jeszcze naprawdę długo żyć, a czasem młodemu nie jest to pisane. Dlatego uwazam, ze trzeba zmienic jej wiek we wszystkich ogloszeniach na 5 lat.

Nie pisałabym też, że pomimo wieku jest w świetnej kondycji a po prostu, że jest w świetnej kondycji.
Takie szczegóły.

Czasem miewam dziesiątki telefonów w sprawie młodych suniek owczarek, bywa, że udaje się zaproponować inną na podmiankę, będę o niej pamiętać. Ostatnio jednak jakoś mniejszy ruch.

Posted

Dziękuję dziewczyny, że zajrzałyście. Rzeczywiście, zmienię trochę tekst ogłoszenia, bo dużo ludzi jednak rezygnuje ze względu na jej wiek, a ona naprawdę nie wygląda jak 7-letni ON'ek.

Wczoraj miałam pierwszy fajny telefon, niestety Pan się nie odezwał ponownie... Ale jeszcze trzymam kciuki i czekam cierpliwie, może, może....