Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Okej, w końcu wysłałam zdjęcie i opis przedmiotów na bazarek. Delph, podaj mi swój numer konta, to przeleję Ci 15 zł za piłeczkę. Chyba, że wybierasz się w najbliższym czasie na PM, to Ci dam osobiście, jak Ci wygodniej. :)

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kora jeszcze nie wróciła do domu, są w drodze...

Trzymajcie proszę jutro wszyscy bardzo mocno kciuki, przyjeżdża do nas Pan zainteresowany Koreczkiem...

Bonsai: dogadamy się jakoś, możliwe, że będę się wybierać na PM, więc dam Ci jeszcze znać, dzięki raz jeszcze :lol:

Posted

Jestem jestem :lol: Od wczorajszego poranka nie spałam, bo od razu po pracy było spotkanie z Panem, wróciłam nad ranem i znowu do pracy. Niedawno powrót do domu i padam na twarz, z góry przepraszam, jeżeli opis będzie za bardzo chaotyczny :oops:

Kora jest już w swoim nowym domku!! :multi:

Przyjechał bardzo miły Pan aż Dęblina (razem ze swoją Mamą, cudowną starszą Panią). Państwo są wspaniałymi, ciepłymi Ludźmi, od "zawsze" mieli ON'kowate pieski. Niestety w ciągu ostatnich kilku miesięcy odeszły ich dwa ukochane psiaki, po ciężkich walkach musieli się z nimi pożegnać :-( Jeden z piesków był z dogomaniackiej adopcji przeprowadzonej przez Fundację Emir.
Kora od razu polubiła nowego Pana, poszliśmy na spacer i Pan pięknie Korę prowadził. To bardzo miły i spokojny człowiek, a jednocześnie wymarzony przewodnik dla owczarka. Pani natomiast ma olbrzymie serce dla zwierząt i wiem, że będzie Korę bardzo rozpieszczać ;) Opowiadali nam bardzo długo o swoich podopiecznych, oglądaliśmy zdjęcia.
Oczywiście Państwo zdecydowani na adopcję, zgodzili się, żebyśmy od razu pojechali z nimi na wizytę. Mieszkają tuż nad Wisłą, na cichej, uroczej posesji. Kora od razu poczuła się jak u siebie. Zostaliśmy zaproszeni na kolejną wizytę, tym razem w świetle dnia, bo tak nam się wszystko przedłużyło, że przyjechaliśmy na miejsce bardzo późno. Z tego powodu nie ma zdjęć, bo wszystkie są czarne :oops: Mam nadzieję, że to nadrobimy, a tymczasem trzeba trzymać kciuki za okres aklimatyzacji Kory, mam nadzieję, że będzie jej u nowych Właścicieli bardzo dobrze.

Tęsknię za moją Korunią, ale myślę, że w nowym Domku będzie jej lepiej niż u nas. Ma ogród do swojej dyspozycji, kochającą Rodzinę i praktycznie stałą opiekę.

A zdjęcia wyszły tak :oops: :

Posted

Też mam nadzieję, że dobrze wybrałam ;) Telefonów po Korę było dużo, niestety większość taka, że nawet nie będę komentować :angryy: Ostatnio dostałam też kilka sensownych maili, niestety nie skorzystałam, bo są to domki "zazwierzęcone" (koty albo psy, a nawet inne małe zwierzaki), a odległość wykluczyła możliwość wcześniejszego sprawdzenia jak Kora zareaguje. W razie czego służę namiarami na te domy.

Posted

Dzwonił dzisiaj Pan Kory, oboje z Mamą są bardzo z suni zadowoleni, Koreczek jest grzeczny, ma wilczy apetyt i nie odstępuje właścicieli na krok :lol: Bawi się w ogrodzie nowymi piłeczkami i nie straszna jej nawet dzisiejsza niepogoda. Idzie tylko co jakiś czas do domu odpocząć i wraca do zabawy. Nawet za nami nie tęskni :evil_lol: Państwo zapraszają nas oczywiście na wizytę :razz: Dostałam też zdjęcia (z wczoraj) uśmiechniętej Koruni: