Bonsai Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Okej, w końcu wysłałam zdjęcie i opis przedmiotów na bazarek. Delph, podaj mi swój numer konta, to przeleję Ci 15 zł za piłeczkę. Chyba, że wybierasz się w najbliższym czasie na PM, to Ci dam osobiście, jak Ci wygodniej. :) Quote
Delph Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Kora jeszcze nie wróciła do domu, są w drodze... Trzymajcie proszę jutro wszyscy bardzo mocno kciuki, przyjeżdża do nas Pan zainteresowany Koreczkiem... Bonsai: dogadamy się jakoś, możliwe, że będę się wybierać na PM, więc dam Ci jeszcze znać, dzięki raz jeszcze :lol: Quote
IVV Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 a czy ktos pojedzie sprawdzic jej dom jesli ewentualnie cos z tego wyjdzie? Quote
bela51 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Czemu tutaj taka cisza? Czy są jakies wieści ??? Quote
Bonsai Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 I jak tam ?? Czekamy z niecierpilowścią na jakieś wieści! Quote
bela51 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Już nie wiem, czy mam sie cieszyc, czy martwić? Co tu taka cisza nastała ? Quote
IVV Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Haaaallllllllllooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
bela51 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Moja cierpliwośc jest wystawiana na wielka próbe . To drugi dzien bez żadnych wiadomosci. Quote
Delph Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Jestem jestem :lol: Od wczorajszego poranka nie spałam, bo od razu po pracy było spotkanie z Panem, wróciłam nad ranem i znowu do pracy. Niedawno powrót do domu i padam na twarz, z góry przepraszam, jeżeli opis będzie za bardzo chaotyczny :oops: Kora jest już w swoim nowym domku!! :multi: Przyjechał bardzo miły Pan aż Dęblina (razem ze swoją Mamą, cudowną starszą Panią). Państwo są wspaniałymi, ciepłymi Ludźmi, od "zawsze" mieli ON'kowate pieski. Niestety w ciągu ostatnich kilku miesięcy odeszły ich dwa ukochane psiaki, po ciężkich walkach musieli się z nimi pożegnać :-( Jeden z piesków był z dogomaniackiej adopcji przeprowadzonej przez Fundację Emir. Kora od razu polubiła nowego Pana, poszliśmy na spacer i Pan pięknie Korę prowadził. To bardzo miły i spokojny człowiek, a jednocześnie wymarzony przewodnik dla owczarka. Pani natomiast ma olbrzymie serce dla zwierząt i wiem, że będzie Korę bardzo rozpieszczać ;) Opowiadali nam bardzo długo o swoich podopiecznych, oglądaliśmy zdjęcia. Oczywiście Państwo zdecydowani na adopcję, zgodzili się, żebyśmy od razu pojechali z nimi na wizytę. Mieszkają tuż nad Wisłą, na cichej, uroczej posesji. Kora od razu poczuła się jak u siebie. Zostaliśmy zaproszeni na kolejną wizytę, tym razem w świetle dnia, bo tak nam się wszystko przedłużyło, że przyjechaliśmy na miejsce bardzo późno. Z tego powodu nie ma zdjęć, bo wszystkie są czarne :oops: Mam nadzieję, że to nadrobimy, a tymczasem trzeba trzymać kciuki za okres aklimatyzacji Kory, mam nadzieję, że będzie jej u nowych Właścicieli bardzo dobrze. Tęsknię za moją Korunią, ale myślę, że w nowym Domku będzie jej lepiej niż u nas. Ma ogród do swojej dyspozycji, kochającą Rodzinę i praktycznie stałą opiekę. A zdjęcia wyszły tak :oops: : Quote
IVV Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 SUPER!!!!!! dobrze ,ze sie Korkowi udalo trafic na normalnych ludzi:) Quote
Delph Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Też mam nadzieję, że dobrze wybrałam ;) Telefonów po Korę było dużo, niestety większość taka, że nawet nie będę komentować :angryy: Ostatnio dostałam też kilka sensownych maili, niestety nie skorzystałam, bo są to domki "zazwierzęcone" (koty albo psy, a nawet inne małe zwierzaki), a odległość wykluczyła możliwość wcześniejszego sprawdzenia jak Kora zareaguje. W razie czego służę namiarami na te domy. Quote
Bonsai Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Suuuuper! Bardzo się cieszę i gratuluję!!! :) Tylko powiedzcie, co mam zrobić z 15 zł? Na jakiegoś innego bidulka, tylko jakiego? Quote
bela51 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/183880-Carmen-sam-strach-i-brak-nadziei-powoli-ga%C5%9Bnie-w-schronisku-prosz%C4%99-pom%C3%B3%C5%BAcie!!!?p=14514502#post14514502 Jesli możesz to na te bidulke. Zbiera na hotelik:-( Quote
anawa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Bonsai napisał(a):Suuuuper! Bardzo się cieszę i gratuluję!!! :) Tylko powiedzcie, co mam zrobić z 15 zł? Na jakiegoś innego bidulka, tylko jakiego? A może na tego: http://www.dogomania.pl/threads/185347-BRAK-WPŁAT-BRAK-SZANS.Onek-z-dysplazją-cierpi-w-schronie-!-mY-NIE-DAMY-RADY-( Quote
Bonsai Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 No to poszło 15 zł na Carmen, miała mniej wpłat. ;) Quote
IVV Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 cioteczki jest duzy problem http://www.dogomania.pl/threads/185347-BRAK-WPŁAT-BRAK-SZANS.Onek-z-dysplazją-cierpi-w-schronie-!-mY-NIE-DAMY-RADY-( Quote
anawa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 IVV napisał(a):cioteczki jest duzy problem http://www.dogomania.pl/threads/185347-BRAK-WPŁAT-BRAK-SZANS.Onek-z-dysplazją-cierpi-w-schronie-!-mY-NIE-DAMY-RADY-( Już wyżej o tym wspominałam..... Quote
Delph Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Dzwonił dzisiaj Pan Kory, oboje z Mamą są bardzo z suni zadowoleni, Koreczek jest grzeczny, ma wilczy apetyt i nie odstępuje właścicieli na krok :lol: Bawi się w ogrodzie nowymi piłeczkami i nie straszna jej nawet dzisiejsza niepogoda. Idzie tylko co jakiś czas do domu odpocząć i wraca do zabawy. Nawet za nami nie tęskni :evil_lol: Państwo zapraszają nas oczywiście na wizytę :razz: Dostałam też zdjęcia (z wczoraj) uśmiechniętej Koruni: Quote
Recommended Posts