Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wyobrazcie sobie ile tego psa ominelo normalnych chwil w zyciu...ciesze sie ,ze trafila na Ciebie Delph i w koncu moze poznawac caly swiat i przestac sie go bac!!!!

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciliśmy właśnie z całodziennego spaceru z Korą, zachowywała się bardzo ładnie. Czarny kolega Kory (ze zdjęć sprzed paru dni) już dzisiaj był w gorszym humorze i nie dał się Korze obskakiwać. Było trochę wrzasku, Kora spanikowała i... przestała skakać :diabloti: Ehhh... żeby mój pies miał siłę też jej powiedzieć co o tym myśli... w domu Koreczek dalej w kagańcu :-( Domek pilnie poszukiwany!

Posted

Są, ale ogłoszeń nigdy za wiele ;) Więc jakby ktoś miał możliwość pomóc będę bardzo wdzięczna. Jutro może będą nowe zdjęcia Kory, to przyda się nowa seria ogłoszeń :lol:

Posted

Kora miała dzisiaj sesję zdjęciową na Polach Mokotowskich, zdjęcia są super, starałam się zrobić ostrą selekcję, ale i tak trochę ich będzie ;) Bardzo, bardzo dziękuję Agnes za zdjęcia, poświęcony czas i miło spędzone popołudnie :loveu:

Kora na torze agility :lol: :

Jak wypiję całą wodę, to nie trzeba będzie moczyć łapek wchodząc po piłkę:

Albo po prostu poczekam aż przydryfuje sama:

A co mi tam, wskakuję:

Posted

Delph, z takimi zdjęciami to Kora znajdzie domek w ciągu jednego tygodnia ;)
Czy ktoś już robi te ogłoszenia? Przepraszam, że nie mam czasu dokładnie śledzić wątku ale mamy nieoczekiwane kłopoty z Welshem i trochę za dużo mam ostatnio na głowie.....

Posted

Ogłoszenia robię ja w tempie żółwia i jeszcze zamówiłam jej pakiety dwa na bazarku. Ale teraz trzeba wykorzystać nowe zdjęcia, więc przydadzą się nowe.

No Kora dzisiaj miała mega spacer, 9 godzin w parku. Wracała podpierając się językiem do domu i od razu padła jak zabita. Na mojego psa nawet nie spojrzała ;) Śpi i pochrapuje.

Posted

....i tylko tyle jej do szczescia potrzeba .Onki kochaja pracowac! z nudow robia sie zaczepne...
tak sobie mysle ,jak ci ludzie mogli trzymac tak pieknego ,inteligentnego psa na lancuchu??????

Posted

Trzymać to jedno, ale mówić o niej, że jest niekontaktowa, agresywna i głupia, to jest już przesada :shake: To jest chyba najmądrzejszy i najbardziej oddany pies, jaki u nas był...

Posted

Kora jest naprawdę przepiękna! I na każdej kolejnej sesji zdjęciowej wydaje się być coraz młodsza!:cool3: Naprawdę wspaniała jest:loveu:
Trzymam kciuki za dobry i kochający domek!

Posted

Koreczek znowu ma humorki na spacerze do psów, natomiast (tfu, tfu, odpukać) z moim psem jakby lepiej... Ehhh, jak nie jedno, to drugie... Ale już wolę ją temperować na spacerze, niż mieć wojny w domu. Dzisiaj dla odmiany wybiegałam porządnie mojego psa, to mam spokój w mieszkaniu ;)

Za miętka jestem do owczarków, jak tylko jest lepiej, to odpuszczam, a tu nie ma tak szybko...