IVV Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 wyobrazcie sobie ile tego psa ominelo normalnych chwil w zyciu...ciesze sie ,ze trafila na Ciebie Delph i w koncu moze poznawac caly swiat i przestac sie go bac!!!! Quote
Delph Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Wróciliśmy właśnie z całodziennego spaceru z Korą, zachowywała się bardzo ładnie. Czarny kolega Kory (ze zdjęć sprzed paru dni) już dzisiaj był w gorszym humorze i nie dał się Korze obskakiwać. Było trochę wrzasku, Kora spanikowała i... przestała skakać :diabloti: Ehhh... żeby mój pies miał siłę też jej powiedzieć co o tym myśli... w domu Koreczek dalej w kagańcu :-( Domek pilnie poszukiwany! Quote
Delph Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Są, ale ogłoszeń nigdy za wiele ;) Więc jakby ktoś miał możliwość pomóc będę bardzo wdzięczna. Jutro może będą nowe zdjęcia Kory, to przyda się nowa seria ogłoszeń :lol: Quote
IVV Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Delph napisz do Isydora znajdziesz ja na watku mojego Bartusia,dziewczyna robi swietne ogloszenia:) Quote
Delph Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Kora miała dzisiaj sesję zdjęciową na Polach Mokotowskich, zdjęcia są super, starałam się zrobić ostrą selekcję, ale i tak trochę ich będzie ;) Bardzo, bardzo dziękuję Agnes za zdjęcia, poświęcony czas i miło spędzone popołudnie :loveu: Kora na torze agility :lol: : Jak wypiję całą wodę, to nie trzeba będzie moczyć łapek wchodząc po piłkę: Albo po prostu poczekam aż przydryfuje sama: A co mi tam, wskakuję: Quote
anawa Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Delph, z takimi zdjęciami to Kora znajdzie domek w ciągu jednego tygodnia ;) Czy ktoś już robi te ogłoszenia? Przepraszam, że nie mam czasu dokładnie śledzić wątku ale mamy nieoczekiwane kłopoty z Welshem i trochę za dużo mam ostatnio na głowie..... Quote
Delph Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 I z cyklu "głupie miny": Zmokły niedźwiadek: Quote
IVV Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Delph zdjecia sa super!!!!! a modelka jeszcze lepsza!!!! Quote
IVV Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 pewnie po tym ruchu byla spokojna jak baranek w domku:) Quote
anawa Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Tak, modelka rzeczywiście piękna...........:loveu: Quote
Delph Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Ogłoszenia robię ja w tempie żółwia i jeszcze zamówiłam jej pakiety dwa na bazarku. Ale teraz trzeba wykorzystać nowe zdjęcia, więc przydadzą się nowe. No Kora dzisiaj miała mega spacer, 9 godzin w parku. Wracała podpierając się językiem do domu i od razu padła jak zabita. Na mojego psa nawet nie spojrzała ;) Śpi i pochrapuje. Quote
IVV Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ....i tylko tyle jej do szczescia potrzeba .Onki kochaja pracowac! z nudow robia sie zaczepne... tak sobie mysle ,jak ci ludzie mogli trzymac tak pieknego ,inteligentnego psa na lancuchu?????? Quote
Delph Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Trzymać to jedno, ale mówić o niej, że jest niekontaktowa, agresywna i głupia, to jest już przesada :shake: To jest chyba najmądrzejszy i najbardziej oddany pies, jaki u nas był... Quote
IVV Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 mam nadzieje ,ze ci ludzie nigdy nie beda miec juz psa! Quote
pumcia02 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 fotki fantastyczne! podmienię na allegro. 9 godzin... podziwiam Quote
Evelka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Kora jest naprawdę przepiękna! I na każdej kolejnej sesji zdjęciowej wydaje się być coraz młodsza!:cool3: Naprawdę wspaniała jest:loveu: Trzymam kciuki za dobry i kochający domek! Quote
IVV Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 jak tam Koreczek? przechodza jej dasy i zle humorki:)? Quote
IVV Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/1789...4#post14570454 a tu jest link do zdjęć, okropne warunki, biedne psiaki i kotki http://picasaweb.google.pl/110372356...49256/DbcMini# Quote
Delph Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Koreczek znowu ma humorki na spacerze do psów, natomiast (tfu, tfu, odpukać) z moim psem jakby lepiej... Ehhh, jak nie jedno, to drugie... Ale już wolę ją temperować na spacerze, niż mieć wojny w domu. Dzisiaj dla odmiany wybiegałam porządnie mojego psa, to mam spokój w mieszkaniu ;) Za miętka jestem do owczarków, jak tylko jest lepiej, to odpuszczam, a tu nie ma tak szybko... Quote
Recommended Posts