Bonsai Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Super, widać, że sunia jest szczęśliwa! :) I faktycznie jej się przytyło. :evil_lol: Ale jej poprzednia sylwetka bardziej mi się podobała, lubię szczupłe psy. :eviltong: Powiedzieliście, że otyły pies to niebezpieczeństwo chorób? Quote
bela51 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Koreczek śliczny ! :loveu: Widac, ze jest tam szczęśliwa ! Jeszcze nie jest otyla, ale to tak bywa, ze sierocie chce sie dogadzac ponad miare i do otylosci potem jeden krok. Niestety wiem to, po mojej ślicznotce, ktora tez ma takie gabaryty.:lol: Quote
Delph Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Oczywiście że powiedzieliśmy, przy wcześniejszej wizycie jak ją zostawialiśmy też mówiliśmy :roll: Pan doskonale sobie z tego zdaje sprawę, to nie pierwszy jego pies ;) Natomiast Pani, która jest w Koreczku zakochana nie może się powstrzymać i dogadza jej jak może, nic na to nie poradzimy :lol: Quote
Evelka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Wspaniałe zdjęcia! Opłaciło się czekać, choć wiemy, że nie zawsze było Wam łatwo, ale teraz ten roześmiany pycholek rekompensuje wszystko!:) Cudowna i szczęśliwa Korunia:) Quote
Delph Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Koreczek pozdrawia świątecznie :loveu::loveu::loveu: : Quote
Recommended Posts