Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KOCHANI!!!

POMOCY!!!

Moja znajoma, która prowadziła stajnię pod Warszawą, ostatnio z powodów osobistych musiała się stamtąd wyprowadzić razem z dzieckiem,końmi i całym swoim życiem. Większość zwierząt jak dotąd udało jej się gdzieś ulokować, zostały psy.
Dwie sznaucerki miniaturki, dla których nigdzie nie ma miejsca. Szukamy kogoś, kto mógłby zapewnić biedaczkom przynajmniej dom tymczasowy. Znajoma jest zdesperowana i gotowa je uśpić...(!!!) (żeby zaoszczędzić im stresu, rozdzielenia, itp.)
Sunie są fantastyczne - jedna prawdziwa sznaucerka, druga troche mniej:)mają 9 i 10 lat, grzeczne, bezproblemowe, zdrowe, wysterylizowane, zaprzyjaźnione z kotami i dziećmi!!!Czasu nie ma wcale - po prostu jeden weterynarz nie zgodził się dzisiaj uśpić zdrowych psów...
Może znajdzie się ktoś, kto mógłby pomóc?
Dziękuję.
Mój nr telefonu 503 110 210
Pozdrawiam,
Aleksandraps. Ja z pewnością miałabym je już na swojej kanapie, gdyby nie była zajęta przez dwie wyżle znajdy, Sukę Pestkę i Niedźwiarda na tymczasie (od 1,5 roku...)

zaraz wkleje zdjecia

Posted

dostałam zdjęcia suczek... nie wiem co zrobić :( wątek powinien być na pwp nie tutaj bo nawet ja go przypadkiem znalazłam bo nie często tu zaglądam na sznupy ogólne

suczki sa niemłode, nienawidzę takiego szantażowania uśpieniem... zero czasu na działanie, na nic... a domy tymczasowe nie stoją w kolejce tym bardziej po starsze psy :(

Posted

Malawaszka - dzięki za fotki :)
poszła wielka akcja mejlowa
domki tymczasowe się znalazły - nawet mogę wybierać, ale sunie jeszcze nie zabrane, bo jest szansa na cudowny stały i z ogródkiem...wiec czekam na ostateczna decyzję
jak się dzisiaj nie uda to wioze je wieczorem do takiego tymczasu z szansa na stałe:)
tak czy inaczej trzymajcie kciuki
dam znać

Posted

Malawaszka - dzięki za fotki :)
poszła wielka akcja mejlowa
domki tymczasowe się znalazły - nawet mogę wybierać, ale sunie jeszcze nie zabrane, bo jest szansa na cudowny stały i z ogródkiem...wiec czekam na ostateczna decyzję
jak się dzisiaj nie uda to wioze je wieczorem do takiego tymczasu z szansa na stałe:)
tak czy inaczej trzymajcie kciuki
dam znać