beatkacg Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 niektórzy przyjechali się "wystawiać", a inni odpoczywać Quote
carolinascotties Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Sventata napisał(a):Troche zdjęć z dzisiaj http://picasaweb.google.com/rudziolek/MiedzynarodowaWystawaWSzczecinie1920062010# dziekujemy :) widze szkocika pieknego :) GRATULACJE!!! Quote
miniaga Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 beatkacg napisał(a):niektórzy przyjechali się "wystawiać", a inni odpoczywać A te 2 panienki, to córeczki mojego Tonic'a Pierwsza z moim przydomkiem , druga z przydomkiem Gattaca. Obie startowały w jednej klasie. Barcelona (owłosiona) lokata II, Burrbery Gold Zw mł. Dziękujemy za cudne zdjęcia, czy mogę je wykorzystać i jaki podpis dać? Quote
meta Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 bardzoooo prosze o fotki z BIS Baby bo nie mam ani jednej :-( a wzoraj wlasnie zadebiutowal moj najmlodszy maluch, Pan Banan :multi: i tak moje grzywki : BANANA SPLIT Only Salsa - WO I, Best Baby, BIS BABY III :multi: i jego rodzice: VALENTINO Favonius - dosk I, CAC CIOCCOLATA AMARA Salsa - dosk I, CAC, BOS, CACIB :multi: Quote
Hawanka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Hawanka napisał(a): I wielki Apel czy ktos nie ma stawki hawańczyka i fotek???? Czy naprawde nikt nie ma stawki hawańczyka i zdjęc .... Bardzo mi zależy :( Z góry dziekuje !!!! Quote
Asiaczek Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 meta napisał(a):bardzoooo prosze o fotki z BIS Baby bo nie mam ani jednej :-( a wzoraj wlasnie zadebiutowal moj najmlodszy maluch, Pan Banan :multi: i tak moje grzywki : BANANA SPLIT Only Salsa - WO I, Best Baby, BIS BABY III :multi: i jego rodzice: VALENTINO Favonius - dosk I, CAC CIOCCOLATA AMARA Salsa - dosk I, CAC, BOS, CACIB :multi: Brawo, piękny wynik:) Pzdr. Quote
FLY Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Hawanka napisał(a):[COLOR=red]Czy naprawde nikt nie ma stawki hawańczyka i zdjęc .... zdjęć nie mam bo mnie na tej wystawie nie było, a stawkę..przecież masz spis wystawców wystarczy chwila pracy i masz tez stawke..;) jako że były tylko 3 to się już poświęce.. :P Hawańczyk, suka, championów - OFF HANDED REPLY THE NOBLE MINDED Hawańczyk, pies, championów - VISAKOIVUN YUPPIE YENTE Hawańczyk, suka, młodzieży - VISAKOIVUN INFANTA FINLANDESA i przy okazji..gratulacje dla wszystkich Zwycięzców i wszystkich zadowolonych mniej lub bardziej;) Quote
maga18 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 to teraz foteczki wczesniej wspomnianej Burberry Gold Gattaca :loveu: ktora jak juz pisalam (ale napisze raz jeszcze) wygrała klasę młodzieży :grins: Quote
Asiaczek Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Sunia taka kontrastowa w umaszczeniu... to znaczy jasne włoski i ta ciemna skórka:) Fajnie to wygląda, bardzo efektownie:) http://lh5.ggpht.com/_FKfnsrcSHoQ/TB38CVDWVZI/AAAAAAAACWw/clYherBkWmE/s640/colage2.jpg pzdr. Quote
Hawanka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 FLY napisał(a):zdjęć nie mam bo mnie na tej wystawie nie było, a stawkę..przecież masz spis wystawców wystarczy chwila pracy i masz tez stawke..;) jako że były tylko 3 to się już poświęce.. :P Hawańczyk, suka, championów - OFF HANDED REPLY THE NOBLE MINDED Hawańczyk, pies, championów - VISAKOIVUN YUPPIE YENTE Hawańczyk, suka, młodzieży - VISAKOIVUN INFANTA FINLANDESA Dziękuje ;) Mi nie działają linki :( nie wiem dlaczego.....:shake: Quote
Cockermaniaczka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Przepiekna grzywka!!:) Ma ktos wyniki i stawke cockerow? Quote
Shetanka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Shetanka napisał(a):Gratulacje :D Zna ktoś może wyniki konkursu Młody Prezenter? Przypominam się Quote
Argus Electra Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 ach ach cudna ta grzywaczka - taką mogłaby mieć, gratuluje wyhodownia takiego cukiereczka Quote
maga18 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Argus Electra napisał(a):ach ach cudna ta grzywaczka - taką mogłaby mieć, gratuluje wyhodownia takiego cukiereczka dzieki :) w tym miocie wszystkie cztery są takie cukiereczki a najbardziej podobny do niej jest Bruno Banani Gattaca :) sorry za offa :) Quote
miniaga Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Najbardziej to ona jest podobna do Tatusia:eviltong: Quote
irishsetters Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 My też się pochowalimy Ian - CACIB, BOB, BOG II :) Quote
Asiaczek Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 irishsetters napisał(a):My też się pochowalimy Ian - CACIB, BOB, BOG II :) Ooooo, jakie szaleństwo! Brawo:) Pzdr. Quote
Iza. Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 miniaga napisał(a):Najbardziej to ona jest podobna do Tatusia:eviltong: Ooo tak, Tonic się córki nie wyprze :evil_lol: Quote
Merrick Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 A dla nas to była wystawa ostatniej szansy bo Tamlin 28 kończy klasę młodzieży. Długo nie wiedziałam czy jechać bo to dla nas ponad 8 godzin drogi pociągiem, ale się zdecydowałam i..... JERRY Eskimoski Domek - Zw.Mł i ukończony Młodzieżowy Championat Polski :) :) :) :) Quote
miniaga Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Gratulacje za BOG II dla Iana i Tamalina za ukończony championat. Quote
Recommended Posts