Jump to content
Dogomania

CACIB Szczecin,19-20.06.2010.

Recommended Posts

Posted

pierwsza sie chwalę? :) osobiscie nie byłam na tej wystawce ale moje grzywy były :)

BURBERRY GOLD Gattaca - doskonała I/4, Zwycięzca Młodzieży - i to jej drugi wniosek na Mł.Ch.Pl, teraz jedno malutkie i skonczy :laola:

i imporcik z USA -Gracieux Actions Speak Louder - doskonały I/4, CWC, CACIB i BOB - i tak samo jak wyżej, brakuje mu czasu i jednego małego CWC do Ch.Pl :)

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maga18 napisał(a):
pierwsza sie chwalę? :) osobiscie nie byłam na tej wystawce ale moje grzywy były :)

burberry gold gattaca - doskonała i/4, zwycięzca młodzieży - i to jej drugi wniosek na mł.ch.pl, teraz jedno malutkie i skonczy :laola:

I imporcik z usa -gracieux actions speak louder - doskonały i/4, cwc, cacib i bob - i tak samo jak wyżej, brakuje mu czasu i jednego małego cwc do ch.pl :)

gratulacje :)

Posted

maga18 napisał(a):
pierwsza sie chwalę? :) osobiscie nie byłam na tej wystawce
Ja też nie i dlatego możemy pochwalić się wcześnie! :) Eyeson, czyli Gingerdream ALL EYES ON ME, synek mojego Guinnessa (Stirling TUNES OF GLORY) po GINGER Poezja Ruchu, wygrał sobie na tej wystawie BIS Puppy!!! Jestem ogromnie dumna z Eyesonka! :) Brawa Angelika!

Jeśli ktoś ma zdjęcia z BIS Puppy to byłabym wdzięczna. :)

Posted

irishsetters napisał(a):
jak dojechać z dworcka PKP na stadion? Na którym dworcu wysiąść najlepiej?

Wysiadasz na dworcu głównym, wychodzisz głównym wyjściem naprzeciwko którego znajdują się przystanki tramwajowe, wsiadasz w "3" w kierunku lasku Arkońskiego i jedziesz do samego końca i jesteś na miejscu, no może jeszcze tylko 5-cio minutowy spacerek od końcowego do stadionu na którym zorganizowana jest wystawa.

Posted

maga18 napisał(a):
BURBERRY GOLD Gattaca - doskonała I/4, Zwycięzca Młodzieży - i to jej drugi wniosek na Mł.Ch.Pl, teraz jedno malutkie i skonczy :laola:
i imporcik z USA -Gracieux Actions Speak Louder - doskonały I/4, CWC, CACIB i BOB - i tak samo jak wyżej, brakuje mu czasu i jednego małego CWC do Ch.Pl :)

Brawo!!!

Flaire napisał(a):
Ja też nie i dlatego możemy pochwalić się wcześnie! :) Eyeson, czyli Gingerdream ALL EYES ON ME, synek mojego Guinnessa (Stirling TUNES OF GLORY) po GINGER Poezja Ruchu, wygrał sobie na tej wystawie BIS Puppy!!! Jestem ogromnie dumna z Eyesonka! :) Brawa Angelika!
Jeśli ktoś ma zdjęcia z BIS Puppy to byłabym wdzięczna. :)

Guinessa nie ma juz w PL, ale sa jego dzieci:)
Brawo!!!

pzdr.

Posted

No to chwalę się i ja.

Dziś w Szczecinie mój Cynamon zajmując lokatę 1/3 ukończył swój tytuł Młodzieżowego Championa Polski :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Tebusa napisał(a):
No to chwalę się i ja.
Dziś w Szczecinie mój Cynamon zajmując lokatę 1/3 ukończył swój tytuł Młodzieżowego Championa Polski :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Uhhhhh, no to gratulujemy Młodziezowego Championa:)

pzdr.

Posted

Ja bylam na wystawie, ale zdjec za duzo nie mam. (nie mam tych o ktore prosiliscie bo na owczarki sie spoznilam i na hawanczyki chyba tez)

Gratuluje wszystkim osiagniec!!! :)

Posted

Nati28 napisał(a):
Widzialam jednego hawana przy ringu ale nie jak byl wystawiany... moze ktos inny bedzie mial fotki
A jaki kolorek miał ten przy ringu?? I wielki Apel czy ktos nie ma stawki hawańczyka i fotek????

Posted

maga18 napisał(a):

Ja się chciałam pochwalić sukcesem Stinga a tu już mnie Madzia ubiegła.
Najzabawniejsze jest, że Sting ma 2 właścicielki a pies z obcymi na wystawę pojechał:evil_lol: W tym miejscu chciałabym bardzo podziękować wszystkim, którzy nam umożliwili występ w Szczecinie:
3 cudownym babom : Asi, Kasi i Anusi, które zabrały Stinga i cudownie się nim opiekują
i 3 handlerom: Marcinowi Wilczkowi , który jest wirtuozem po prostu, Andrzejowi z Naszej Sfory za to że zawsze mogę na niego liczyć i młodej handlerce, która wystawiała Stina na grupie.

Praca zbiorowa :evil_lol:
Serdecznie dziękuję!