tayga Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Nepper jest cudowny :) Ja mam z nim rzadko kontakt, ale Pan Marek mówi, że nie szczeka, cieszy się do wszystkich i wysoko podskakuje na widok ludzia. No tak... taki mały, jeszcze ktoś mógłby go nie zauważyć. Poza tym musiał być przyuczany do zachowania czystości. W kojcu brudzi jak nikt go nie wyprowadzi, ale zaraz po wyjściu z kojca siusia z ulgą :) Quote
ona03 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Śliczności malutkie :loveu::loveu: Jak tam sprawdzenie domku ????? Quote
tayga Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Dogomaniaczka ze Żmigrodu się nie odezwała. W piątek - sobotę ukaże się maluszek w naszych lokalnych gazetach obok Skrzata. Moze ktoś z okolicy się zlituje... Quote
Monday Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 tayga, na pewno ktoś się w nim zakocha :) Tylko pamiętaj - odległość nie jest przeszkodą do znalezienia domu !!!! Może powalcz jeszcze o sprawdzenie domu pod wrocławiem ??? Zdjęcia śliczne, będę miała do ogłoszeń - zaraz na allegro podmienię i na gumtree :) Quote
Monday Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 tayga, na pewno ktoś się w nim zakocha :) Tylko pamiętaj - odległość nie jest przeszkodą do znalezienia domu !!!! Może powalcz jeszcze o sprawdzenie domu pod wrocławiem ??? Zdjęcia śliczne, będę miała do ogłoszeń - zaraz na allegro podmienię i na gumtree :) Quote
ona03 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Cudna tayga :lol: wyprawiła już maluszka do domciu :loveu: Pan znajomy, jak tayga wróci z pracy będą szczegóły:lol:. Ale nie może być tak, że kojec stoi pusty więc zgarnęła z ulicy hoszczora, którego namierzała jakiś czas :shake: Co za świat, u nas zwierzę to rzecz jak to zmienić :cool3: Quote
Monday Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Czyli Nepper ma dom, czy jak? Bo ja ogłoszenia ciągle nowe robię... Quote
ona03 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Monday napisał(a):Czyli Nepper ma dom, czy jak? Bo ja ogłoszenia ciągle nowe robię... Na 99,999999 % tak, jak tayga wróci z pracy będą szczegóły więc może wstrzymaj się z nowymi ogłoszeniami a może na te ogloszenia będą domki dla innych szczeniorków jak sie ktoś zgłosi Quote
tayga Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Monday napisał(a):Czyli Nepper ma dom, czy jak? Bo ja ogłoszenia ciągle nowe robię... Dziękuję Ci kochana.... Nepper w nowym domku:multi: Jego Pan sam znalazł Neppusia. Akurat trafił w miejsce gdzie są kojce... Jak on mnie błagał o maluszka!! W grudniu stracił swojego psiaka (19 lat), mieszka sam, w domku. Marzył o nowym przyjacielu, ale takim malutkim, "coby się do łóżka zmieścił". Nepper już po wizycie u weta, odrobaczony. Za tydzień szczepienia. A w weekend odwiedzę facetów, Pan zaprasza "zawsze i o każdej porze". Quote
tayga Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 ona03 napisał(a):a może na te ogloszenia będą domki dla innych szczeniorków jak sie ktoś zgłosi Szukaj szczeniora, do Zielonej Góry potrzeba. Tylko ma za wielki nie wyrosnąć :) W Zielonej sama domek sprawdzę :) Quote
Monday Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 tayga, to zmień tytuł... ja bym miała szczeniory, ale kłopotem będzie transport :( Ale pewnie koło ciebie innych szukających domków szczeniaków nie brakuje Cieszę się, że Nepper ma dom :) Quote
ona03 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Tayga może daj namiary na domek w Żmigrodzie /oczywiście za zgodą/ Cioteczkom z Wrocławia szkoda żeby przepadł:):):) Quote
Monday Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 ooo...fajny pomysł może pani spodoba się też inny szczenior ??? Quote
ona03 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Cała masa cudów http://www.dogomania.pl/threads/178173-Lawina-szczeniAE-t-23-psy-w-mieszkaniu-PomA-A-cie Quote
Igiełka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Bardzo się cieszę Neeperek już w domku.:lol: Quote
Monday Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Czy jakieś wieści z Nepperkowego domku? Quote
Recommended Posts