Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Soema napisał(a):
Póki co wszystko dobrze, dopadnę Germaine w wolnej chwili to poproszę żeby coś napisała :)

No i się pospieszyłam...

Homer ma problemy z oddychaniem, we wtorek jedzie do weta.. Mamy nadzieję, że to nie przerzuty do płuc :(

Posted

bazarek z telefonami komórkowymi się skończył, jak tylko będą pieniązki od wszystkich kupujących to zostaną podzielone i będą także dla Homerka.

Posted

[quote name='Doda_']bazarek z telefonami komórkowymi się skończył, jak tylko będą pieniązki od wszystkich kupujących to zostaną podzielone i będą także dla Homerka.[/QUOTE]
Dziękujemy :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Cisza była, bo u Homera dzień do dnia były podobne. Niestety, ostatnio Homer zaczął kaszleć... pojawiły się nowe guzki.. są podejrzenia, że to nawrót, a kaszel to oznaka przerzutów do płuc :(:(
Homera czeka RTG, biopsja i kolejne badania.. Homer jest bezpieczny, ale czekają nas kolejne wydatki.. i to niemałe. Może mógłby ktoś nas wesprzeć? Może jakieś rzeczy na bazarek?
Zgłoszeń jest tak wiele.. sami nie damy rady.

Posted

Doda_ napisał(a):
Pamiętajcie, ze są pieniązki dla Homerka z bazarku telefonów komórkowych. tylko ze ostatnia osoba jeszcze nie wpłąciła i czekam nadal.

Jejku, nie wiedziałam. Dziękujemy!

• 4 weeks later...
Posted

Przelałam już 40 zł z bazarku dla Homerka. Na numer konta w pierwszym poście. W tytule napisałam 'dla homerka z bazarku. nick doda' i prosze o potwierdzenie

Posted

Doda_ napisał(a):
Przelałam już 40 zł z bazarku dla Homerka. Na numer konta w pierwszym poście. W tytule napisałam 'dla homerka z bazarku. nick doda' i prosze o potwierdzenie

Już pytam czy doszło, bardzo dziękujemy!