Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ARTEMIS1 napisał(a):
Jasne ze dopisujemy :)
a teraz jak wygracie to bedzie ze po ukladach :P

Spoko, jeśli wygramy to napewno nie czasem, bo Saga pocieczkowo ma wdoopiemajstwo, pogubiła dopalacze, których i tak nie miała za dużo:angryy:

Posted

Rany, zaczynam odczuwać presję, mam nadzieję, że mój grubcio nie urósł od ostatniego mierzenia przez sędziego (już kilka miesięcy temu...), bo będzie obciach:oops:

Od centrum jakiś miły wrocławianin opisze nam dojazd na stadion? Śpimy w hotelu polonia:) dzięki:razz:

Posted

Kurcze, uświadomiłam sobie że Saba to tor widziała ostatnio w Poznaniu :crazyeye: Dzisiaj na podwórku nawet ładnie skakała, ale czy ona slalom pamięta :???:

Posted

PATIszon napisał(a):
Calkiem niepotrzebnie suszysz.
Caly dzien ma padac snieg....:placz:

Pati, a feee wypluj te słowa, chociaż może wtedy dużego mrozu by nie było :PROXY5:
W takim razie dorzucam do walizki 4 buty:cool3:

Posted

OlaAB napisał(a):
popatrz na to z tej strony - bylebys skonczyla i masz I miejsce:thumbs:

A co to potem za I miejsce? :flaming: No, ale póki co to, żebyśmy w ogóle ukończyły te przebiegi. :eviltong: :lol:

A jakieś wpisowe w końcu jest czy coś przeoczyłam? :hmmmm:

FikuMiku napisał(a):
W takim razie dorzucam do walizki 4 buty :cool3:

O qrcze, ja myślałam o dwóch parach butów, a Ty piszesz, że dorzucasz 4 buty, to ile razem? :roll:

Posted

Psów nie ma co prać, ani suszyć, ani wyrzymać, i tak wrócą utytłane, mokre i śmierdzące, jak mokre psy:) A my to już wogóle szkoda gadać!
:):cool3: U mnie wszystko się powolutku topi i tonie:( Ale będzie błocko:):roll: :razz:
Ale będzie wesoło:):multi: :multi:
Nie biegałam kilka miesięcy:) I jadę na trening!!! W końcu - szkoda tylko, że na zawody:)

Dorota

Saba napisał(a):
Saba to M-ka

Posted

belgunia napisał(a):
Nie biegałam kilka miesięcy:) I jadę na trening!!! W końcu - szkoda tylko, że na zawody:)

:lol: :lol: :lol: To samo miałam napisać. :eviltong: Ale ja to jeszcze gorzej, gdzie ja się pcham? :stupid: Nie trenuję tylko od razu walę na zawody. :roflt:Dobrze, że miałam tak zawalony tydzień, że nie miałam czasu się zastanawiać, bo pewnie w końcu bym nie pojechała. A tak jadę i już, gdzieś trzeba poskakać, najwyżej będzie kupa śmiechu. :evil_lol:

Posted

AniaP napisał(a):
:lol: :lol: :lol: To samo miałam napisać. :eviltong: Ale ja to jeszcze gorzej, gdzie ja się pcham? :stupid: Nie trenuję tylko od razu walę na zawody. :roflt:Dobrze, że miałam tak zawalony tydzień, że nie miałam czasu się zastanawiać, bo pewnie w końcu bym nie pojechała. A tak jadę i już, gdzieś trzeba poskakać, najwyżej będzie kupa śmiechu. :evil_lol:

A może poprosimy Anię :modla: :modla: :modla: o "przebieg przypominający" dla naszych psów:)
Żeby chociaż z 1 stefka i ze dwa hopki, taki króciutki torek :modla::modla:
toreczek, toreczuniek... Ania please:)
:)

Dorota

Posted

AniaP napisał(a):
A co to potem za I miejsce? :flaming: No, ale póki co to, żebyśmy w ogóle ukończyły te przebiegi. :eviltong: :lol:

A jakieś wpisowe w końcu jest czy coś przeoczyłam? :hmmmm:

to ja sie staram dal was o fajne nagrody a wy mi tu takie teksty :( no ladnie ladnie, nad torem przypominajacym sie zastanowimy :)
moze nie okaze sie nieprzejednana w tek kwestii :)
a co do pogody to podobno w niedziele ma niepadac snieg :)

Posted

AniaP napisał(a):
O qrcze, ja myślałam o dwóch parach butów, a Ty piszesz, że dorzucasz 4 buty, to ile razem? :roll:

4 byty dla psa:lol: A dla siebie to tylko dwie pary;)

Posted

belgunia, nie martw się ;) Salma nie widziala hustawki i kładki od września, a znając jej dziwne fazy moze wymyslic na zawodach, ze pokonanie tak skomplikowanych przeszkód nie wchodzi w grę :lol: