Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanko o którrej się zawody zakończą ? Wiadomo już ilu będzie startujących, więc prosiłabym o podanie ( tak plus/minus) gpdziny zakończenia zawodów. Będę pociągiem, więc to dla mnie ważne .

Posted

Aniu
nie wiem co się dzieje z moja pocztą - wychodzi na to, że część maili wychodzi i przychodzi, a część nie i nie wiem które,
dlatego mam pytanie czy mam przyjechać z Fufakiem (bokserka Ja Pantera Meritum) czy nie - bo w końcu nie wiem czy ją przyjeliście...
Że nie ma klasy weteranów i Diuka nie mam po co zabierać to wiem...
Czy może jest gdzieś lista, żeby to sprawdzić?

Posted

Wszystkim startujacym POWODZENIA! Szczegolne kciuki za Fortowcow :loveu:

Zawody mam nadzieje, bedziecie miec w hali bo zima nie odpuszcza :( W Wawie mamy ponownie swierzy snieg :(

Posted

No ja właśnie biorę dla małego kubraczek, więc bez smiechów proszę że morderca we wdzianku wystąpi, bo się chłopak zawstydzi:oops: dla siebie 2 kurtki, żeby w jednej biegać a drugą na to zakładać po biegach. No i duuuużo herbatki, szkoda, że nie wzmacnianej, bo później do domu trzeba wrócić...

Mokka, nie mogę gadać przez tel, Ty rezerwujesz czy ja nam miejsce do spania? Dziewczyny, o której będziecie we wrocku? może jakaś wspólna kolacyjka?:cool1:

Posted

Wind niestety:

Artemis1 napisał(a):
Kochani moi tradycyjnie pod chmurka jakże by inaczej :smile:

Artemis1 napisał(a):

I tak mam nadzieje ze nie bedzie tak jak w zeszlym roku :smile:

Więc jestem ciekawa jak to będzie. :hmmmm:

Posted

Oj, oj ... to zalecam wszystkim goraca herbatke z rumem i czeste przebiegi :p

Cieplo bede o Was myslec ... nie wiem czy to pomoze, ale na pewno nie zaszkodzi :razz: I uwazajcie na lapy psow i swoje nogi :roll:

W.

Posted

Sajko napisał(a):

Mokka, nie mogę gadać przez tel, Ty rezerwujesz czy ja nam miejsce do spania? Dziewczyny, o której będziecie we wrocku? może jakaś wspólna kolacyjka?:cool1:

Zarezerwuj, pliiizzzz, bo ja nie jestem pewna dnia ni godziny, telefon u mnie dzwoni bez przerwy, a ludziska walą tłumnie. Ledwo żyję. Nie mam gwarancji nawet na 5-minutową rozmowę. :wallbash:
(Ten post też pisałam w 3 ratach :razz: .)

A kolacyjka jak najbardziej :happy1: . No i całą niedzielę mogę za Ciebie wzmacniacz do herbatki popijać :drinking: . Poświęcę się :loveu: .

Posted

skoro Ania pisała, że na stadionie to oto adres:

al. Paderewskiego 26a,
we Wrocławiu

teren Stadionu Olimpijskiego (przy Strzelnicy),wejście od strony kortów tenisowych, lub bramą główną,możliwość dojazdu samochodem pod teren szkolenia (parking przy ośrodku)

Posted

Czyli tam, gdzie mieści się ich szkoła?
Bo ja na mapie Wrocławia kilka stadionów znalazłam i nie byłam pewna, czy to ten.
No to jadziem, tylko kurczę, ta pogoda :cool1:

Posted

Mokka napisał(a):
Czyli tam, gdzie mieści się ich szkoła?

tak to rozumiem

Mokka napisał(a):
No to jadziem, tylko kurczę, ta pogoda :cool1:

cieple buty, grube spodnie i kurtka i jakos sie przezyje ;)

Posted

OlaAB napisał(a):

cieple buty, grube spodnie i kurtka i jakos sie przezyje ;)

Sie przeżyje, ale jak sie będzie biegało? :roll:

Ja się zimna nie boję, ale tak opatulona jestem jeszcze mniej sprawna fizycznie niż normalnie :shake: . Oj, nie będzie łatwo ;)

Posted

PATIszon napisał(a):
Pytanie do organizatorow:

jest szansa, zeby podjechac samochodem jak najblizej parkuru, tak, zeby moznabylo sie ogrzac?:hmmmm:

Przede wszystkim psa ogrzać! :loveu:

Posted

Mokka napisał(a):
ale tak opatulona jestem jeszcze mniej sprawna fizycznie niż normalnie :shake:

Haniu
na te 30 - 50 sekund to kurtkę można zdjąć:razz:

Posted

Ja jak ćwicze sobie przed domkiem z Fioną na paru płotkach, to po 10s zdejmuje kurtke bo zagorąco. Więc biegać będę bez niej, no chyba że z Sabę, ale wtedy to zapewne będę chodzić, a nie biegać :lol: