belgunia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Aniu, jaka nawierzchnia u Ciebie? "Biała" czy taka sobie?:) Dorota Quote
Viz Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Widze, ze zawody sie zblizaja wielkimi krokami, wiec zycze wszystkim starttujacym powodzenia :) Nie dziekujcie! Quote
PARSONRK Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Mam pytanko o którrej się zawody zakończą ? Wiadomo już ilu będzie startujących, więc prosiłabym o podanie ( tak plus/minus) gpdziny zakończenia zawodów. Będę pociągiem, więc to dla mnie ważne . Quote
CHI Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Aniu nie wiem co się dzieje z moja pocztą - wychodzi na to, że część maili wychodzi i przychodzi, a część nie i nie wiem które, dlatego mam pytanie czy mam przyjechać z Fufakiem (bokserka Ja Pantera Meritum) czy nie - bo w końcu nie wiem czy ją przyjeliście... Że nie ma klasy weteranów i Diuka nie mam po co zabierać to wiem... Czy może jest gdzieś lista, żeby to sprawdzić? Quote
Mokka Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 My przyjeżdżamy w sobotę i jeszcze nie mamy hotelu. Ktoś coś już zarezerwował? Jakieś sugestie? :lol: Quote
OlaAB Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Dom Wycieczkowy "Piast" ul. Piłsudskiego 98 50-017 Wrocław tel. (071) 343-00-33 (34) tel/fax (071) 343-78-93 http://piast.spanie.pl/ my tam nocujemy Quote
Wind Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Wszystkim startujacym POWODZENIA! Szczegolne kciuki za Fortowcow :loveu: Zawody mam nadzieje, bedziecie miec w hali bo zima nie odpuszcza :( W Wawie mamy ponownie swierzy snieg :( Quote
Sajko Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 No ja właśnie biorę dla małego kubraczek, więc bez smiechów proszę że morderca we wdzianku wystąpi, bo się chłopak zawstydzi:oops: dla siebie 2 kurtki, żeby w jednej biegać a drugą na to zakładać po biegach. No i duuuużo herbatki, szkoda, że nie wzmacnianej, bo później do domu trzeba wrócić... Mokka, nie mogę gadać przez tel, Ty rezerwujesz czy ja nam miejsce do spania? Dziewczyny, o której będziecie we wrocku? może jakaś wspólna kolacyjka?:cool1: Quote
AniaP Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Wind niestety: Artemis1 napisał(a): Kochani moi tradycyjnie pod chmurka jakże by inaczej :smile: Artemis1 napisał(a): I tak mam nadzieje ze nie bedzie tak jak w zeszlym roku :smile: Więc jestem ciekawa jak to będzie. :hmmmm: Quote
AniaP Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 [LEFT]Qrcze coś narozrabiałam wysłał mi się podwójnie post i teraz nie mogę tego usunąć. :wallbash: [/LEFT] Quote
Wind Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Oj, oj ... to zalecam wszystkim goraca herbatke z rumem i czeste przebiegi :p Cieplo bede o Was myslec ... nie wiem czy to pomoze, ale na pewno nie zaszkodzi :razz: I uwazajcie na lapy psow i swoje nogi :roll: W. Quote
Mokka Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Sajko napisał(a): Mokka, nie mogę gadać przez tel, Ty rezerwujesz czy ja nam miejsce do spania? Dziewczyny, o której będziecie we wrocku? może jakaś wspólna kolacyjka?:cool1: Zarezerwuj, pliiizzzz, bo ja nie jestem pewna dnia ni godziny, telefon u mnie dzwoni bez przerwy, a ludziska walą tłumnie. Ledwo żyję. Nie mam gwarancji nawet na 5-minutową rozmowę. :wallbash: (Ten post też pisałam w 3 ratach :razz: .) A kolacyjka jak najbardziej :happy1: . No i całą niedzielę mogę za Ciebie wzmacniacz do herbatki popijać :drinking: . Poświęcę się :loveu: . Quote
Saba Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 W niedziele ma być mróz i śnieg :shake: Nie znajdzie się tam kawałek daszku :-? Quote
PARSONRK Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 FikuMiku napisał(a):Czy można poprosić o listę startową? I orientacyjny czas zakończenia zawodów. Quote
Mokka Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 I Informację na jakim obiekcie i przy jakiej ulicy ta impreza się odbędzie. Quote
OlaAB Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 skoro Ania pisała, że na stadionie to oto adres: al. Paderewskiego 26a, we Wrocławiu • teren Stadionu Olimpijskiego (przy Strzelnicy),• wejście od strony kortów tenisowych, lub bramą główną,• możliwość dojazdu samochodem pod teren szkolenia (parking przy ośrodku) Quote
Mokka Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Czyli tam, gdzie mieści się ich szkoła? Bo ja na mapie Wrocławia kilka stadionów znalazłam i nie byłam pewna, czy to ten. No to jadziem, tylko kurczę, ta pogoda :cool1: Quote
OlaAB Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Mokka napisał(a):Czyli tam, gdzie mieści się ich szkoła? tak to rozumiem Mokka napisał(a):No to jadziem, tylko kurczę, ta pogoda :cool1: cieple buty, grube spodnie i kurtka i jakos sie przezyje ;) Quote
PATIszon Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Pytanie do organizatorow: jest szansa, zeby podjechac samochodem jak najblizej parkuru, tak, zeby moznabylo sie ogrzac?:hmmmm: Quote
Mokka Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 OlaAB napisał(a): cieple buty, grube spodnie i kurtka i jakos sie przezyje ;) Sie przeżyje, ale jak sie będzie biegało? :roll: Ja się zimna nie boję, ale tak opatulona jestem jeszcze mniej sprawna fizycznie niż normalnie :shake: . Oj, nie będzie łatwo ;) Quote
Mokka Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 PATIszon napisał(a):Pytanie do organizatorow: jest szansa, zeby podjechac samochodem jak najblizej parkuru, tak, zeby moznabylo sie ogrzac?:hmmmm: Przede wszystkim psa ogrzać! :loveu: Quote
OlaAB Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Mokka napisał(a):ale tak opatulona jestem jeszcze mniej sprawna fizycznie niż normalnie :shake: Haniu na te 30 - 50 sekund to kurtkę można zdjąć:razz: Quote
Saba Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ja jak ćwicze sobie przed domkiem z Fioną na paru płotkach, to po 10s zdejmuje kurtke bo zagorąco. Więc biegać będę bez niej, no chyba że z Sabę, ale wtedy to zapewne będę chodzić, a nie biegać :lol: Quote
Recommended Posts