belgunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Saba napisał(a):Ja słyszałam że do 20tego ma być śnieg .... Czyli jedziemy z nartami??? :crazyeye: :lol: :crazyeye: :lol: Dla nas w sumie to żadna różnica bieg w nartach lub bez, bo i tak wcale nie ćwiczymy, przez to białe paskudztwo:(:cool3: :placz: Dorota Quote
belgunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Aniu, mam gorącą prośbę do Ciebie. Zrób śliczną Marzannę i weź już kurcze utop ją w Odrze, co? :evil_lol: Dorota Quote
essska1 Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 to w koncu narty czy kostium kompielowy? wezme i to i to, mam blisko :] moze bede jezdzic na nartach w kostiumie :evil_lol: Quote
niuka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 a czy wiadomo kto sedziuje? chcialabym wpisac na stronke :) Niuk Quote
ARTEMIS1 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Kochani przypominam ze w niedziele uplywa termin przyjmowania zglosze. Przypominam tez ze zgloszenia przyjmowane bede tylko meilowo (artemis1@op.pL) poniewaz musze podac sponsorowi liste nagrod to nie bede przymowac zgloszen ktore przyjda po niedzieli. A o pogode sie nie martwcie najwyzej rozgrzejemy atmosfera :-) Co do sedziego to pytanie czy to wazne kto ?? przeciez mamy sie dobrze bawic. Quote
Sajko Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Zakla, my teoretycznie mamy, ale Drago z mamutem nie może jechać, racja? Więc jak znajdziesz kogoś na wymianę z innego samochodu, co się zgodzi jechać w sobotę z Dragiem i Monią na trzeciego psa i ludzia, a Ty w innym autku gdzie mamut nie będzie miał na kogo narzekać, to pewnie. Quote
niuka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Aniu Napisalam Ci, ze chce wrzucic na strone. Swoja droga sedzia to jakas tajemnica? Quote
ARTEMIS1 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Nie Niuka to nie tajemnica, jesli bede w stanie biegac to ja posedziuje zawody a jesli nie bede w stanie to posedziuje je kto inny. Dlatego na razie nie podawalam sedziego. Mysle poprostu ze to malo istotna informacja i tyle, ma byc milo i wesolo a kto posedziuje to sprawa drugorzedowa. Quote
AniaP Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='Taura']No niestety bedzie Poznań x1 :-( Nie jedziemy chociaż blisko i nawet bylibyśmy wstanie, ale... No to szkoda. :sad: [quote name='Taura']no własnie ale przygotowanie jeszcze do końca nie jesteśmy. No właśnie, ja nie pamiętam kiedy ostatnio biegałyśmy :-( (nie licząc skakania na placu zabaw przez drewnianą: piaskownicę, huśtawkę, podpórki jakiś przeszkód dla dzieci). [quote name='Taura']Także trzymam kciuki AniuP za ciebie i Asti :thumbs: No i właśnie się dzisiaj zastanawiam czy jest sens jechać tylko po to, żeby się raz przebiec przez tor? :hmmmm: Quote
ARTEMIS1 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 AniaP napisał(a): No i właśnie się dzisiaj zastanawiam czy jest sens jechać tylko po to, żeby się raz przebiec przez tor? :hmmmm: no przynajmniej 2 razy :-) Quote
zakla Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 No tak, mamut z Dragulcem mogliby sie w jednym samochodzie nie dogadac:lol: No chyba ze mamuta w kagancu wsadzic do bagaznika, to tez jakis sposob:razz: No ale zobaczymy, moze ktos jeszcze od nas jedzie(tyle ze nie kojarze nikogo samochodowego z suka:roll:) Quote
Saba Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Kiedy wreszcie będą te zawody :bigcry: chyba zaczne w kalędarzu odznaczać Quote
ARTEMIS1 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 juz niedlugo troszke ponad tydzien :-) Saba a tys ie zglosilas ?? Quote
AniaP Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 ARTEMIS1 napisał(a):AniaP napisał(a): No i właśnie się dzisiaj zastanawiam czy jest sens jechać tylko po to, żeby się raz przebiec przez tor? :hmmmm: no przynajmniej 2 razy :-)No to by była bardziej optymistyczna wersja, którą nie wiem czy mogę brać pod uwagę. :cool3: A dla "zerówek" będzie więcej jak dwa biegi, żebyśmy sobie mogły trochę pobiegać? :eviltong: Quote
Saba Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 ARTEMIS1 napisał(a):juz niedlugo troszke ponad tydzien :-) Saba a tys ie zglosilas ?? tak z Fioną i Sabą Saba może pobiegnie bo dawno nie cwiczyła (zazwyczaj chodzi) a Fiona jak zobaczy przeszkody to dostanie chyba oczopląsu :evil_lol: Quote
AniaP Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 AniaP napisał(a):No to by była bardziej optymistyczna wersja, którą nie wiem czy mogę brać pod uwagę. :cool3: A dla "zerówek" będzie więcej jak dwa biegi, żebyśmy sobie mogły trochę pobiegać? :eviltong: Ale ze mnie gapa :flaming: , przecież w zerówkach będą pewnie dwa biegi i nawet jak w pierwszym "zaliczymy" detkę, to w następnym będziemy mogły jeszcze pobiec. :hmmmm: Pomyliło mi się z "zawodami o czekoladę", bo tam trzeba było mieć czyste obydwa biegi w debiutach, żeby móc pobiec w zerówkach (i logiczne). :lol: __________________ Quote
Cortina Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 czy pieski będą się mogły zapoznać z torem przed zawodami??? ja już się boję, mój piesek ma kontakt głównie z naturalnymi;) przeszkodami w parku:evil_lol: Quote
Saba Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Z torem nie, ale jak ładnie poprosisz organizatorów to mogą pozwolić ci na zapoznanie psiaka z przeszkodami, ale musisz być wcześniej. Quote
AniaP Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Cortina napisał(a):czy pieski będą się mogły zapoznać z torem przed zawodami??? Saba napisał(a): Z torem nie, ale jak ładnie poprosisz organizatorów to mogą pozwolić ci na zapoznanie psiaka z przeszkodami, ale musisz być wcześniej. No właśnie, na zawodach we Włocławku psiaki mogły sobie na boczku pobiegać po przeszkodach, tutaj też byśmy chciały :modla: . Być wcześniej, to nie problem. Cortina napisał(a): ja już się boję, mój piesek ma kontakt głównie z naturalnymi;-) przeszkodami w parku:evil_lol: No i Poznań jednak będzie x2. :sweetCyb: Quote
CHI Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ech, podjęłam "męską decyzje" ;) i zgłosiłam Fufaka... no bo to głupio nie jechać do Wrocławia jak sie mieszka pod JGórą.... No bo w końcu jest okazja się z Wami spotkać... a ze skakaniem to może byc różnie - co prawda Fufu ostro ćwiczy ale głównie wskakiwanie i wyskakiwanie z kojca... Aniu czy dostaniemy potwierdzenia? Zastanawiam się nad Diukiem, bo staruszek (10 lat) pewnie by poskakał, ale nie na L-kach... czy jest taka możliwość? Pada u nas takie białe coś co już nie powinno... Lubimy zimę ale mogła by się już skończyć... bo nie mogę wbić tyczek na slalom... Pozdrawiam, CHI &Bull-Box Banda Quote
Mokka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Aniu, przy jakiej ulicy jest ten stadion? My chcemy przenocować we Wrocku z soboty na niedzielę, więc warto zarezerwować hotel gdzieś w pobliżu, a nie na drugim końcu miasta. :lol: Quote
Saba Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 CHI napisał(a): Zastanawiam się nad Diukiem, bo staruszek (10 lat) pewnie by poskakał, ale nie na L-kach... czy jest taka możliwość? Raczej napewno taka możliwość będzie, czasami jest nawet klasa weteranów. Więc zgłaszaj i Diunka! :p Quote
CHI Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Diuka ewentualnie zgłosiłam ;) tzn napisałam Artemis, że go ewentualnie zgłaszam jeśli bedzie coś ustawione dla takich staruszków, co to mogą strefówki a nie koniecznie hoopki na L.. ale decyzja nalezy do organizatorów... a dziś 13 (!!!) czytam że moje zgłoszenie nie dotarło (wysłane 8-go) coś ta poczta czyba za ostro świętowała dzień konbiet!!! i nie wiem czy jechać... Quote
Recommended Posts