CHI Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 QM drugi raz pisze bo mi zeżarło... nie wiem czy to dogo (bo każe mi się logować po 5 razy, czy to mój komp..) [quote name='PARSONRK']A białego nie ma ??:-( A to czyje? Tu należałoby wykadrować z dużego... A ja "polowałam na tunele": to jest chyba najlepsze "tunel miękki??!!" tu prawie "złapałam wiatr" (a nie ogon czy sam tunel...) Jakość nie najlepsza, ale to idealnie równe tempo i zaangażowanie...;) no i ten bulisiowy galopik z prostej łapy.... a może być pieszczotliwie "czołgunio"??:razz: a to czyje "plecy"? jak Ktoś ma Ja Pntere to bardzo proszę na meritumms@poczta.onet.pl i jeszcze coś tam jest u mnie - prosze zobaczyć na stronie to wyślę... Ech, u nas zaczyna sie wiosna - śniegi parują - czegoś takiego jeszcz jak żyję nie widziałam... Quote
Ludek Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Sajko napisał(a): Ludek, no kiedyś się doigracie i od mojej oazy cierpliwości:cool1: i wtedy poznacie 5 ton uścisku:cool3: Byle w ogon celował, a nie od razu w gardło;) . Quote
PARSONRK Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='CHI']QM drugi raz pisze bo mi zeżarło... nie wiem czy to dogo (bo każe mi się logować po 5 razy, czy to mój komp..) A to czyje? Tu należałoby wykadrować z dużego... Łaaa moje białe się załapało :loveu: wielkie dzięki ! a to czyje "plecy"? To Luba i Gabo (jrt). 'Ludek napisał(a): Napisał(a) Sajko Ludek, no kiedyś się doigracie i od mojej oazy cierpliwości:cool1: i wtedy poznacie 5 ton uścisku:cool3: Byle w ogon celował, a nie od razu w gardło;-) . O tp my się z Kropeczkiem podstawimy - może ogon wyprostuje :cool3: Quote
AniaP Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Oj :multi: Mokka :klacz: wielkie buziaki :buzi: za mojego dziabełka. Quote
FikuMiku Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 No po prostu cudne to "coś" Baaardzo dziękuję!!!:loveu: :loveu: :loveu: :p :multi: Quote
Anulka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 O rany jaki nasz Floruś górnolotny :evil_lol: :crazyeye: Was to już nikt nie DOGOniat. Quote
FikuMiku Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 :p :loveu: Anulka, Ty i Twoja sucz śnicie mi się po nocach... :razz: Quote
Anulka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Anulka, Ty i Twoja sucz śnicie mi się po nocach... Nic nie mówiłaś że masz koszmary :cool3: :lol: Quote
FikuMiku Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 :lol: :lol: :lol: Pracuję nad ich rozwiązaniem :razz: Quote
Recommended Posts