saJo Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Dorota To jednak beda zerowki w Plocku :cool3: :loveu: My tam pewnie i tak same detki zalapiemy, ale przynajmniej sobie poskaczemy (bo w Olsztynie chyba do lata snieg bedzie lezal :/ ) Quote
CHI Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Jeszcze raz dziękujemy - Aniu czy mozesz wysałac zdjecie ja Pantery na meritumms@poczta.onet.pl ?? bardzo proszę... Po wyrzuceniu zdjeć psów bez głów, ogonów i tuneli bez psów, oraz pustych placów wyszło mi 66 zdjeć z czego nawet kilka fajnych... a i mam 2 filmiki z jumpingu Moni - pokazowy Drago nie cały, ale też ciekawy = jak się odwiesza Drago, który utknął na kole... tylko nie wiem czy uda mi sie tu wstawić... No i wsio jasne przekroczyłam godziny limit transferu....:placz: Quote
ARTEMIS1 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 FikuMiku napisał(a):A no faktycznie baaaardzo przypomina;) oczywiscie ze Florian przepraszam zmeczenie dalo znac :roll: juz poprawilam Quote
Ksana Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Hej jej Na IAL -u było super (szkoda że troszke zimno i mokro) Jak tylko zmniejsze zdjecia zrobione przezemnie, to zaraz je wstawie :D Quote
Ludek Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 CHI napisał(a): Qurcze zaraz mnie trafi nie moge wstawić zdjecia może ktoś mi napisz wzór!!! plizz raz mi sie udaj raz nie i nie rozumiem... No i wsio jasne przekroczyłam godziny limit transferu....:placz: Zdjęcia wstawiasz pomiędzy Adres zdjęcia bierzesz klikając na nie prawym klawiszem myszy, wchodzisz we właściwiości i tam masz adres: URL. Kopiujesz cały adres i wstawiasz pomiędzy img. Np. http://meritum.republika.pl/images/moje1997_duze.jpg" class="ipsImage" alt=""> Wtawiłam spacje pomiedzy img, a http, żeby bylo widać jak ma to wygladać. a tak to wyglada po wstawieniu W Twoim zdjęciu jest zły adres URL i dlatego sie nie wyswietla. Quote
CHI Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ludek napisał(a):W Twoim zdjęciu jest zły adres URL i dlatego sie nie wyswietla. Ludek to nie było takie proste ale mam nauczkę - 5,30 to nie pora na bawienie się w obróbkę zdjeć i strony... teraz Wasze zdjecia ale starsznie ciemne :placz: są na mojej stronie w aktualnościach to ostatnie to chyba jest moje najlepsze... Quote
Mokka Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 OlaAB napisał(a):oj piękny Blusiu:loveu: dziękuję Na stronce jest ich więcej :lol: . Quote
PARSONRK Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 LUBA napisał(a):http://www.brednie.fasthost.pl/MVI_0864.AVI PARSONRK niezbyt dobra jakość ale Was widać!!:lol: Pozdrawiam Zabawa była SUPER:lol: Luba dzięki :loveu: Quote
OlaAB Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Mokka napisał(a):Na stronce jest ich więcej :lol: . tia zwłaszcza zdjęcie sędziny w tej samej pozycji co Ty:evil_lol: Quote
ARTEMIS1 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Z jakichs powodow strona Chi mi sie nie otwiera :cool3: a tak bym chciala zobaczyc fotki:Help_2: Obiecuje porozsylac fotki do wszystkich ktorych psiaki mam na zdjeciach, lacznie ze zdjeciami z lokat :) Quote
AniaP Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Mokka napisał(a):Na stronce jest ich więcej :lol: . Oj teraz dopiero zaskoczyłam, gdzie te zdjęcia są. :oops: CHI masz wielkiego buziaka :buzi: za nasze zdjęcia ( a już myślałam, że nie będziemy miały żadnej fotki) [SIZE=2]. Jak wrócę do domku, to wyślę zapotrzebowanie na duże zdjęcia. ;) Quote
CHI Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Aniu - już powinna chodzić... Kochani nie znam Waszych psów wiec jak mi napiszecie, które zdjecie to sukcesywnie będę wysyłać... Obiecuję... jak rozjaśnie to będzie widać, czyj kawałek psa wystaje z tunelu bo złapałąm kika samych psich głów... Mokka czy filmik dotarł - bo szedł ze służbowego cały dzień... Dziękuję Wam za zdjecia Fufaka może w końcu moja strona będzie aktualna..;) Pozdrawiam CHI & Bull-Box-Banda Quote
Mokka Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 CHI napisał(a):Mokka czy filmik dotarł - bo szedł ze służbowego cały dzień... Dzięki, doszedł. U mnie pół dnia wchodził, ale jest :lol: . Quote
Saba Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Chciałam powiedzieć że CHI ma naprawde świetną galerię :cool3: Quote
yassue Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 my dziekujemy za super zawody, ciekawe torki i mila atmosfere :) i dzieki CHI za fotki mojej kropiastej na stronce :D Quote
CHI Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Kochani zdjęcia będę wysyłać najszybciej jak się da- ale to nie koniecznie znaczy natychmiast.... Możecie je wstawiać na strony - czy robić co chcecie - robiłam je właśnie po to... Oczywiście licząć, że ktoś zrobi mojej Ogoniastej również do wykorzystania na mojej (może w końcu uaktualnionej) stronie...;) . Ania i Salma wyślę jak dostanę maila...bo z priv masz zastrzeżony... :eviltong: Pozdrawiam M &BBB Quote
Sajko Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Dziękuję Małgosi S. za filmik z jumpingu:loveu: i jak wyśledzę, co to za głos mówi o moim aniołeczku per 'czołgista' (tylko ja mam prawo tak określać słonka mojego:cool1: ) to zapozna się bliżej z ochroniarzem mojego czołgisty...:cool3: Quote
PATIszon Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Kochani, czy komus przypadkiem nie udalo sie cyknac fotki Kenii? Bardzo mi zalezy, chcemy zrobic relacje z zawodow do naszego oddzialu. Wiem, ze moze byc ciezko, bo Kenia raczyla pokazac sie tylko w IAL-u, ale moze jednak? :modla: Quote
Saba Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='aqnus'] Jakie świetne zdjęcia :loveu: Quote
Cortina Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 powiedzcie mi czy to jest Faro, czy moja Rapsodio-Haga????:evil_lol: Ale z drugiej strony to moja Haga chyba tak wysoko nie skakała:roll: Quote
Cortina Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 a teraz zagadka, czy to jest Haga czy Faro, bo ja nie mogę dojść do tego:razz: . Z drugiej strony Haga chyba tak wysoko nie skakała:evil_lol: Quote
Recommended Posts