Sajko Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Ja mam Kenię, ja mam:multi: a co za fotki dostanę??:razz: Zresztą mam prawie wszystkie psy z IAL L (nie mam wcale zerówek...) Quote
PARSONRK Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Sajko napisał(a):Ja mam Kenię, ja mam:multi: a co za fotki dostanę??:razz: Zresztą mam prawie wszystkie psy z IAL L (nie mam wcale zerówek...) No to gdzie te zdjęcia ??:cool3: Quote
FikuMiku Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Zdjęcia fajowe! A może jakieś szmoliki?:razz: Pati, ja mam Twój przebieg nagrany :multi: tylko, że na VHS... No ale kiedyś :oops: napewno uda mi się to rzegrać na CD ... Quote
Sajko Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Właśnie chciałam dodać, że najchętniej roześlę zainteresowanym i oni sobie zrobią co będą chcieli, bo miejsca na moim serwerze mi brakuje:/ są słabej jakości, ale łatwo je poprawić na kompie, sprawdziłam:p i mam fotki: z IALowych psów czarny belg przewodniczka w jeansach i włosy w kucyk border i przewodnik żółty polar i czapeczka baseballowa na głowie rodezjanka nie kenia dalamtynka ta co nie chciała biegać za mocno border i przewodniczka w żółtym polarze belg (chyba szanti) i dorota:oops: (chyba- w okularach...) belg i przewodniczka w jasnych spodniach kundelek a la owczarkos krótkowłosos jasny kundelek przeowdnik czerwona kurtka pantera:razz: saga kenia i owczarek niemiecki co jako ostatni biegał bagbi i jeszcze mały czarny kundelek, portrecik czarnego szelciaka malutkiego szelciak blue sznaucerka miniaturowa pirenejczyka podium IAL L, midi, mini:cool1: , jumping M, agilit M, i tyle, jak ktoś coś chce to zapotrzebowanie na mail asajkowska@wp.pl poproszę;) Quote
Sajko Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Ani jednego nawet malutkiego:placz: jak jakiegoś fotografa etatowego znajdę, ty wtedy wszyscy będą mieli, a jak ja muszę i biegać i fotki robić, to mają je tylko Ci, co dużo przed albo dużo po nas biegają:-( Quote
PARSONRK Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Sajko napisał(a):Ani jednego nawet malutkiego:placz: jak jakiegoś fotografa etatowego znajdę, ty wtedy wszyscy będą mieli, a jak ja muszę i biegać i fotki robić, to mają je tylko Ci, co dużo przed albo dużo po nas biegają:-( No właśnie sobie przypomniałam, że my tak koło siebie biegałyśmy :eviltong: Quote
Sajko Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Dzisiaj mieliśmy bliskie interakcje z Waszą rodzinką, braciszek chciał uszy obciąć Dragulcowi, ja chyba zacznę z ochroniarzem Dragulca chodzić częściej:mad: ;) Quote
PATIszon Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Sajko napisał(a):Ja mam Kenię, ja mam:multi: a co za fotki dostanę??:razz: Buzi chcesz? :evil_lol: Quote
Sajko Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Od jamnika? nie dzięki, 15 lat miałam swojego i wolę czarne podpalane:diabloti: Quote
PATIszon Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Sajko napisał(a):Od jamnika? nie dzięki, 15 lat miałam swojego i wolę czarne podpalane:diabloti: To ja Ci dam, chcesz?:cool3: Quote
Sajko Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Wolę od Paulinki:loveu: i dawaj tego maila sirotko.... Quote
PATIszon Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Sajko']Wolę od Paulinki:loveu: .... A zapomnij! MOja Ci ona! :diabloti: a w razie jakbym zmienila zdanie: patiszon@konto.pl Quote
Sajko Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Wysyłam, Ty, Ty, Ty.... Pataszonie jeden:eviltong: A ciekawa jestem czy tak samo powiesz, jak za 12-15 lat przyjdzie jakiś przemiły młody człowiek, w spodniach z krokiem w kolanach, koszulce ściągniętej ze starszego brata, nie do końca pachnący higieną osobistą, z tatuażem przez pół ramienia i powie Ci w progu 'joł, jest Mała?':diabloti: Quote
PATIszon Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Sajko napisał(a): A ciekawa jestem czy tak samo powiesz, jak za 12-15 lat przyjdzie jakiś przemiły młody człowiek, w spodniach z krokiem w kolanach, koszulce ściągniętej ze starszego brata, nie do końca pachnący higieną osobistą, z tatuażem przez pół ramienia i powie Ci w progu 'joł, jest Mała?':diabloti: ...i to beda ostatnie slowa w jego marnym zyciu.....:sg168: Quote
Saba Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 A spytam tak nieśmiało. Może ktoś ma na filmie Sabę albo Fionę? Quote
AniaP Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Sajko']portrecik czarnego szelciaka malutkiego Ojeeeeeeeeeeej, czyżby to mój diabełek :roll: (chociaż ona już dorosła, nie malutka :lol: )? To ja już wysyłam mailika z prośbą o to zdjęcie :fadein:. Quote
ARTEMIS1 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Sajko dawaj foty borderow i ludziow w zoltych polarach :) artemis1@op.pl proszeeee:jumpie: Quote
ARTEMIS1 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 aqnus ja bym bardzo poprosila o przeslanie fotek z borderami sa piekne (artemis1@op.pl) Quote
OlaAB Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Sajko piękne zdjęcia :multi: ja się tylko zastanawiam, czy mój Blusik TYLKO skacze w dal :cool3: bo chyba 70% zdjęć to ma latając nad skokiem w dal ;) Quote
Mokka Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Ej, no nie bądźcie wisienki. Pochwalcie się fotkami, pliiiiizzzzz :lol: . Quote
Ludek Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Sajko napisał(a):Dzisiaj mieliśmy bliskie interakcje z Waszą rodzinką, braciszek chciał uszy obciąć Dragulcowi, ja chyba zacznę z ochroniarzem Dragulca chodzić częściej:mad: ;) :oops: :oops: :oops: Quote
Sajko Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ola, a które fotki Ci wysłałam??? bo wykasowałam z wysłanych, a ja mam 6 fotek małego Bluesika (w tym tylko 2 na skoku w dal:razz: )- okazał się najbardziej obfotografowanym psem zawodów przeze mnie:lol: no oczywiście do 6 nie liczę tych z podium. Ludek, no kiedyś się doigracie i od mojej oazy cierpliwości:cool1: i wtedy poznacie 5 ton uścisku:cool3: Quote
OlaAB Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 nie dotarły :-( wiec nie wiem, ktore wyslalas;) ale wstrzymaj sie z powtorka, gdyz onet czasami "zwalnia":p i dlaczegomałego Bluesika??? z tego co wiem jest w górnej granicy wzrostu:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts