Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sajko napisał(a):
Ja mam Kenię, ja mam:multi: a co za fotki dostanę??:razz:

Zresztą mam prawie wszystkie psy z IAL L (nie mam wcale zerówek...)

No to gdzie te zdjęcia ??:cool3:

Posted

Zdjęcia fajowe! A może jakieś szmoliki?:razz:

Pati, ja mam Twój przebieg nagrany :multi: tylko, że na VHS... No ale kiedyś :oops: napewno uda mi się to rzegrać na CD ...

Posted

Właśnie chciałam dodać, że najchętniej roześlę zainteresowanym i oni sobie zrobią co będą chcieli, bo miejsca na moim serwerze mi brakuje:/ są słabej jakości, ale łatwo je poprawić na kompie, sprawdziłam:p i mam fotki:
z IALowych psów
czarny belg przewodniczka w jeansach i włosy w kucyk
border i przewodnik żółty polar i czapeczka baseballowa na głowie
rodezjanka nie kenia
dalamtynka ta co nie chciała biegać za mocno
border i przewodniczka w żółtym polarze
belg (chyba szanti) i dorota:oops: (chyba- w okularach...)
belg i przewodniczka w jasnych spodniach
kundelek a la owczarkos krótkowłosos
jasny kundelek przeowdnik czerwona kurtka
pantera:razz:
saga
kenia
i owczarek niemiecki co jako ostatni biegał
bagbi

i jeszcze
mały czarny kundelek,
portrecik czarnego szelciaka malutkiego
szelciak blue
sznaucerka miniaturowa
pirenejczyka
podium IAL L, midi, mini:cool1: , jumping M, agilit M,

i tyle, jak ktoś coś chce to zapotrzebowanie na mail asajkowska@wp.pl poproszę;)

Posted

Ani jednego nawet malutkiego:placz: jak jakiegoś fotografa etatowego znajdę, ty wtedy wszyscy będą mieli, a jak ja muszę i biegać i fotki robić, to mają je tylko Ci, co dużo przed albo dużo po nas biegają:-(

Posted

Sajko napisał(a):
Ani jednego nawet malutkiego:placz: jak jakiegoś fotografa etatowego znajdę, ty wtedy wszyscy będą mieli, a jak ja muszę i biegać i fotki robić, to mają je tylko Ci, co dużo przed albo dużo po nas biegają:-(

No właśnie sobie przypomniałam, że my tak koło siebie biegałyśmy :eviltong:

Posted

Dzisiaj mieliśmy bliskie interakcje z Waszą rodzinką, braciszek chciał uszy obciąć Dragulcowi, ja chyba zacznę z ochroniarzem Dragulca chodzić częściej:mad: ;)

Posted

Wysyłam, Ty, Ty, Ty.... Pataszonie jeden:eviltong:

A ciekawa jestem czy tak samo powiesz, jak za 12-15 lat przyjdzie jakiś przemiły młody człowiek, w spodniach z krokiem w kolanach, koszulce ściągniętej ze starszego brata, nie do końca pachnący higieną osobistą, z tatuażem przez pół ramienia i powie Ci w progu 'joł, jest Mała?':diabloti:

Posted

Sajko napisał(a):

A ciekawa jestem czy tak samo powiesz, jak za 12-15 lat przyjdzie jakiś przemiły młody człowiek, w spodniach z krokiem w kolanach, koszulce ściągniętej ze starszego brata, nie do końca pachnący higieną osobistą, z tatuażem przez pół ramienia i powie Ci w progu 'joł, jest Mała?':diabloti:

...i to beda ostatnie slowa w jego marnym zyciu.....:sg168:

Posted

[quote name='Sajko']portrecik czarnego szelciaka malutkiego
Ojeeeeeeeeeeej, czyżby to mój diabełek :roll: (chociaż ona już dorosła, nie malutka :lol: )? To ja już wysyłam mailika z prośbą o to zdjęcie :fadein:.

Posted

Sajko
piękne zdjęcia :multi:

ja się tylko zastanawiam, czy mój Blusik TYLKO skacze w dal :cool3: bo chyba 70% zdjęć to ma latając nad skokiem w dal ;)

Posted

Sajko napisał(a):
Dzisiaj mieliśmy bliskie interakcje z Waszą rodzinką, braciszek chciał uszy obciąć Dragulcowi, ja chyba zacznę z ochroniarzem Dragulca chodzić częściej:mad: ;)

:oops: :oops: :oops:

Posted

Ola, a które fotki Ci wysłałam??? bo wykasowałam z wysłanych, a ja mam 6 fotek małego Bluesika (w tym tylko 2 na skoku w dal:razz: )- okazał się najbardziej obfotografowanym psem zawodów przeze mnie:lol: no oczywiście do 6 nie liczę tych z podium.

Ludek, no kiedyś się doigracie i od mojej oazy cierpliwości:cool1: i wtedy poznacie 5 ton uścisku:cool3:

Posted

nie dotarły :-( wiec nie wiem, ktore wyslalas;)
ale wstrzymaj sie z powtorka, gdyz onet czasami "zwalnia":p

i dlaczego

małego Bluesika
???
z tego co wiem jest w górnej granicy wzrostu:lol::lol::lol: