Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że Blue pobije Salmę na łeb na szyję :eviltong:

No a my jedziemy zaraz na nasz drugi trening po półrocznej przerwie - moze uda nam się dziś namowic Anię na wyciągnięcie hustawki lub kładki :p

Posted

Wbiłam tyczki w śnieg i zrobiłam slalom :evil_lol: Księżniczka Saba stwierdziła chyba że bieganie między nimi ugodzi jej godność :-(
Ja tą suke chyba ... :mad:

Posted

no i sie dokopalam...
fajnie ze jest lista, szkoda ze tak pozno tu zagladnelam :(
Pirat startuje w klasie 0 (moj blad)-jesli mozna to jeszcze zmienic a jak nie to pobiegniemy w 1 i narobimy cyrku :D
a ja sie nazywam Marzena Płatek a nie Malgorzata... 8)

Do jutra

Posted

Może dziewczyny dzisiaj udepcza trochę ten snieg?:) Ja byłam na spacerku - na polach bardzo trudno nawet chodzić, a co dopiero biegać?
:roll: :crazyeye::placz:
Już czuję jaki będzie cyrk....
Ale co tam! Jedziemy bo stęskniliśmy się za Wami!!!:)
:loveu:
Dorota

Posted

Znalezlismy Pania pod Forum:agility,ale wciaz nie mamy pojecia,jak otworzyc taka strone jak przy pisaniu np e-mail i tam cos napisac a potem wyslac na forum i czekac na posty. A gdzie sie je odczytuje?Dzis dopiero wyslalismy powitanie.

Posted

Ania i Salma napisał(a):

No a my jedziemy zaraz na nasz drugi trening po półrocznej przerwie - moze uda nam się dziś namowic Anię na wyciągnięcie hustawki lub kładki :p

no o hustawce nic nie mowilas ze chcesz :> a kladeczka byla ;)
pomyslimy nad przesunieciem z klasy do klasy :) jesli nikt nie bedzie mial nic przeciwko temu a mam nadzieje ze nie :mad: to zaden problem u nas tez jeden zawodnik przesuniety.
Co do torku przypominajacego to ja nie mamnic przeciwko :)
Nagrod mamy caly bagaznik :)
I pamietac mi prosze wszyscy sie maja dobrze bawic i cieszyc.
My zapewnimy prowiziryczny barek z herbata, kawa i goracymi kubkami na rozgrzewke :-)

Posted

ARTEMIS1 napisał(a):
no o hustawce nic nie mowilas ze chcesz :> a kladeczka byla ;)

Zupełnie zapomniałam o tej huśtawce :eviltong: Ale skoro kładkę pokonywałam tak chętnie, to może z hustawką nie będzie cyrków .... No ale nie pogardzę jeśli przed zawodami bedzie możliwość jednokrotnego pokonania huśtawki - przez Salmę oczywiście :lol:

Do jutra ;)

Posted

afox napisał(a):
Znalezlismy Pania pod Forum:agility,ale wciaz nie mamy pojecia,jak otworzyc taka strone jak przy pisaniu np e-mail i tam cos napisac a potem wyslac na forum i czekac na posty. A gdzie sie je odczytuje?Dzis dopiero wyslalismy powitanie.

Witam Afoxów:) No to Frika już nie ma wyjścia, skoro już jest na dogomanii i w dziale agility, po prostu będzie musiała startować:)
Przedstawiam wszystkim Frikę:)

Dorota

Posted

Czy ktoś ma kontakt do essski1 ?
Oferowała, że mnie przygarnie rano i nie wiem jak z nią pogadać... a jestem o 5 rano:razz: już we Wrocku i nie wiem co robić :shake:

A może przygarnie mnie ktoś do czasu rozpoczęcia zawodów ? Będę grzeczna ;)

Posted

belgunia napisał(a):
Witam Afoxów:) No to Frika już nie ma wyjścia, skoro już jest na dogomanii i w dziale agility, po prostu będzie musiała startować:)
Przedstawiam wszystkim Frikę:)

Dorota

Frika wszystkich ustawi :eviltong:
Jak już tu jest musi pojechać na zawody :mad:

Posted
Posted

Ale było fajowo :multi: (chociaż z moich przebiegów nie byłam zbytnio zadowolona:eviltong:)
Tory były trudna, ale to dobrze przynajmniej dobitnie mi uświadomiły że jeszcze z Fioną na zawody oficjalne za wcześnie. Jednak do Wa-wy jesteśmy już zgłoszone więc nie pozostaje nam nic innego jak DUUUUUUUżo trenować :lol: