Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale pomocne koleżanki! :D

KORONA - zostaw sobie tę część dysku gdzie jest dostęp do netu i klawiaturkę z literkami, cyferki moze sobie wziąc... ;)

Tylko niestety za dużo chyba do podziału... :evil:

Posted

Jesssoooo..............!!!!!!!!!!!!!!!!

Lecę do szkoły, dziewczynym trzymajcie za mnie :kciuki: , mam dzisiaj koło ze łówek. Bleeeeeeeee.

Aga&Co

Posted

Po kolei- my to już jesteśmy z sobą cztery lata prawie, tak, że już mnie niewiele zaskoczy. Ble...

Zresztą- Wirka- czytałaś topic "tylko dla pań", więc pamiętasz :lol:

Ślub narazie cywilny, a w przyszłym roku kościelny, bo my jesteśmy porządne "katoliki rzymskie".

A chwilowo będzie "umowa małżeńska", czy kontrakt, czy cóś takiego. :roll:

Gosia

Posted

Tych po 500 złotych?

W Przyjacielu Psie i Moim Psie.

Wirka, Tynka- będę w długiej brązowej sukience z dzianiny i czarnym skórzanym płaszczu do kolan.

Amen. Na pewno sie poznamy. Wariaci generalnie wyróżniają się w tłumie. I wzajemnie przyciągają. :lol:

Gosia

Posted

ja tez bym z checia pojechal na wystawie popatrzec :( no ale mam "Obowiazka" w domu :)

aga2: ten drontal junior nadal aktualny? jak tak to ja poprosze jedna tabletke :) dzisiaj duke zrobil rozpierduche w pokoju, zwalil kubek i rozbil, sluchawki wzial ale na szczescie nie pogryzl..zaczal sie Codiparem bawic, a wszystko bo dropsy dla psiakow byly, ale przy okazji prawi wszystko zdjal :P kilka zostalo dla Viggo :P

Posted

A najfajniejsze jest to, że one rzeczywiście są po championach. Znam osobiście właścicielkę tej hodowli. Ona ma po prostu kilkanaście suk no i własne reproduktory i może taką cenę ustawić- przynajmniej nie siedzi na szczeniakach. To dumping wg mnie, ale cóż...Demokracja. :wink:

Gosia

Posted

No właśnie. Tak to jest jak ktoś się ciągle spieszy i nieuważnie czyta, GOSIU :D

Ogłoszenie o buldogach ameryk. po champ. jest na psach w potrzebie.

Szczeniaki za 500 zł to prawda, szlag mnie przez to trafia, bo jest to cholernie nieuczciwe. A ogłoszenie ukazuje się chyba dużo dłużej niż 3 miesiące.

Drontal aktualny.

Nie miałam koła ze słówek, ale za to w niedzielę siedze w szkole do 17 i będę w domu ok. 18. - to do Ciebie Sobol. I prosze uzupełnić zapas łapówek dla Widelca.

Gosia, i jeszcze Joker od Toma z Gór i Ungaro.

Aga&Co

Posted

No tośmy się wkońcu poznały z osią i jej cudnymi shibami, mój Damian jeszcze w poniedziałek przeżywał "jakie te liski piękne i dystyngowane", trzeba przyznać, że ciekawe bardzo jest to ich olewatorstwo...

Niestety nasz Siwulec taki dystyngowany nie był i gamoń wyskoczył do liska, ale w koncu charty to psy na zające, lisy i wilki, więc czemu tu się dziwić... :oops:

Gosiu

A Tynkę poznałaś czy nie?

Posted

Nie poznałam Tynki- choć wyglądałam naprawdę za nią.

A tego prosiaka Twojego od lisów, co chciał na moją shibkę zapolować to ...że zacytuję: "Jak się hoduje bestię to się ją trzyma w domu, a nie prowadza po wystawach". :D

Gosia

PS. Wiesz, skąd to cytat?

Posted

Gosia, skąd???????????? Brzmi znajomo i pewnie wyjdę na nieuka :(

Maluchom idą zęby :D

Był pan od Fiorda i oglądał. Maluchy, nie zęby :P

Aga&Co

Posted
"Jak się hoduje bestię to się ją trzyma w domu, a nie prowadza po wystawach". :D

Coś mi świta, ale nie mogę zaskoczyć, skąd to?

No i mam nadzieje, że żartobliwie to....

Posted
Aga: Czy będą jeszcze jakieś zdjęcia maluszków? :D

Kasia, mam nadzieję, generalnie wszystko zależy od Sobola :D

Ja niestety nie dysponuję odpowiednim aparatem oraz wiedzą komputerową :flop:

SOBOL, naczelny fotografie, i co? :question: Czekamy...

Aga&Co

Posted

To z filmu "Tato" z Lindą. Jak uczył Kasię, żeby kopnęła w jaja kolegę, który ją ciągnął z a włosy. A potem przyszedł ojciec kolegi kopniętego w jaja i powiedział: "Jak Pan hoduje bestię, to niech Pan ją trzyma w domu, a nie prowadza do szkoły..."

A właśnie Aga- jak zęby?

Gosia