aga 2 Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Gosia, nabyłaś prawo jazdy? :o To dlaczego nie jeździsz? Przed sekundą byłam u góry. Fioletowy siedział na środku kojca i wył. dosłownie. A czy bez odpowiedniego towarzysza życia też tak można? Bo z tego co się orientuję, to my z Koroną... tego, jak by to powiedzieć... Tego warunku nie spełniamy. Aha, no i jeszcze ten samochód... Aga&Co Quote
Gosia Posted November 7, 2003 Author Posted November 7, 2003 aga 2 napisała: Jednej szyby jej nie zazdroszczę, jest okropna :evilbat: Szyba, nie Gosia :D ********************************************************** czyżbyś mówiła o mojej słodkiej Inushi? :fadein: Ty nie krój tego mięcha- kup mielone, albo każ sobie zmielić konkretny kawałek przy Tobie. A co do patologii- tak, przyznaję- mam takie zboczenie, ale ujawniło się nie tak dawno :lol: Gosia Quote
KORONA Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Tak szczerze mówiąc to bardziej tęsknie za samochodem mojego byłego towarzysza życia, niż za samym towarzyszem hihihi Quote
aga 2 Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Monika, u mnie to nawet portfela już nie ma, a co dopiero dziury. Słodka Inushi, słodka, wrrr :evil: Aga&Co Quote
KORONA Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 jesssssu Gosia, co to za patologia??? :o Quote
aga 2 Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Tak szczerze mówiąc to bardziej tęsknie za samochodem mojego byłego towarzysza życia, niż za samym towarzyszem hihihi Oj tak, oj tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz to muszę ciągle mame prosić, bo chociaż ja tez kupiłam prawko :D , to nie jeżdżę, bo moja mama mówi, że samochód to najcenniejsza rzecz, jaką ona posiada :( A ja???????????????? Aga&Co Quote
Gosia Posted November 7, 2003 Author Posted November 7, 2003 "aga 2" napisała: Gosia, nabyłaś prawo jazdy? :o To dlaczego nie jeździsz? ******************************************************** Ja prawo jazdy mam od 15 lat. :roll: Ty goopia- bo lubię to, co Ci się mrozi w lodówie. :wink: Przed sekundą byłam u góry. Fioletowy siedział na środku kojca i wył. dosłownie. ********************************************************* A co mu było? Nie mógł trafić? A czy bez odpowiedniego towarzysza życia też tak można? Bo z tego co się orientuję, to my z Koroną... tego, jak by to powiedzieć... Tego warunku nie spełniamy. Aha, no i jeszcze ten samochód... *********************************************************** Znaczy- fakt- wielkiego pożytku nie ma. Właściwie to dodatkowej obsługi potzrebuje, co było poruszane w topicu "tylko dla pań". Zajrzyj tam Aga- warto. Ale jak już jest jakiś, to warto byłoby żeby niepotrzebnie nie brzęczał. Nie? Gosia Quote
aga 2 Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 "aga 2" napisała: Gosia, nabyłaś prawo jazdy? :o To dlaczego nie jeździsz?******************************************************** Ja prawo jazdy mam od 15 lat. :roll: Ty goopia- bo lubię to, co Ci się mrozi w lodówie. :wink: Gosia O ja goopia, goopia, niekumata :modla: To się pospiesz, bo się zamrozi :D Zajrzę, zajrzę, ale nie dzisiaj, bo muszę, koorna, iść z dziadami, a potem zbierać się do goopiej szkoły. :cry: Aga&Co Quote
KORONA Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 oooooo właśnie tu jest kot pogrzebany :D Quote
Gosia Posted November 7, 2003 Author Posted November 7, 2003 Kurna- piszcie wszystkie na raz- nie nadążam za Wami :-? Katerinas- letalne- śmiercionośne. Z pewnymi genami są powiązane wady, które uniemożliwiają życie. Jeśli się zejdą- szczenię umiera- albo w życiu płodowym i czasem nawet nie wiesz, albo się rodzi, ale nie jest zdolne do życia. Dlatego jestem rzecznikiem sekcji, żeby jednak wiedzieć, co było przyczyną śmierci szczeniaka. Gosia Quote
Katerinas Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Gosiu, dzięki za wyjaśnienie... naprawdę nie wiedziałam :oops: :) Quote
Katerinas Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Gosiu, dzięki za wyjaśnienie... naprawdę nie wiedziałam :oops: :) Quote
Gosia Posted November 7, 2003 Author Posted November 7, 2003 Korona- to ta patologia właśnie. :wink: Pozbyłaś się TŻ? Aga- Ty też pozbyłaś się TŻ? Dziewczyny- trza to oblać! Freedom!!! :terazpol: :thumbs: Bo ja na ten przykład biorę ślub w przyszłą sobotę. :roflt: :stupid: Gosia Quote
Katerinas Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 ojej.... dlaczego dwa razy się pojawił mój post...... z góry przepraszam...... można go jakoś zdeletować? Quote
Gosia Posted November 7, 2003 Author Posted November 7, 2003 "wirka napisała: No to moje gratulacje!!! :angel: ****************************************************** A wiesz, co powiedziała Ania od Conora, jak się dowiedziała? Cytuję: "Posrało was?" :roflt: Gosia Quote
KORONA Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 No ja sie pozbyłam i już mi nikt nad uchem nie brzdąka. Gosia, to ja Ci życzę powodzenia i gratuluje Quote
KORONA Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Katerinas nie przejmuj sie jak sie dwa razy czyta to sie bardziej utrwala hihiih Quote
wirka Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Gosia A posrało Was czy nie? Bo mnie posrało i nosiłam sie z podobnym zamiarem co Ty, a teraz mam chętkę pozbyć się TŻ :evil: Quote
KORONA Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Wirka, ale nie bądz taka gooopia jak ja i Aga i najpierw kup sobie samochód :lol: Quote
Katerinas Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Korona- to ta patologia właśnie. :wink: Pozbyłaś się TŻ? Aga- Ty też pozbyłaś się TŻ? Dziewczyny- trza to oblać! Freedom!!! :terazpol: :thumbs: Bo ja na ten przykład biorę ślub w przyszłą sobotę. :roflt: :stupid: Gosia Gosiu, Gratuluję :thumbs: hehehehe ..... posrało was ...... :lol: :lol: mnie posrało 6 lat temu i stało się :lol: ale dzielnie się trzymam ........ Quote
wirka Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 KORONA Sęk w tym, że mam auto, wstyd mówić jakie, ale mam. Niby mamy wspólnie, ale jest zarejestrowane na mnie :D Quote
aga 2 Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Gosia, pozbyłam, pozbyłam, 3 lata za późno :( Tylko ten samochód... Monika, to nie takie proste. Najpierw niech on kupi, potem niech zarejestruje na mnie , a potem ... Gosiu, no więc ewentualnie bedziemy oblewać nasze freedom i twoje "prison" :D W cudzysłowiu, bo ja juz Pawła znam... Aga&Co Quote
KORONA Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Wirka, tylko uważaj co byś z połową samochodu nie została. Ja właśnie dziele komputer :lol: Quote
aga 2 Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Sęk w tym, że mam auto, wstyd mówić jakie, ale mam. Niby mamy wspólnie, ale jest zarejestrowane na mnie :D Wirka, to na co czekasz???????? POZBYWAJ SIĘ!!!!!!!!!!!!! :lol: Aga&Co Quote
Recommended Posts