Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a masz jakas swoja stronke? czy mam cos zrobic? moze napisz mi co ma byc na stronie? albo sama zrob. to jutro moze podejde z aparatem i pstrykniesz psiakom Twoim fotki i malenstwom :)

Posted

bylem widzialem porobilem fotki...heheh widze ze wszystkim tam sie zmeczenie daje we znaki. Robilismy te zdjecia i robilismy, powtarzane byly, bo swiatlo dziwne i aparat nie lapal ostrosci...częsc jadla , i zrobilismy tylko 6 szczeniakow zamiast 10 :D hehe za tydzien nadrobimy, bo na pewon beda nastepne...chyba ze mnie viggo nie wpusci :P

juz wgrywam i zaraz dam post z fotkami :)

Posted

Sobol!!!!!!!!!!!!!! Jesteś wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!! :buzi: :buzi: :buzi:

Masz u mnie :drinking: !!!!!!!!!!!!!!!!

Ale nie widzę tych zdjęć co umieściłeś w poście :( ........

Aga&Co

PS. Następnym razem pamiętaj o obiadku.

Posted

Tynka, za twą bohaterską postawę i bezinteresowną działalność na rzecz imion moich dzieci :D :lol: , możesz zostać chrzestną wszystkich. AMEN.

PS. Jeszcze to z Gosią skonsultuję.... :wink:

Aga&Co

Posted

Tynka, jeszcze ich nie nazwałam, na razie to są "Kochanie moje" :buzi: , ale TWOJE propozycje są EXTRA. No, i moja Bacardi :wink:

Acha, Paweł Gosi, odnośnie Kodu: alkohole, wymyślił BOROWICZKĘ, to podobno jakiś słowacki, czy słoweński napój wyskokowy.

Gosi się to nie podoba. Mnie... Ale za to bardzo lubię Pawła.:D

Aga&Co

Posted

Sobol!

Wujek fotograf może przyjść kiedy tylko chce, Widelca jakoś przechytrzymy :D

Gosia, dojechaliście? Jak uzbieram kasę i namówię Piotra M. żeby mnie zabrał, to może zjawię się w Poznaniu z małym (dużo szczeniaków zgłoszonych do psów, prawda?), ale to jeszcze dam znać, bo to nie jest pewne, poza tym mam w niedzielę ćwiczenia i boję się opuszczać, bo to debilna szkoła :evil:

W klasie otwartej też dużo suk... Parę ma tam, zdaje się, championat.

Aga&Co

Posted

Gosia będzie, zdaje się, że z szybowcem o wrednym charakterze :D

Tynka, ale jeżeli Ty będziesz, to ja stanę na głowie, i przyjadę, choćby bez psa :wink: :fadein:

Aga&Co

Posted

Acha, Gosia, z Małym drgnęło! Na razie to tylko minimalny wstrząs, żadne trzęsienie ziemi, ale nabrałam trochę otuchy.

Słowenia chce pomóc :D :kciuki:

Tfu, tfu, żeby nie zapeszyć.

Aga&Co

Posted

No ba!!! pytanie bedę z tymi swoimi dwoma grzdylami :) zwanymi belgami!

Mmy numerki 92 i 96 i wystawiamy się na ringu bodajże 14 - jak mnie pamięć nie myli :)

Posted

No to ja mam trochę wyżej: 1170 i 1225 i jesteśmy na ringu 12, pawilon 9. Z tym że 1225 nieaktualny, nie będę ciągnąć ze sobą matki karmiącej z falbanką pod brzuchem :D Zresztą, co by twoi chrześniacy powiedzieli.

Ale kurczę, ja jeszcze naprawdę nie wiem, czy będę. Raz - kasa, dwa - cholerna szkoła.

Aga&Co

Posted

Wystawa jest w tę niedzielę i nie, nie można przyjść z psami - widzami. w wystawach uczestniczą tylko psy zgłoszone. :( No i najważniejsze - opłacone.

Nie to że kuszę...ale my też pawilon 9...

Wcale nie kusisz, wcale... Zobaczysz, zawalę przez ciebie rok :wink:

Jedna panna poszła całkowicie we mnie :wink: Jest największa :lol: , ma charakter zołzy, upierdliwa, męcząca, jazgotliwa i po trupach do celu (no, to ostatnie to już nie ja) :)

Aga&Co