Katerinas Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 ... ło matko, ależ ten topik opadł :roll: Trzeba by tytuł zmienić na "Duże rottweilery" :lol: a z wystawy jeszcze nie wywolali :roll: No to niech wywołają :wink: Quote
tunio Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 takze na to czekam 8) Aga dawaj nowe foty,ale juz :evil: Quote
nice_girl Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 te foty Basi są na stronie Agi :wink: http://kontestacja4.webpark.pl/0009basia.jpg to mi sie najbardziej podoba Quote
Katerinas Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 A tak, tak :D Te widzieliśmy bo na stronkę zaglądamy :D Ale chcemy jeszcze :angel: :angel: ------------------------------------------ A teraz mała niespodzianka :wink: troszku zapomniane przeze mnie zdjęcia z wystawy w Wawie :oops: :D Specjalnie dla Agi :D Viggo :) Viggo :) Viggo i Saba modlą się do Marka o kawałek karkówki :D Anetta (nie złość się Anetta, że Twoje zdjęcie wstawiłam :wink: ) oraz od lewej Mati i Viggo :) I na koniec jeszcze Sabcia :) Quote
aga 2 Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 O, jak pięknie :angel: Kasia, dziękuję :buzi: Quote
Gosia Posted April 20, 2004 Author Posted April 20, 2004 Kasiu- bardzo miłe :wink: i fajne zdjęcia. Gosia Quote
Katerinas Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Gosia - a propos :lol: Marek przejął się, że powiedziałaś o Sabie że jest za gruba :( ... i Saba jest na diecie :wink: Quote
Miga Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Ładne te Wasze pieski :) Aga ktoś mówił że Basia ma gacopirzowate uszyska, gdzież tam, piękne są :D Quote
tunio Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 a ja zakladam ze znowu sie cosik takiego wydarzy ze sie z Agą nie spotkam :( Tak mnie jakos dzisiaj czarne mysli nachodza wiec z gory za nie przepraszam :lol: Quote
Katerinas Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Carry Napewno się spotkacie :) A swoją drogą, byłaś na tej ostatniej warszawskiej wystawie? Bo ja nie zdążyłam niestety na wilczarze... :( Quote
tunio Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Kasiu nie bylo nas bo to byl dzien roboczy :roll: A normalni ludzie w dni robocze nie maja zbyt duzo swobody :silly: A ze ja nie mam tak jak Beata,ktorej Wojtecki z Poswiata pojechal to nas nie bylo (nawiasem mowiac Cerry z nikim innym by sie z domu nie ruszyl,ale to tylko taki "drobny"szczegol :wink: )....Z jednej strony szkoda bo znowu bylismy sami w klasie :silly: ,ale z drugiej czytajac jak ta wystawa wygladala to jedynie czego mi szkoda to zaplaty za owa wystawe (tak,tak moje wrodzone skapstwo sie odzywa 8) ):silly: No nic,tego intera i tak zrobimy :silly: :wink: Quote
Katerinas Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 No nic,tego intera i tak zrobimy I tak trzymać :DMy byliśmy ale późno :roll: Ale odbijemy sobie na innej wystawie (mam nadzieję :wink: ). Może lipcowej warszawskiej :) :wink: Quote
Recommended Posts