Katerinas Posted February 13, 2004 Posted February 13, 2004 ... a rany ... ale szybko się (że sie tak wyrażę) rozeszły :o ... i to wszystko po tej klubówce, co nie? :D Quote
sic! Posted February 13, 2004 Posted February 13, 2004 Aga no to pięknie.... A Ty to już nie możesz spać czy jak? Quote
Gosia Posted February 13, 2004 Author Posted February 13, 2004 No trudno- I lokatę na klubówce w klasie młodych psów w 2005 roku Niemcy będą musieli znowu oddać. :wink: :D Gosia Quote
tunio Posted February 13, 2004 Posted February 13, 2004 Gratuluje wszystkim zwycieztw tych wiekszych i tych mniejszych a Adze gratuluje pozbycia sie psow z bandy wiecznie glodnych :lol: My wrocilismy jak zwykle bez pucharu ba nawet bez oceny ale mowi sie trudno zyje sie dalej :lol: Quote
aga 2 Posted February 16, 2004 Posted February 16, 2004 Agano to pięknie.... A Ty to już nie możesz spać czy jak? Ja już mówiłam, że ja kobieta pracująca. Ale teraz mam ferie.... Gosia, jak tam w pracy? :evilbat: No to Precel pojechał wczoraj do domu. Jeszcze parę dni będzie w Polsce, a potem jedzie do Niemiec :D Quote
Gosia Posted February 16, 2004 Author Posted February 16, 2004 Niuniusiek mój malutki pojedzie do Rzeszy. :( Dziękuję za zdjęcia Benno- Ty wiesz, on jest identyczny, jak Benno Śląska Gwara, po Iaghim, który jest w Czechach. Jak go zobaczyłam, to myślałam, że Ci się zdjęcia pomyliły. Jak go znajdę, to Ci podeślę. Gosia Quote
aga 2 Posted February 16, 2004 Posted February 16, 2004 Niuniusiek mój malutki pojedzie do Rzeszy. :( Tylko żeby poczucia humoru nie stracił :wink: Gosia, bo to Benno, i to Benno :wink: Teraz szybko będę pisała do owej Theresy, żeby w razie czego mroziła :oops: Bo pies niezły. Fajne małe ucho, fajna głowa... Quote
Gosia Posted February 16, 2004 Author Posted February 16, 2004 No to pisz pisz pisz... Matko święta- pisz :wink: Gosia Quote
Gosia Posted February 16, 2004 Author Posted February 16, 2004 Wejdź sobie na tę stronę- http://www.infornax.hu/sommer/index.html Cały czas mi się zdawało, że Kevin Bamberger Tal jest po Kenie- no i jest. Zobacz jego zdjęcia- jaki podobny. Trzyma typ. Tylko nie wiadomo, czy on żyje. Gosia Quote
Gosia Posted February 16, 2004 Author Posted February 16, 2004 Nawet jak żyje to ma 11 lat... Są jego synowie- Shirkan i to drugie coś. Gosia Quote
aga 2 Posted February 16, 2004 Posted February 16, 2004 Gosia, tam jest napisane Kevin v. Schwaiger Wappen. Poza tym, ja nic na tym zdjęciu nie widzę. To jest to w rodowodzie? Quote
dzurga Posted February 16, 2004 Posted February 16, 2004 Aga, a wybierasz sie moze do Leszna? Bo ze Gosia tak, to juz wyczytalam. Siakos tak malo tych rottkow zgloszonych bo az cale 3 sztuki :wink: Quote
aga 2 Posted February 16, 2004 Posted February 16, 2004 Dzurga, nie mam z czym do Leszna jechać... :( Quote
dzurga Posted February 16, 2004 Posted February 16, 2004 To fakt :( A jak ci idzie rozpracowywanie GG? Przed chwila ogladalam twoja stronke i czy ta blondi na tej focie z malenstwem na str glownej to Ty? Quote
aga 2 Posted February 16, 2004 Posted February 16, 2004 Rozpracowywanie GG idzie mi na tyle dobrze, że dziś podałam Sobolowi swój numer :D Tak, to ja :oops: To nie ja "projektuję" tę stronkę... A ta czarna na zdjęciach to Gosia :P Quote
dzurga Posted February 16, 2004 Posted February 16, 2004 Tej, no wiec wyobraz sobie, ze ja tez jestem blondyna w okularach :) Co do GG to prosze sie nie ociagac i mnie rowniez podac swoj numer. A na zdjeciach zabij mnie ale zadnej czarnuli nie widze (fakt, ze okulary mam w drugim pokoju :wink:). Gdzie dokladnie mam Gosi szukac na stronce? Quote
aga 2 Posted February 16, 2004 Posted February 16, 2004 Jak wejdziesz w opis któregoś szczeniaka, Bennetta lub Bacardi, to tam są ich zdjęcia, a na nich również ja i Gosia. Na czworakach 8) Moje GG to 6756015, ale na razie jeszcze się boję pisać :oops: Quote
dzurga Posted February 16, 2004 Posted February 16, 2004 Ano faktycznie jest i Gosia (zmylilo mnie to, ze niedawno tam chyba nie bylo jeszcze zadnych zdjec :wink: ) A czemu sie boisz na GG pisac? Nie boj sie - pisz do mnie na probe :) Quote
Katerinas Posted February 16, 2004 Posted February 16, 2004 Aga - ale śliczniusie zdjęcia na Twojej stronce :D :D Super :D Co do GG to nie ma się czego bać :D :wink: ... to tylko tak na początku strasznie wygląda :ghost_2: Quote
dzurga Posted February 16, 2004 Posted February 16, 2004 Agus, umiesz obslugiwac GG :D Mnie po prostu nie bylo przy kompie bo kumpel do mnie przyszedl i robilam za psychologa a pokoj z kompem mialam zamkniety :wink: Quote
aga 2 Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Słuchajcie, moja mama jest wielka! Powiedziała, że jak dalej będą tacy debile jak wczoraj dzwonić, to już woli Fioletowego Bronka zostawić w domu!!! :D A poszło oczywiście o ogon. :-? Quote
Gosia Posted February 24, 2004 Author Posted February 24, 2004 No proszę. BRAWO ANIA!!! :angel: Gosia Quote
Recommended Posts