tynka Posted October 27, 2003 Posted October 27, 2003 :D Hurrra!!! chociaż jednego!!! i obiecajcie że pomożecie wymyślić mi nazwę hodowli - za jakiś czas oczywiście!!! :) Quote
aga 2 Posted October 27, 2003 Posted October 27, 2003 Tynka, siur, siur, siur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :fadein: aga&Co Quote
tynka Posted October 27, 2003 Posted October 27, 2003 aga - ja nie chcę hodowli Siur!!! :lol: :wink: jakby to brzmiało Kajtek Siur :) pamiętajcie że się zgłoszę w swoim czasie!!! :) Quote
aga 2 Posted October 27, 2003 Posted October 27, 2003 Brzmiałoby całkiem nieźle :grins: To było siur z małej litery. Aga&Co Quote
Gosia Posted October 27, 2003 Author Posted October 27, 2003 Dziewczyny- umówmy się i popróbujemy tego wszystkiego- albo wybełtamy to wszystko na B i spróbujemy... Smaczniej może nie będzie, ale weselej na pewno... :lol: Aga- bardzo płakały przy obcinaniu pazurów? :cry: Tynka- jesteś wspaniała- zwolnij, bo szczeniąt zabraknie... :P Gosia Quote
aga 2 Posted October 27, 2003 Posted October 27, 2003 Gosiu, chyba tak, coś słyszałam, ale natychmiast uciekłam :cry: Powiedz tylko, kiedy i gdzie bełtamy, a dla Ciebie zawsze i wszędzie :popcorn: O, a może Bełt? Aga&Co Quote
KORONA Posted October 27, 2003 Posted October 27, 2003 BEŁT Kontestacja :fadein: Bizard extra brzmi, jak się okaze że moja zaszła to bedziecie miały twardszy orzech do zgryzienia bo literka bedzie H :lol: Chcem zdjecia obaczyć :angel: Quote
aga 2 Posted October 27, 2003 Posted October 27, 2003 Bendom, bendom zdjencia. Mam nadziejem :-? Aga&Co Quote
aga 2 Posted October 28, 2003 Posted October 28, 2003 Buuu, jusz nikt nie kocha moich małych rottweilerów :cry: :cry: :cry: Cholera, to po co mi podawałaś adres tej strony???????? :buzi: Wnuki drą japy, wypadają z kojca, przy jedzeniu mlaszczą. I jak ja mam spać w takich warunkach, pytam się? :lol: Gosia, i co? I co? Wiesz już coś? Wiem, że jestem upierdliwa :( , ale moZe zadzwonię dziś wieczorem...? Quote
Gosia Posted October 28, 2003 Author Posted October 28, 2003 Aguś, jeszcze nie wiem, ciocia Krysia spała, jak wczoraj dzwoniłam. Gosia Jak będę coś wiedzieć, to zadzwonię do Ciebie i sprawdzę, czy możesz rozmawiać. Quote
aga 2 Posted October 29, 2003 Posted October 29, 2003 Słuchajcie, czy to normalne, że Matylda łysieje????????????!!!!! Gubi sierść okropnie, już widać łaty. Aga&Co Quote
Gosia Posted October 29, 2003 Author Posted October 29, 2003 Rany- straszny szok hormonalny. A gdzie łysieje? I napisz to na grupę "weterynaria", nie tutaj. Gosia Quote
KORONA Posted October 29, 2003 Posted October 29, 2003 Podobno jest tak:(wg. Karczewskiego i dr. Maxa) jak suka łysieje symetrycznie po obu częściach ciała, wtedy sa to problemy hormonalne. Moja suka po ostatnim porodzie mimo, ze była w świetnej kondycji i miała tylko dwa szczeniaki wiec wcale się nie wymęczyła, zaczeła mi łysieć jak szalona. Nie jest to zazwyczaj nic strasznego, czasem suki tak reagują, trzeba im podawać sporo witamin, według mnie bardzo dobry jest SA-37. Ale może warto by sie z nią przejść do weteriniarza. A jak maluchy??? Quote
aga 2 Posted October 30, 2003 Posted October 30, 2003 Monika, dzięki, od razu poleciałam i kupiłam odpowiedni preparat. Maluchy dobrze, rosną i wyłażą z kojca, czym Matylda zupełnie się nie przejmuje, bo wie, że ja zaraz przylecę i wsadzę delikwenta z powrotem. Oprócz tego okropnie hałasują, czym Matylda też się nie przejmuje :-? , za to ja tak, bo na razie śpimy w jednym pokoju. Przeprowadzka już blisko :lol: . Moja, oczywiście. A, właśnie. Pokazałam jednego dzieciaka Małemu (Psu), ale Maly dziwnie zesztywniał :roll: . Nie chciał go zjeść oczywiście, ale chyba nie bardzo wiedział, o co chodzi i skąd TO się wzięło. Aga&Co Quote
Gosia Posted October 30, 2003 Author Posted October 30, 2003 aga 2 napisała: Pokazałam jednego dzieciaka Małemu (Psu), ale Maly dziwnie zesztywniał :roll: . Nie chciał go zjeść oczywiście, ale chyba nie bardzo wiedział, o co chodzi i skąd TO się wzięło. ************************************************************ Co się dziwisz? :roll: Jak to samiec- głupszy. :P Gosia Quote
aga 2 Posted October 30, 2003 Posted October 30, 2003 Chętni na dwoje dzieci się rozmyślili, bo maluchy mają ogonki. :shock: Bez łachy. Aga&Co Quote
Gosia Posted October 30, 2003 Author Posted October 30, 2003 Powiedz im, żeby sobie palce poobcinali, jak koniecznie chcą coś ciąć. Żłoby. :evil: :evil: Gosia Quote
tynka Posted October 30, 2003 Posted October 30, 2003 A mnie dlaczego nie powiadamia o nowych wpisach tutaj???? :evil: Quote
aga 2 Posted October 30, 2003 Posted October 30, 2003 Bo to trzeba się interesować :D :D :D Aga&Co Quote
aga 2 Posted October 30, 2003 Posted October 30, 2003 Bo to się trzeba interesować :D :D :D Samodzielnie. Aga&Co Quote
sobol Posted November 1, 2003 Posted November 1, 2003 aga2: jak chcesz to mam aparat cyfrowy, mozna by porobic fotki i wstawic na jakas strone. Jak chcesz to miejsce jakies zrobie gdzies na strone ? musze isc bo omj duke wlasnie dorwal smieci kotre czekaja na wyrzucienie i wyciaga skorki od bananow...zasmakowaly mu banany :D najpierw wgniata w dywan a potem odkleja i tak w kołko :D Quote
aga 2 Posted November 1, 2003 Posted November 1, 2003 aga2: jak chcesz to mam aparat cyfrowy, mozna by porobic fotki i wstawic na jakas strone. Jak chcesz to miejsce jakies zrobie gdzies na strone ? Tak, chcę, chcę, CHCĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj jechałyśmy uciąć jeden ogonek :cry: Aga&Co Quote
Recommended Posts