Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny- umówmy się i popróbujemy tego wszystkiego- albo wybełtamy to wszystko na B i spróbujemy...

Smaczniej może nie będzie, ale weselej na pewno... :lol:

Aga- bardzo płakały przy obcinaniu pazurów? :cry:

Tynka- jesteś wspaniała- zwolnij, bo szczeniąt zabraknie... :P

Gosia

Posted

Gosiu, chyba tak, coś słyszałam, ale natychmiast uciekłam :cry:

Powiedz tylko, kiedy i gdzie bełtamy, a dla Ciebie zawsze i wszędzie :popcorn:

O, a może Bełt?

Aga&Co

Posted

BEŁT Kontestacja :fadein: Bizard extra brzmi, jak się okaze że moja zaszła to bedziecie miały twardszy orzech do zgryzienia bo literka bedzie H

:lol:

Chcem zdjecia obaczyć :angel:

Posted

Buuu, jusz nikt nie kocha moich małych rottweilerów :cry: :cry: :cry:

Cholera, to po co mi podawałaś adres tej strony???????? :buzi:

Wnuki drą japy, wypadają z kojca, przy jedzeniu mlaszczą. I jak ja mam spać w takich warunkach, pytam się? :lol:

Gosia, i co? I co? Wiesz już coś? Wiem, że jestem upierdliwa :( , ale moZe zadzwonię dziś wieczorem...?

Posted

Aguś, jeszcze nie wiem, ciocia Krysia spała, jak wczoraj dzwoniłam.

Gosia

Jak będę coś wiedzieć, to zadzwonię do Ciebie i sprawdzę, czy możesz rozmawiać.

Posted

Podobno jest tak:(wg. Karczewskiego i dr. Maxa) jak suka łysieje symetrycznie po obu częściach ciała, wtedy sa to problemy hormonalne. Moja suka po ostatnim porodzie mimo, ze była w świetnej kondycji i miała tylko dwa szczeniaki wiec wcale się nie wymęczyła, zaczeła mi łysieć jak szalona. Nie jest to zazwyczaj nic strasznego, czasem suki tak reagują, trzeba im podawać sporo witamin, według mnie bardzo dobry jest SA-37. Ale może warto by sie z nią przejść do weteriniarza. A jak maluchy???

Posted

Monika, dzięki, od razu poleciałam i kupiłam odpowiedni preparat.

Maluchy dobrze, rosną i wyłażą z kojca, czym Matylda zupełnie się nie przejmuje, bo wie, że ja zaraz przylecę i wsadzę delikwenta z powrotem. Oprócz tego okropnie hałasują, czym Matylda też się nie przejmuje :-? , za to ja tak, bo na razie śpimy w jednym pokoju.

Przeprowadzka już blisko :lol: . Moja, oczywiście.

A, właśnie. Pokazałam jednego dzieciaka Małemu (Psu), ale Maly dziwnie zesztywniał :roll: . Nie chciał go zjeść oczywiście, ale chyba nie bardzo wiedział, o co chodzi i skąd TO się wzięło.

Aga&Co

Posted

aga 2 napisała:

Pokazałam jednego dzieciaka Małemu (Psu), ale Maly dziwnie zesztywniał :roll: . Nie chciał go zjeść oczywiście, ale chyba nie bardzo wiedział, o co chodzi i skąd TO się wzięło.

Co się dziwisz? :roll:

Jak to samiec- głupszy. :P

Gosia

Posted

aga2: jak chcesz to mam aparat cyfrowy, mozna by porobic fotki i wstawic na jakas strone. Jak chcesz to miejsce jakies zrobie gdzies na strone ?

musze isc bo omj duke wlasnie dorwal smieci kotre czekaja na wyrzucienie i wyciaga skorki od bananow...zasmakowaly mu banany :D najpierw wgniata w dywan a potem odkleja i tak w kołko :D

Posted
aga2: jak chcesz to mam aparat cyfrowy, mozna by porobic fotki i wstawic na jakas strone. Jak chcesz to miejsce jakies zrobie gdzies na strone ?

Tak, chcę, chcę, CHCĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzisiaj jechałyśmy uciąć jeden ogonek :cry:

Aga&Co