Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratuluje wszystkim zwycieztw tych wiekszych i tych mniejszych a Adze gratuluje pozbycia sie psow z bandy wiecznie glodnych :lol: My wrocilismy jak zwykle bez pucharu ba nawet bez oceny ale mowi sie trudno zyje sie dalej :lol:

Posted
Aga

no to pięknie....

A Ty to już nie możesz spać czy jak?

Ja już mówiłam, że ja kobieta pracująca. Ale teraz mam ferie.... Gosia, jak tam w pracy? :evilbat:

No to Precel pojechał wczoraj do domu. Jeszcze parę dni będzie w Polsce, a potem jedzie do Niemiec :D

Posted

Niuniusiek mój malutki pojedzie do Rzeszy. :(

Dziękuję za zdjęcia Benno- Ty wiesz, on jest identyczny, jak Benno Śląska Gwara, po Iaghim, który jest w Czechach. Jak go zobaczyłam, to myślałam, że Ci się zdjęcia pomyliły. Jak go znajdę, to Ci podeślę.

Gosia

Posted
Niuniusiek mój malutki pojedzie do Rzeszy. :(

Tylko żeby poczucia humoru nie stracił :wink:

Gosia, bo to Benno, i to Benno :wink: Teraz szybko będę pisała do owej Theresy, żeby w razie czego mroziła :oops: Bo pies niezły. Fajne małe ucho, fajna głowa...

Posted

Rozpracowywanie GG idzie mi na tyle dobrze, że dziś podałam Sobolowi swój numer :D

Tak, to ja :oops: To nie ja "projektuję" tę stronkę... A ta czarna na zdjęciach to Gosia :P

Posted

Tej, no wiec wyobraz sobie, ze ja tez jestem blondyna w okularach :)

Co do GG to prosze sie nie ociagac i mnie rowniez podac swoj numer.

A na zdjeciach zabij mnie ale zadnej czarnuli nie widze (fakt, ze okulary mam w drugim pokoju :wink:). Gdzie dokladnie mam Gosi szukac na stronce?

Posted

Jak wejdziesz w opis któregoś szczeniaka, Bennetta lub Bacardi, to tam są ich zdjęcia, a na nich również ja i Gosia. Na czworakach 8)

Moje GG to 6756015, ale na razie jeszcze się boję pisać :oops:

Posted

Ano faktycznie jest i Gosia (zmylilo mnie to, ze niedawno tam chyba nie bylo jeszcze zadnych zdjec :wink: )

A czemu sie boisz na GG pisac? Nie boj sie - pisz do mnie na probe :)

Posted

Słuchajcie, moja mama jest wielka! Powiedziała, że jak dalej będą tacy debile jak wczoraj dzwonić, to już woli Fioletowego Bronka zostawić w domu!!! :D

A poszło oczywiście o ogon. :-?