Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żebyś wiedziała. Robi się coraz luźniej w kojcu, coraz ciszej, coraz mniej misek, coraz mniej psow pod nogami... :cry:

Dobrze, że Bacardi zostaje. :D

Posted

Po kolei:

wyniki dostałaś, dziękuję :buzi:

Ci mili państwo, zaraz po nas mili, ci polsko - niemieccy, co to samochód dla psa zmienią :D

Nie wiesz o botanikach, bo nie miałam siły dzwonić, wróciłam z US,a oni przyjechali i pojechali po ponad godzinie. Botanicy, i dlatego nie chcieli psa, bo hodują egzotyczne roślinki i boją się, że pies zasika. Suka nie. Nie komentuję. Chociaż bardzo podoba im się różowy i nie wykluczone, że wrócą.

Choruje najbardziej Precel, bo rzyga i ma sraczkę, reszta ma tylko sraczkę. Musiały coś zeżreć w ogródku. Zabiję te pieprzone kocury :evil: Chociaż tfu, tfu, już w tej rzadziźnie pojawił się jakiś kształt.

Mama była rano, u innego lekarza, bo naszych nie było. I zadał dziwne pytanie: Co mamy zamiar zrobić z Viggo/ Zaraz jedziemy do tego, co operował, zobaczymy o co chodzilo.

Posted

No muszę. Trudno. Bardziej niż mnie szkoda mi tych psiaków.

Niedawno dzwonił pan, który wczoraj nabył Bijou. Chce przyjechać jeszcze po Blizzarda :o Zaprosiłam go na jutro, żeby dzieciom żołądki wróciły do normy. Z tym że nie odpuszczę i chyba podpiszę z nim umowę, w które zaznaczę, że pies ma być wystawiany.

Gosia, różowy, czyli Blizzard, jest chyba lepszy od zielonego.

Posted

No wlaśnie nie wiem. Zapytałam lekarza, na co on powiedział, że on się nie nazywa R., tylko T, i nie wie, co doktor R. miał na myśli.

Jakieś wojny podjazdowe, czy co? Jutro rano moja mama jedzie z maluchem do tego, co właśnie tak dziwnie zapytał, no i sama go zapyta, o co mu chodziło.

Posted
Niedawno dzwonił pan, który wczoraj nabył Bijou. Chce przyjechać jeszcze po Blizzarda

Gratuluję udanych szczeniaczków i wytrwałości w ich wychowywaniu :D .

Nie chcę się wtrącać, ale chyba ten Pan nie ma zamiaru zrobić z rodzenstwa "pary hodowlanej"?

Posted

Po kolei:

Zielonym to był zachwycony ten baran, co Ala oglądał i zdaje się Ty.

Ja o zielonym mówiłam, że jest podobny do Ala- robi te same miny, tak samo staje, ma identyczną budowę. A Al jak Al- widziałaś go sama.

Blizzard był chyba pierwszy na kasecie wśród chłopaków i to on miał najlepszą głowę jako 5- tygodniowe szczenię.

Jak zaglądam do tej kasety, to ciągle od nowa sobie to uświadamiam.

Nawet dzisiaj popatrzę.

Na tych zdjęciach, co mi je przywiozłaś na imprezę dogomaniacką najlepszy jest Blizzard- dlatego jego umieściliśmy na reklamie :D

No i ogólnie wszystkie psy super się ruszają, mają świetny wykrok i super kątowanie- więc decydować będą niuanse. Teraz- gdybym dzisiaj miała wybierać- to bardzo trudno byłoby mi się zdecydować. Mają taki głupi wiek pajaca. Łby jak fasola i w ogóle okrpne. Bacardi przecież wygrała głową z Bennetem. (Czyli o głowę :D )

Umów się z facetem tak, że nawet jak on by nie chciał, czy nie umiał, to że będziesz robić za Czekalską- Ty mu wystawisz, dopóki się nie nauczy.

Gosia

Posted

Umów się z facetem tak, że nawet jak on by nie chciał, czy nie umiał, to że będziesz robić za Czekalską- Ty mu wystawisz, dopóki się nie nauczy.

Gosia

:roflt:

Ale pewnie, że tak zrobię!

Iwona, pani jest świadoma niebezpieczeństw. Będę ją namawiać na sterylizację, chociaż ona jest raczej z takich, co to "psu krzywdy nie zrobią i nie będą okaleczać". :-?

Podobno mam dar przekonywania...

Posted

"aga 2" napisała:

Podobno mam dar przekonywania...

A tak, to widać po tym, jak idzie sprzedaż szczeniąt. :roflt:

Gosia

PS. Co z Vigo? O co chodzi?

Posted

Dzurga- ja zgrzebła używam od pierwszego rottweilera, to będzie od jakichś 12 lat :D

I ciągle mam to samo, a z Alem przyszło jego- więc mam dwa.

Szczotek praktycznie nie uznaję, bo są bezużyteczne.

Ale dzięki za pamięć- buźka :buzi:

Gosia

Posted

No prawde mowiac to podejrzewalam, ze ty akurat mozesz miec w domu taki sprzet ale nie chcialam byc wredna i pisac tylko do Agi (bo byloby goopio gdybys jakims cudem nie miala takiego wynalazku :oops: ).

Namow Age niech sobie kupi, bo te wszytskie smieszne szczotki sa zupelnie bez sensu w porownaiu z tym zgrzeblem :D

Posted

OKI, kupię sobie :D

Zobaczymy, czy Gosia będzie mnie dzisiaj przez telefon namawiać :wink:

Dzurga, a wsadziłaś tam gdzieś zdjęcie tego zgrzebła? Bo jak końskie wygląda, to wiem... :oops:

OK, już wiem, że wsadziłaś. Poszukam.

Posted

Blizzard pojechał do domu :( Do swojej siostry Bijou :D Nowa pani jest w Bijou zakochana po uszy i zachwycona :D I już jest prawie przekonana do sterylizacji.

Pieski będą się nazywać Matylda ( :D ) i Makary :)

Posted

Ale fajnie z tymi imionami :D A jak pani bedzie miala jakies obiekcje do sterylki to my z Tessa mozemy byc zywym przykladem, ze psu sie zadna krzywda nie dzieje (szkoda, ze pani tak daleko od nas mieszka, bo by sie jej pokazalo, ze niecale 4 tygodnie po zabiegu nawet nie widac gdzie bylo ciecie) :D