Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
:hmmm: no to ja miałam oryginalnie żółte menu... ale po podświetleniu zrobio się czerwone i takie zostało ...

to tak jak u mnie tyle ze ja nie weszlam do wszystkich dzialow totez mam dwa kolory 8)

Agus czyli moze Kamila pierwsza odwiedzila strone 8)

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem! Ale mocno kciuki trzymaliście! :D

Bennett - najpiękniejsze baby, wob, I/3

Black Jack - wob, III/3 (w ogóle nie chciał dziad biegać, jakby biegł, to byłyby drugi :D )

Bacardi - najpiękniejsze baby, wob, I/1, NAJPIĘKNIEJSZE BABY KLUBU!!!!

Mamucia dostała bdb, ale ma fajny opis, np. "dobrze odkarmiona" :wink: i jest "o dość zatroskanym wyrazie" :wink: :wink: :D

Largo Gosi trzeci dosk. w użytkach.

Black Jack pojechał do nowego domu :D

Posted

Dzurga, no więc decyzje końcowe pani sędzi były bardzo dziwne. Nouki, Ebra i Bea stanęły do porównania, bo wszystkie wygrały swoje klasy i walczyły i zwycięstwo klubu. Wygrała całkiem inna suka z klasy pośredniej, która mnie się nie podoba, a Gosi tak.

Daria jest piękna, faktycznie, choć ostatnio coś jej się z tyłem porobiło. W użytkach była 2, zaraz za Nouki.

Acha, zapomniałam jeszcze dodać, że i Ballan'ga pojechała do nowego domu.

I co się okazało, mam akceptację mamy na pozostawienie Bacardi :D Podejrzewam, że gdzieś w skrytości ducha też tego chciała :D

Posted

AGA2 :D Witaj

I widzisz - już po strachu, a taka była trema. Bardzo dobrze Ci poszło, bo byliśmy z Tobą myślami. Najsmutniejsze w tym dniu było to , że dzieci odeszły do innych rodzin, a człowiek się tak szybko przyzwyczaja.

Brawo za postawę :D

Posted

Bo dzieciak utyka jeszcze po operacji, a na klubówce się dużo biega To by było za dużo dla niego. Ale widziałam go i jest w świetnej formie. Nawet na mnie napadł- ale przestraszyliśmy się oboje :D i w długą. Tzn. ja w jedną stronę korytarza a on w drugą :D :P

Słuchajcie - dzieciaki są rewelacyjne. Mają takie podudzia, że one będą fruwać, nie chodzić.

Aga tak się cieszyłam, że nawet to trzecie miejsce mi nie zaburzyło obrazu. Mogą nas wszyscy...Wiesz co? :wink:

Gosia

Posted

Aga ja tu waruję od 9:00. Mój wspaniały tak mnie urządził, że mi nie powiedział, że musimy wcześniej wyjechać do fabryki :evil:

I musiałam wstać o 7:30 :evil:

A nogi to mnie tak bolą po tym bieganiu, że normalnie nie wiem, jak je ułożyć. Wyszło jeżdżenie samochodem wszędzie i ogólny brak kondycji.

Pomieściły Ci się puchary? :wink:

Gosia

Posted

Pucharu stoją nad bufetem :D

Coby dzieciaki mogły je oglądać. No i goście :wink:

No i ja :D

A Paweł specjalnie nie powiedział, bo wiedział, czym to grozi :wink:

PS. Gosia, jak znajdziesz chwilę wolnego, to prześlij mi wyniki z tych wielkich płacht :wink: , numerami.

I dzięki za zdjęcie Olki!

Posted

Na Precla mają ochotę ci mili państwo, i jak go wezmą, to będzie wystawiany w Niemczech :o

Bijou pojechała wczoraj do botaników, którym 8-letnia padła na skręt żołądka.

Maluchy się struły :( Mają kosmiczną sraczkę i złe samopoczucie. Precel najgorzej. Dostał zastrzyk i wszystkie mają głodówkę. Do jutra. Jutro raniutko lekarz powie, co dalej :(