Gosia Posted February 6, 2004 Author Posted February 6, 2004 Dzięki Dziewczyny! Będziemy stopniowo dokładać. Na głównej jest Mały Pies. Stronkę zrobiła nieoceniona Rybkad :buzi: Tylko powiedzcie zupełnie szczerze: czy przy dłuższym oglądaniu nie męczy ten czerwony kolor? Bo jakoś tak strzeliłam, żeby czerwone na czarnym, a teraz mam wątpliwości. Gosia Quote
dzurga Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Stronka fajna. Ciekawie napisane teksty - bez smecenia o wzorcu, z ktorego laik niewiele zrozumie ale napisane tak po prostu "dla ludzi". Czerwony mnie akurat specjalnie nie meczy ale na pewno lepiej dla wzroku zeby bylo biale na czarnym. Quote
Katerinas Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Gosia - Stronka bardzo mi się podoba :D :D Może rzeczywiście czerwony kolor z czasem trochę męczy jak się czyta długi tekst ale poza tym -SUPER :thumbs: No a najbardziej podoba mi się tekst w dziale "Zanim kupisz"... Kwintesencja wszystkiego co jest związane z kupnem/wzięciem psa. Tekst pownien gdzieś na dogomanii na stałe zawisnąć :D Quote
Gosia Posted February 6, 2004 Author Posted February 6, 2004 Naprawdę dziękiiiiii :oops: Muszę pomyśleć o tym kolorze, bo mnie po pierwszym przeczytaniu latały czerwone nietoperze przed oczami już po zamknięciu. :o Gosia Quote
aga 2 Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 PS. Aga.. Ty spać nie możesz? :wink: 5:58 już na dogomanii? :lol: Kochana, ja jestem klasa pracująca :-? Gosia, mnie osobiście kolor nie przeszkadza. DZIĘKUJEMY ZA UMIESZCZENIE NASZEGO LINKU NA WASZEJ STRONIE. :wink: Quote
Gosia Posted February 6, 2004 Author Posted February 6, 2004 Jaguś- jakże ja bym mogła linki prowadzącej do wnuków nie zawiesić? Gosia Quote
Katerinas Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 PS. Aga.. Ty spać nie możesz? :wink: 5:58 już na dogomanii? :lol: Kochana, ja jestem klasa pracująca :-? ... a Ty myślisz że ja co? leniuchująca :lol: :lol: Mogę Cię pocieszyć ... ja dłużej nie śpię ... ten cholerny budzik dzwoni codziennie 6:15 :roll: Quote
aga 2 Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Jaguś- jakże ja bym mogła linki prowadzącej do wnuków nie zawiesić?Gosia No tak. Zamiast po prostu napisać, że mnie lubi, to się wnukami zasłania :-? :wink: A za tę "Jagusię" to ja Ci jutro dam w głowę. :evil: Quote
Gosia Posted February 6, 2004 Author Posted February 6, 2004 Pojutrze kochana, jednak pojutrze- nie mamy z kim zostawić psów. Nie będę Poziomki wlokła na klubówkę, a wszystkie sąsiady kochane (strzałeczka :wink: ) rozjechały się. A niektóre jadą z nami :wink: Tylko nie krzycz. Maluchy Ci pomogę wystawić. Gosia :oops: Quote
aga 2 Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 No tak. Pojutrze... To było do przewidzenia. A po klubówce wpadniecie? Czy będziecie jechać prosto do domu? A może po prostu się dzisiaj zdzwonimy. A kto z wami jedzie? Sąsiady czy psy? Quote
Gosia Posted February 6, 2004 Author Posted February 6, 2004 Jeśli wszystko elegancko przegramy- co jest do przewidzenia- i urwiemy się wcześniej- to wpadniemy. Ela sąsiadka, ta co ma rottki z lasu- chce się zabrać, bo nigdy nie była. A wieczorkiem zadzwonię. Gosia Quote
aga 2 Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Nie kokietuj :wink: OKI, to będę czekać na telefon. Gosia, a wiesz coś może o tym najpilniej strzeżonym na świecie preparacie dla Widelca? Quote
Gosia Posted February 6, 2004 Author Posted February 6, 2004 Nie :oops: Ale dzisiaj się dowiem- obiecuję. Gosia Quote
tunio Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 ja sie przyznam ze mnie nieco bola oczy od tego zoltego ale to dlatego ze zawalam nieco noce :lol: :lol: Ale nazwa Hannibal mnie powalila :lol: Quote
aga 2 Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 ja sie przyznam ze mnie nieco bola oczy od tego zoltego ale to dlatego ze zawalam nieco noce :lol: :lol:: Carry, chyba naprawdę jesteś bardzo zmęczona :o To czerwony :D Quote
tunio Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Aga mowie o zoltym po lewej stronie kiedy sie wchodzi na strone 8) Czerwony mi nie przeszkadza Quote
aga 2 Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Kurna, idę sprawdzić. Nie pamiętam nic żółtego :oops: Quote
aga 2 Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Kuźwa, Carry. Chyba Ci monitor siada. :evil: Ja tam widzę tylko czerwone :D Quote
tunio Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 to moze tylko na moim komputerze widac zolte 8) Quote
tunio Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Kuźwa, Carry. Chyba Ci monitor siada. :evil: Ja tam widzę tylko czerwone :D Agus bylam,sprawdzilam i juz wyjasniam 8) Otoz u mnie pierwotna wersja spisu menu byla na zolto ale po nacisnieciu zamienia sie na czerwone 8) I po prostu tam gdzie jeszcze nie bylam jest napis zolty a tam gdzie bylam czerwony :niewiem: Quote
tunio Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Aaa, widzisz :D ale tzn.ze Ty tez mialas zolty 8) Quote
aga 2 Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Właśnie że nie. Od początku miałam czerwony :D Quote
tunio Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Właśnie że nie. Od początku miałam czerwony :D to ja juz nie nie wiem :hmmmm: :roll: Quote
Katerinas Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 :hmmm: no to ja miałam oryginalnie żółte menu... ale po podświetleniu zrobio się czerwone i takie zostało ... Quote
Recommended Posts