Katerinas Posted January 29, 2004 Posted January 29, 2004 Gosiu - Dzięki za wyjaśnienie. Teraz wszystko jasne :D Quote
tunio Posted January 29, 2004 Posted January 29, 2004 a zweby bylo zabawniej to w Dortmundzie mogl byc wystawiony bokser z cietymi uszami ale pod warunkiem ze sie urodzil przed 87 :lol: Quote
aga 2 Posted January 30, 2004 Posted January 30, 2004 Gosia, Mały jest na liście. Na dodatek w użytkach :wink: Quote
tunio Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 Gosia, Mały jest na liście. Na dodatek w użytkach :wink: :hmmmm: jaka lista ? :oops: Quote
aga 2 Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 Na odstrzał :snipersm: Tak się teraz robi z psami, które mają podgardla. Z psami, mówię, nie z sukami. Słuchajcie, jeżeli po wystawie nie znajdą się chętni na pieski, to oddam je za darmo. Łapcie okazję. I mówię serio. Quote
Katerinas Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 Słuchajcie, jeżeli po wystawie nie znajdą się chętni na pieski, to oddam je za darmo. Łapcie okazję. I mówię serio. On rany :o chyba dały Ci się we znaki :( A ile ich jeszcze masz? Quote
aga 2 Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 Kasia, mnie maluchy nie przeszkadzają, ale one rosną i chcą jeść, jeść, jeść, chcą coraz więcej miejsca, chcą mnóóóóstwa uwagi tylko dla siebie. Nie wystarcza im to, że siedzę w kojcu i po mnie chodzą, one chcą jeszcze. Quote
aga 2 Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 Aha. Zapomniałam. Jest jeszcze piąteczka. 4 chłopców i jedna dziewczynka. Ta z ząbkami :D A poza tym, że ma ząbki, jest przepiekna. I gdyby nie te ząbki, to pewnie ją bym zostawiła. Quote
Katerinas Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 Aha. Zapomniałam. Jest jeszcze piąteczka. (...) No to rzeczywiście małe stadko :( (...) 4 chłopców i jedna dziewczynka. Ta z ząbkami :D A poza tym, że ma ząbki, jest przepiekna. I gdyby nie te ząbki, to pewnie ją bym zostawiła. Z ząbkami :hmmmm: ... masz na myśli zły zgryz, tak? :) Quote
dzurga Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 Aga, a jaka ma wade? Moze by jej aparacik zalozyc? Co mowi wet? Quote
tunio Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 ga jesli takie buty to jAga jesli takie buty to ja biore jakiegos chlopa 8) :wink: Tyle ze jak do Gdyni po niego dojechac ? :hmmmm: Quote
aga 2 Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 Dzurga, ma tyłozgryz, nad aparatem jeszcze się nie zastanawiałam, ale dziura jest spora i nie wygląda na to, żeby zęby miałe same wrócić. Carry, nie denerwuj mnie. Masz okazję dostać psa gratis i jeszcze stękasz, że nie masz jak dojechać. Ja bym na skrzydłach leciała. No. :wink: Quote
tunio Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 Agus tyle ze tak jak mowilam bylby to pies mieszkajacy kilka ulic ode mnie ale chodzacy ze mna i Cerrem na spacery takze :hmmmm: Poza tym skrzydelek nie mam jak narazie :lol: Quote
dzurga Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 Nie wiem Aga, czy to cie pocieszy ale nasz Nicco tez mial tylozgryz a po zmianie zebow mu sie zrobily nozyce. No chyba, ze faktycznie dziura jest spora i widzisz male szanse zeby sie mialo poprawic - to juz wtedy gorzej.A z aparatami to roznie bywa. Mam znajoma beaglice, ktorej sie jakos po aparacie nic zabki nie poprawily :cry: Quote
aga 2 Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 Poza tym skrzydelek nie mam jak narazie :lol: To sobie dopraw, upadły aniele :wink: Dzurga, u małej mi wygląda na to, że nawet po zmianie zębów będzie tyłozgryz :( A z ew. aparatem to mam nadzieję, już przyszli właściciele będą się męczyć. Quote
tunio Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 Poza tym skrzydelek nie mam jak narazie :lol: To sobie dopraw, upadły aniele :wink: Agus to bylaby juz bezczelnosc.....Wystarczy ze zachowalalam sobie aureole 8) Quote
aga 2 Posted February 1, 2004 Posted February 1, 2004 Aureolę??? Chyba rogi :wink: Gosia, wiem, że będziesz dopiero jutro, ale napiszę już dziś: znalazłam prawie Benno, czekam tylko na adres mailowy do właściciela :angel: Quote
tunio Posted February 1, 2004 Posted February 1, 2004 Agus w koncu na czyms sie ta aureola trzymac musi :wink: Quote
Katerinas Posted February 1, 2004 Posted February 1, 2004 ups... sorki :oops: ... proszę moda o skasowanie posta Quote
aga 2 Posted February 5, 2004 Posted February 5, 2004 Gosia, oglądałam stronkę!!! Fajowa :angel: :angel: :angel: Kiedy będzie więcej zdjęć? A kto jest na stronie głównej??? Quote
Katerinas Posted February 5, 2004 Posted February 5, 2004 Gosia, oglądałam stronkę!!! Fajowa :angel: :angel: :angel: Kiedy będzie więcej zdjęć? A kto jest na stronie głównej??? ... my też chcemy zobaczyć :wink: :D Quote
aga 2 Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 No to proszę: http://www.rottweiler.pl A moją widziala, ha? :wink: Quote
Katerinas Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 No to proszę:http://www.rottweiler.pl ... lecę oglądać :DA moją widziala, ha? :wink: Widziała, widziała :D Ma zapisaną w ulubionych :D ... i dość często tęsknie ogląda zdjęcia tych pięknych kuleczek...:D PS. Aga.. Ty spać nie możesz? :wink: 5:58 już na dogomanii? :lol: Quote
Recommended Posts