Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na odstrzał :snipersm: Tak się teraz robi z psami, które mają podgardla. Z psami, mówię, nie z sukami.

Słuchajcie, jeżeli po wystawie nie znajdą się chętni na pieski, to oddam je za darmo. Łapcie okazję. I mówię serio.

Posted
Słuchajcie, jeżeli po wystawie nie znajdą się chętni na pieski, to oddam je za darmo. Łapcie okazję. I mówię serio.
On rany :o chyba dały Ci się we znaki :( A ile ich jeszcze masz?
Posted

Kasia, mnie maluchy nie przeszkadzają, ale one rosną i chcą jeść, jeść, jeść, chcą coraz więcej miejsca, chcą mnóóóóstwa uwagi tylko dla siebie. Nie wystarcza im to, że siedzę w kojcu i po mnie chodzą, one chcą jeszcze.

Posted

Aha. Zapomniałam. Jest jeszcze piąteczka. 4 chłopców i jedna dziewczynka. Ta z ząbkami :D A poza tym, że ma ząbki, jest przepiekna. I gdyby nie te ząbki, to pewnie ją bym zostawiła.

Posted
Aha. Zapomniałam. Jest jeszcze piąteczka. (...)
No to rzeczywiście małe stadko :(
(...) 4 chłopców i jedna dziewczynka. Ta z ząbkami :D A poza tym, że ma ząbki, jest przepiekna. I gdyby nie te ząbki, to pewnie ją bym zostawiła.
Z ząbkami :hmmmm: ... masz na myśli zły zgryz, tak? :)
Posted

Dzurga, ma tyłozgryz, nad aparatem jeszcze się nie zastanawiałam, ale dziura jest spora i nie wygląda na to, żeby zęby miałe same wrócić.

Carry, nie denerwuj mnie. Masz okazję dostać psa gratis i jeszcze stękasz, że nie masz jak dojechać. Ja bym na skrzydłach leciała.

No. :wink:

Posted

Agus tyle ze tak jak mowilam bylby to pies mieszkajacy kilka ulic ode mnie ale chodzacy ze mna i Cerrem na spacery takze :hmmmm:

Poza tym skrzydelek nie mam jak narazie :lol:

Posted

Nie wiem Aga, czy to cie pocieszy ale nasz Nicco tez mial tylozgryz a po zmianie zebow mu sie zrobily nozyce. No chyba, ze faktycznie dziura jest spora i widzisz male szanse zeby sie mialo poprawic - to juz wtedy gorzej.A z aparatami to roznie bywa. Mam znajoma beaglice, ktorej sie jakos po aparacie nic zabki nie poprawily :cry:

Posted

To sobie dopraw, upadły aniele :wink:

Dzurga, u małej mi wygląda na to, że nawet po zmianie zębów będzie tyłozgryz :( A z ew. aparatem to mam nadzieję, już przyszli właściciele będą się męczyć.

Posted

To sobie dopraw, upadły aniele :wink:

Agus to bylaby juz bezczelnosc.....Wystarczy ze zachowalalam sobie aureole 8)

Posted

Aureolę??? Chyba rogi :wink:

Gosia, wiem, że będziesz dopiero jutro, ale napiszę już dziś: znalazłam prawie Benno, czekam tylko na adres mailowy do właściciela :angel: