Katerinas Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Aga: właśnie się doczytałam ... już Ci na chacie mówiłam ale powtórzę... wygłaskaj mocno ode mnie i daj buziaczka w zimny nochalek. Napewno będzie dobrze :) Wierzę że tak będzie :) Quote
aga 2 Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Sic!, co do dysplazji, to się o nią nie martwię, obydwoje rodzice szczeniaków czyściutcy, jak również przodkowie :D Gosi chodziło o profilaktykę. Quote
tunio Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 zawsze musi byc ten pierwszy raz 8) (tfu tfu tfu ) Agus jak male i jak Widelec ? 8) Quote
Gosia Posted January 15, 2004 Author Posted January 15, 2004 Ciocia Krysia dzwoniła. Pytała, czy sprzedane. Powiedziałam jej, że wszystkie suki i że zostały psy. To ona, że ma zamówienia na psy, ale bez ogonó. To ja jej powiedziałam, że niestety dla potencjalnych nabywców, ale nie będziemy amputować. A Paweł miał znowu starcie z Niemcami pod niemiecką ambasadą. :lol: Gosia Quote
tunio Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 i bardzo dobrze ze nie bedziecie amputowac :roll: Quote
sic! Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Aga suki sprzedane????? jak to???blanche też??? DObrze że nie rzucałam palenia 8) Quote
tunio Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 a wydaje mi sie ze tylko jedna suczka sprzedana :hmmmm; Aga i Gosia.....Moze wyjasnicie ? :hmmmm: Quote
sic! Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 widizsz carragan tak się dziewczyny wkręciły w handel,że nawet na forum nie mają czasu wdepnąć :lol: Quote
tunio Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 fakt.......Ale Aga by sie chyba pochwalila :hmmmm: Mysle ze Aga nam to wyjasni po egzaminach :roll: Quote
Gosia Posted January 21, 2004 Author Posted January 21, 2004 Poszła dziś z Widelcem do kontroli. Ale łazi po schodach- pies, więc chyba nie najgorzej. Gosia Quote
Katerinas Posted January 21, 2004 Posted January 21, 2004 Poszła dziś z Widelcem do kontroli. Ale łazi po schodach- pies, więc chyba nie najgorzej.Gosia To się cieszę :D Dzięki Gosiu :DA wogóle to jak oczko Ala? Quote
Katerinas Posted January 21, 2004 Posted January 21, 2004 Poszła dziś z Widelcem do kontroli. Ale łazi po schodach- pies, więc chyba nie najgorzej.Gosia To się cieszę :D Dzięki Gosiu :DA wogóle to jak oczko Ala? Quote
aga 2 Posted January 21, 2004 Posted January 21, 2004 Dopiero idę, po południu. Ale źle dzisiaj chodzi :( Wiadomość z ostatniej chwili (sic!, ale nie martw się! :( ) - Blanche wlaśnie pojechała do nowego domu :( Ale pan, pomimo że nie chciał na początku z ogonem, w tej chwili już sobie nie wyobraża rottka bez ogona :D Na razie będzie mieszkać w domu, na 3 piętrze, ale na wakacje przeprowadzi się do domu. I będzie miala na imię Kora. Quote
Katerinas Posted January 21, 2004 Posted January 21, 2004 Dopiero idę, po południu. Ale źle dzisiaj chodzi :( Może to przejściowe... :( Daj znać co powie wet...Wiadomość z ostatniej chwili (sic!, ale nie martw się! :( ) - Blanche wlaśnie pojechała do nowego domu :( Ale pan, pomimo że nie chciał na początku z ogonem, w tej chwili już sobie nie wyobraża rottka bez ogona :D No to super :D ... że ogonek zostanie :DTylko pewnie Ci smutno :( Quote
sic! Posted January 21, 2004 Posted January 21, 2004 Aga :(((( no trudno, niech jej będzie dobrze!!! i dobrze że ogon zostanie! To ile ich jeszcze zostało?? I czy mój kolega okazał się pomocny w sprzedaży?? Quote
Gosia Posted January 21, 2004 Author Posted January 21, 2004 Aguś- a jakie ręce- wystawowe? Z ciekawości pytam. To Ci, o których wczoraj mi mówiłaś? A co do Widelca- Aga to była ciężka operacja. Ludzie po takiej nieraz się w ogóle nie zbierają do kupy. Daj mu czas. Wiem, że się denerwujesz. Katerinas- z okiem do kitu. Tzn. oko samo wyleczone, ale dalej jest mniejsze i pewnie konieczna będzie znowu operacja. Już jedną miał, przy grudkowym zapaleniu trzeciej powieki. To tak, jak się zaniedba leczenie. :( Gosia Quote
Katerinas Posted January 21, 2004 Posted January 21, 2004 (...)Katerinas- z okiem do kitu. Tzn. oko samo wyleczone, ale dalej jest mniejsze i pewnie konieczna będzie znowu operacja. Już jedną miał, przy grudkowym zapaleniu trzeciej powieki. Ojej... przykro :( Quote
aga 2 Posted January 21, 2004 Posted January 21, 2004 Gosia, nie wykluczają wystawiania. Zobaczymy. To ci sami, ale na żywo pani robiła lepsze wrażenie niż przez telefon. sic!, ani trochę :( Ale damy radę. Jest jeszcze piątka :o Quote
tunio Posted January 22, 2004 Posted January 22, 2004 Teskniliscie ? 8) Agus chyba mnie klopotami zarazilas bo teraz ja mam w domu bal :roll: Quote
Katerinas Posted January 22, 2004 Posted January 22, 2004 Teskniliscie ? 8) no jasne 8) Agus chyba mnie klopotami zarazilas bo teraz ja mam w domu bal :roll: Carry... a co się dzieje? :roll: Quote
tunio Posted January 22, 2004 Posted January 22, 2004 Mam komplikacje z jednym z psow :roll: We wtorek sie wszystko wyjasni ale siedze jak na gwozdziach od dluzszego czasu :roll: a jak tam u Was ? :D Quote
Katerinas Posted January 22, 2004 Posted January 22, 2004 ojej... :( coś ze zdrowiem? mam nadzieję, że nic poważnego... :roll: ... piszesz tak tajemniczo ... Quote
tunio Posted January 22, 2004 Posted January 22, 2004 Kasiu ehh szkoda gadac :(.Porobilo sie porobilo :(.Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ale zaczyna mnie to denerwowac :(. Ale musze zmienic sie w optymistke i nie zadreczac Was bo mnie zbanujecie :lol: Co u Was wszystkich ? :roll: Quote
Katerinas Posted January 22, 2004 Posted January 22, 2004 Kasiu ehh szkoda gadac :(.Porobilo sie porobilo :(.Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ale zaczyna mnie to denerwowac :(. oj... napisałabyś co się stało ... :( ... mam nadzieję, że nic poważnego... jakbyś chciała się wygadać czy cuś to pisz na priwa Ale musze zmienic sie w optymistke i nie zadreczac Was bo mnie zbanujecie no bez przesady :lol: poza tym to chyba tylko modzi mogą banować, prawda? więc, co... sama byś się zbanowała :lol: Co u Was wszystkich ? U nas po staremu... tyle że biedna Gaja w związku z rozciętym opuszkiem ma ograniczone ruszanie się... a jest to dla niej katorga :(Aga - Napisz jak Viggo... bo też coś milczysz .... :( Quote
Recommended Posts