Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga: właśnie się doczytałam ... już Ci na chacie mówiłam ale powtórzę... wygłaskaj mocno ode mnie i daj buziaczka w zimny nochalek.

Napewno będzie dobrze :) Wierzę że tak będzie :)

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sic!, co do dysplazji, to się o nią nie martwię, obydwoje rodzice szczeniaków czyściutcy, jak również przodkowie :D

Gosi chodziło o profilaktykę.

Posted

Ciocia Krysia dzwoniła. Pytała, czy sprzedane. Powiedziałam jej, że wszystkie suki i że zostały psy. To ona, że ma zamówienia na psy, ale bez ogonó. To ja jej powiedziałam, że niestety dla potencjalnych nabywców, ale nie będziemy amputować.

A Paweł miał znowu starcie z Niemcami pod niemiecką ambasadą. :lol:

Gosia

Posted

Dopiero idę, po południu. Ale źle dzisiaj chodzi :(

Wiadomość z ostatniej chwili (sic!, ale nie martw się! :( ) - Blanche wlaśnie pojechała do nowego domu :( Ale pan, pomimo że nie chciał na początku z ogonem, w tej chwili już sobie nie wyobraża rottka bez ogona :D Na razie będzie mieszkać w domu, na 3 piętrze, ale na wakacje przeprowadzi się do domu. I będzie miala na imię Kora.

Posted
Dopiero idę, po południu. Ale źle dzisiaj chodzi :(
Może to przejściowe... :( Daj znać co powie wet...
Wiadomość z ostatniej chwili (sic!, ale nie martw się! :( ) - Blanche wlaśnie pojechała do nowego domu :( Ale pan, pomimo że nie chciał na początku z ogonem, w tej chwili już sobie nie wyobraża rottka bez ogona :D
No to super :D ... że ogonek zostanie :D

Tylko pewnie Ci smutno :(

Posted

Aga

:(((( no trudno, niech jej będzie dobrze!!! i dobrze że ogon zostanie!

To ile ich jeszcze zostało??

I czy mój kolega okazał się pomocny w sprzedaży??

Posted

Aguś- a jakie ręce- wystawowe? Z ciekawości pytam. To Ci, o których wczoraj mi mówiłaś?

A co do Widelca- Aga to była ciężka operacja. Ludzie po takiej nieraz się w ogóle nie zbierają do kupy. Daj mu czas. Wiem, że się denerwujesz.

Katerinas- z okiem do kitu. Tzn. oko samo wyleczone, ale dalej jest mniejsze i pewnie konieczna będzie znowu operacja. Już jedną miał, przy grudkowym zapaleniu trzeciej powieki. To tak, jak się zaniedba leczenie. :(

Gosia

Posted
(...)

Katerinas- z okiem do kitu. Tzn. oko samo wyleczone, ale dalej jest mniejsze i pewnie konieczna będzie znowu operacja. Już jedną miał, przy grudkowym zapaleniu trzeciej powieki.

Ojej... przykro :(
Posted

Gosia, nie wykluczają wystawiania. Zobaczymy. To ci sami, ale na żywo pani robiła lepsze wrażenie niż przez telefon.

sic!, ani trochę :( Ale damy radę. Jest jeszcze piątka :o

Posted

Kasiu ehh szkoda gadac :(.Porobilo sie porobilo :(.Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ale zaczyna mnie to denerwowac :(.

Ale musze zmienic sie w optymistke i nie zadreczac Was bo mnie zbanujecie :lol:

Co u Was wszystkich ? :roll:

Posted
Kasiu ehh szkoda gadac :(.Porobilo sie porobilo :(.Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ale zaczyna mnie to denerwowac :(.
oj... napisałabyś co się stało ... :( ... mam nadzieję, że nic poważnego...

jakbyś chciała się wygadać czy cuś to pisz na priwa

Ale musze zmienic sie w optymistke i nie zadreczac Was bo mnie zbanujecie
no bez przesady :lol: poza tym to chyba tylko modzi mogą banować, prawda? więc, co... sama byś się zbanowała :lol:
Co u Was wszystkich ?
U nas po staremu... tyle że biedna Gaja w związku z rozciętym opuszkiem ma ograniczone ruszanie się... a jest to dla niej katorga :(

Aga - Napisz jak Viggo... bo też coś milczysz .... :(