Katerinas Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 hehehe... to z tej Bacardi wyrośnie tzw. "cicha woda brzegi rwie"... niby nic, chodzi sobie przyczajona, ale ustawia resztę rodzeństwa :D Quote
tunio Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Agus a czemu nie zostawisz zw.swiata ? :roll: Quote
aga 2 Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Bo z Bacardi tez niezła laska może być...! :D Mamy już co do niej pewne plany dotyczące jej krycia :oops: Może to za wcześnie... No ale zaplanować trzeba i kroi nam się fantastyczny inbred :D A wtedy to już same zwycięstwa świata! Quote
tunio Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 to wtedy juz w 100%Cie odwiedze :lol: Czyli Cerry bedzie mial w Sopocie dziewczyne ? :wink: Quote
aga 2 Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Czyli Cerry bedzie mial w Sopocie dziewczyne ? :wink: Hmm... Chyba mnie źle zrozumiałaś... :wink: Słuchajcie, muszę smarować Widelcowi szew. Wiele rzeczy już psom smarowałam, ale to mnie z lekka przerasta. No ale smaruję skoro trzeba. Aha, tak a'propo, to wczoraj maluchy 4 razy wyłaziły z kojca. Czy ktoś chce małego rottweilerka...???????????????? A Gosia nam już konkurencję zaczęła robić :evil: :wink: Quote
tunio Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 wiesz ze ja za jakis czas chcialam od Ciebie dla znajomych malego rotwailerka ?Ale w koncu zdecydowalismy sie za jakis czas na kaukaziatko bo wieksze :lol: Quote
aga 2 Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Oż Ty małpko, i jeszcze mówisz mi o tym głośno???? :evil: Ale kaukaziątko za to bardziej kudłate Quote
tunio Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 wiem i slodkie nic tylko zacmokac :calus: :wink: Quote
tunio Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 cos temat upadl :roll: co u szczurkow i ich uroczej wlascicielki ? 8) Quote
aga 2 Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 Jedna szczurka idzie sobie do nowego domu, ale dopiero 8 lutego, zaraz po wystawie. Idzie do mojego chrzestnego, więc będzie to żółta i będę mogła często ją odwiedzać :D Carry, ale ja naprawdę nie znam żadnej takiej pani :roll: Quote
tunio Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 coz za skromnosc 8) mialas napisac jak bylo w szkole i doopa :evil: :evil: Quote
aga 2 Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 No bo była jedna wielka doopa :evil: Idę teraz z dużymi, ale na krótko, bo Widelec jeszcze nie może dużo chodzić. Quote
tunio Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 a ja myslalam ze Cie tam zanudzili i dlatego nic nie piszesz :hmmmm: Quote
Gosia Posted January 14, 2004 Author Posted January 14, 2004 Aga- czy definitywnie zostaje ta sierota- Baccardi? :D Gosia Quote
aga 2 Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Nie chcem się z tobą kłócić, kto sierrota, ale poza tym mama siedzi koło mnie. Gosia, dzwoniłam do Szwecji, ale jakaś nagrana pani mówi poszwedzku, domyślam się, że numer telefonu, który ma na początku zera, ale nie wiem ile i nie wiem co dalej. Wyslałam Ci nawet smsa z tą informacją, ale nie wiem, czy w związku z antenką obgryzioną przez którąś szybę przeczytałaś. Bacardi, a nie Baccardi :D Quote
aga 2 Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Dobra, mama poszła. Ja tez zaraz idę, jadę zaliczać słówka :cry: Bacardi się wyrabia i zaczyna rozstawiać po kątach. I przestaje się poruszać czołgając się, zaczyna chodzić normalnie :D Aha, a do Szwecji będe próbowac dalej. Quote
sobol Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 nagraj co mowi to ci powiem jaki numer to :D Quote
Gosia Posted January 14, 2004 Author Posted January 14, 2004 Chodziło mi o to, że jak zostaje, to może by jej dysplazję zrobić? Gosia Quote
sobol Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 mlotek i mozemy jej stawy przestawic i dysplazja jak malowana :evilbat: zarty,zartami, ale z tego co wiem badania takie robi sie pozniej ...po pol roku czy cos...jak sie zaczynie rozwijac kosciec ...mozna ewentualnie zrobic badania na niedobor wapnia czy cos takiego:) ale sie slabo znam na tym, niech sie ozwa ci co sie lepiej znaja :) Quote
Gosia Posted January 14, 2004 Author Posted January 14, 2004 Zdjęcie pod kątem dysplazji można zrobić 8- tygodniowemu szczeniakowi. Jak jest predyspozycja to ją widać. Gosia Quote
aga 2 Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Nie chce mi się :evil: robić żadnych prześwietleń :evil: Viggo ma obrzęk :evil: Mamy mu wyciskać. Aż mu się mordka wydłużyła. :cry: Bo boli. Quote
sobol Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 no nie wiedzialem tego ;) w kazdym razie watpie czy widac te posrednie typy dysplazji, wszystkie widac? czy tylko te ktore moga byc powazne? Quote
tunio Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Nie chce mi się :evil: robić żadnych prześwietleń :evil: Viggo ma obrzęk :evil: Mamy mu wyciskać. Aż mu się mordka wydłużyła. :cry: Bo boli. Agus wyglaskaj go ode mnie :roll: A obrzek skad sie wzial ? :roll: Quote
aga 2 Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Wygłaskam, głaskam cały czas. W ogóle obydwa rozwaliły mi się na wyrze, a ja muszę siedzieć półgębkiem... tego, półdupkiem, bo już się nie mieszczę. Nie wiem, skąd obrzęk, lekarz uprzedzal, że może być, ale ja myślałam, że jak do tej pory nie było, to już nie bedzie. No i gówno. Jest :cry: Quote
sic! Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 aga a może jakieś okładziki dla Widelca?? a co do dyspalazji: dawaj flatazor a masz więcej pewności,że uda jej się uniknąć-tako rzeczo jo co sfojom sukem tymże karmi:) pzdr Quote
Recommended Posts