Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo z Bacardi tez niezła laska może być...! :D

Mamy już co do niej pewne plany dotyczące jej krycia :oops: Może to za wcześnie... No ale zaplanować trzeba i kroi nam się fantastyczny inbred :D

A wtedy to już same zwycięstwa świata!

Posted

Czyli Cerry bedzie mial w Sopocie dziewczyne ? :wink:

Hmm... Chyba mnie źle zrozumiałaś... :wink:

Słuchajcie, muszę smarować Widelcowi szew. Wiele rzeczy już psom smarowałam, ale to mnie z lekka przerasta.

No ale smaruję skoro trzeba.

Aha, tak a'propo, to wczoraj maluchy 4 razy wyłaziły z kojca. Czy ktoś chce małego rottweilerka...???????????????? A Gosia nam już konkurencję zaczęła robić :evil: :wink:

Posted

wiesz ze ja za jakis czas chcialam od Ciebie dla znajomych malego rotwailerka ?Ale w koncu zdecydowalismy sie za jakis czas na kaukaziatko bo wieksze :lol:

Posted

Jedna szczurka idzie sobie do nowego domu, ale dopiero 8 lutego, zaraz po wystawie. Idzie do mojego chrzestnego, więc będzie to żółta i będę mogła często ją odwiedzać :D

Carry, ale ja naprawdę nie znam żadnej takiej pani :roll:

Posted

Nie chcem się z tobą kłócić, kto sierrota, ale poza tym mama siedzi koło mnie.

Gosia, dzwoniłam do Szwecji, ale jakaś nagrana pani mówi poszwedzku, domyślam się, że numer telefonu, który ma na początku zera, ale nie wiem ile i nie wiem co dalej. Wyslałam Ci nawet smsa z tą informacją, ale nie wiem, czy w związku z antenką obgryzioną przez którąś szybę przeczytałaś.

Bacardi, a nie Baccardi :D

Posted

Dobra, mama poszła. Ja tez zaraz idę, jadę zaliczać słówka :cry:

Bacardi się wyrabia i zaczyna rozstawiać po kątach. I przestaje się poruszać czołgając się, zaczyna chodzić normalnie :D

Aha, a do Szwecji będe próbowac dalej.

Posted

mlotek i mozemy jej stawy przestawic i dysplazja jak malowana :evilbat:

zarty,zartami, ale

z tego co wiem badania takie robi sie pozniej ...po pol roku czy cos...jak sie zaczynie rozwijac kosciec ...mozna ewentualnie zrobic badania na niedobor wapnia czy cos takiego:)

ale sie slabo znam na tym, niech sie ozwa ci co sie lepiej znaja :)

Posted

Nie chce mi się :evil: robić żadnych prześwietleń :evil: Viggo ma obrzęk :evil: Mamy mu wyciskać. Aż mu się mordka wydłużyła. :cry: Bo boli.

Posted
Nie chce mi się :evil: robić żadnych prześwietleń :evil: Viggo ma obrzęk :evil: Mamy mu wyciskać. Aż mu się mordka wydłużyła. :cry: Bo boli.

Agus wyglaskaj go ode mnie :roll:

A obrzek skad sie wzial ? :roll:

Posted

Wygłaskam, głaskam cały czas. W ogóle obydwa rozwaliły mi się na wyrze, a ja muszę siedzieć półgębkiem... tego, półdupkiem, bo już się nie mieszczę.

Nie wiem, skąd obrzęk, lekarz uprzedzal, że może być, ale ja myślałam, że jak do tej pory nie było, to już nie bedzie. No i gówno. Jest :cry:

Posted

aga

a może jakieś okładziki dla Widelca??

a co do dyspalazji: dawaj flatazor a masz więcej pewności,że uda jej się uniknąć-tako rzeczo jo co sfojom sukem tymże karmi:)

pzdr