Katerinas Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 Żebyś w złą godzinę nie wypowiedziała... hiehiehieA co z waszym przyjazdem do Sopotu? Mam nadzieję, że się wykluje w drugiej połowie stycznia... Viggo super, prawdopodobnie już jutro zdejmą mu opatrunek uciskowy i trzeba będzie tylko profilaktycznie zabezpieczać to miejsce... No to Super! Cieszę się bardzo :DKasiu znosi to nawet dobrze a wrecz bardzo dobrze.....Mysle ze on sie tych schodow boi,....Poza tym w hotelu tez sie mala cholera wystraszyla i niechciala lezc na to 4pietro Nastepnym razem wezme pokoj na parterze albo zapytam sie o winde To on się biedaczek schodów boi :( My mieliśmy tak z Sabą jak ją wzieliśmy... Trzeba było nas widzieć jak zapitalaliśmy po schodach prawie na czworaka z przynęta w łapce :lol: ... bo Saba na widok schodów włączała wsteczny... Z tą windą to też uważaj :lol: bo może sie bać do niej wejść ... chyba pokój na parterze jest najlepszym rozwiązaniem :D Quote
Gosia Posted January 7, 2004 Author Posted January 7, 2004 Carragan- a do windy wejdzie? Bo może nie warto się trudzić? :lol: Gosia Quote
tunio Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 do windy diabelstwo wejdzie jesli sie zmiesci :lol: Kasiu nie dziw sie ze on sie boi Ty bys sie tez bala gdybys chodzila wrecz na szczudlach.....Budzi sie co rano i jest wiekszy :lol: To sie nie dziwie ze nie ma stabilnosci jeszcze :lol: Quote
sobol Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 hmm schody sa krotkie, na pierwsze pietro, ze 16 czy 18 ich jest, ale jesli dobrze pamietam sa strome dosyc... nic po prostu zwracam na to uwage...moze to zly trop...z reszta nie wazne...wazne ze viggo ma sie lepiej, a cos trzeba by zrobic zeby nie wlazily tam w ogole najlepiej. z tego co mowisz to podloga, wylej klej hehheh :D mama bedzie zadowolona :) :evilbat: Quote
Katerinas Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 do windy diabelstwo wejdzie jesli sie zmiesci :lol: (...) :lol: :lol: ...Budzi sie co rano i jest wiekszy :lol: To sie nie dziwie ze nie ma stabilnosci jeszcze :lol: A on wie kiedy przestać rosnąć? :lol: Bo jak piszesz "budzi się co rano i jest większy"... to w końcu Cię przerośnie :lol: Musisz mu kiedyś powiedziać "stop" :lol: Quote
tunio Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 przestanie rosnac za jakies 1.5 roku :lol: Poza tym jak sie polozy na podlodze i wyciagnie lapy to od poczatku przednich do konca tylnich lap ma wiecej niz 2metry :o :lol: Quote
aga 2 Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 Carry, a czy to jest na pewno pies??? :o Halo, halo, nowe zdjęcia dzieci na stronce! :D Quote
Katerinas Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 Poza tym jak sie polozy na podlodze i wyciagnie lapy to od poczatku przednich do konca tylnich lap ma wiecej niz 2metry :o :lol: :o ło matko :o ... i mówisz, że ma rosnąć jeszcze 1,5 roku... :lol: ... no to do windy się nie zmieści :lol: Quote
Katerinas Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 Carry, a czy to jest na pewno pies??? :o :lol: :lol: :lol: Halo, halo, nowe zdjęcia dzieci na stronce! :D ... lecę, pędze zobaczyć :D Quote
tunio Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 nie no nie mysle ze on bedzie tak wielki aby sie nie zmiescic.....W sumie to jak dla mnie wyglada na malutkiego mimo ze ma te 87 w klebie i jakies 65 :oops: .Ale przedwczoraj byl hodowca przywiezc karme i pomijajac fakt ze Cerry sie tak ucieszyl ze praktycznie go ze schodow zrzucil ( :lol: )to slowa i mina hodowcy "Ale byczek :o .Jest duzo wiekszy niz Cogar (wyjasnienie :Cogar to brat Cerrego ktorego jeszcze nikt nie kupil) " 8) Agus juz lece ogladac :D Quote
tunio Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 Agus przyznam Ci sie ze gdybym brala od Ciebie rottka to bym sie nie wahala i brala Blizzarda lub Black Jacka :D Quote
aga 2 Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 No więc wybór nie jest zły, ale w zwycięzcę świata nie trafiłaś :D Quote
tunio Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 wiem bo tez nie moge sobie robic konkurencji kupujac dodatkowo rottasa :D.Jesli cos to bylby do kochania,strozowania i bronienia :D. Quote
BossTone Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 Car powiedz Cerremu stop, nim taki wyrośnie :roll: :roll: Quote
Katerinas Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 Aga: Piękne są te Twoje maluchy :loveu: :D Carry wybrała chłopaka, ja wolę panienki, więc tak po zdjęciach ... hmm... Bijou lub Bacardi :D A tak wogóle to wszystkie :D są piękne :D Quote
tunio Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 Car powiedz Cerremu stop, nim taki wyrośnie :roll: :roll: Cerry ma wiecej dystynkcji,szlachetnosci i wogule piekniejsza wersja tego wielblada ale wielkosc to by mi odpowiadala 8) Quote
Katerinas Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 Carry: I maść :D Twój "konik" ma piękną maść (czego nie da się powiedzieć o tym wielbłądzie...) :lol: Quote
tunio Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 fakt masc 8) pokatuje Was fotami Cerrego jak dla mnie ladniejszy niz ten wielblad.... Na fotach ma miedzy 5a5.5mca Quote
Katerinas Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 Na fotach ma miedzy 5a5.5mcaA teraz ma chyba więcej, co nie? Quote
tunio Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 tak teraz ma 8m-cy.....i robie te foty i robie i nic......A teraz jeszcze cyfrowka z domu wywedrowala :evil: Quote
Katerinas Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 A teraz jeszcze cyfrowka z domu wywedrowala :evil: ... to ją przywołaj spowrotem :lol: I pokaż nam jak teraz Cerry wygląda :D Quote
tunio Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 postaram sie........Glownie jest wiekszy.....:lol: Ale on sie z dnia na dzien zmienia :D Quote
aga 2 Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 Carry, to Ty go możesz pewnego dnia nie poznać i z jakimś innym psem pomylić :o Kasia, strzał w 10 - zostanie u nas Bacardi, czyli zielona. Chociaż zakochana jestem w żółtej (tam jest zdaje się przekłamanie i pomyłka w podpisie - w każdym bądź razie ta z żółtą kokardką nazywa się Ballan'ga), to jednak zdecyduję się na zieloną. Ma głowę taką jak pomarańczowy, czyli Bennett, a on jest naprawdę najlepszy z miotu. Żółtą w związku z tym dam mojemu chrzestnemu, żeby miec ją pod ręką :D Quote
Katerinas Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Aga: Wow! Przez przypadek trafiłam na przyszłe championki? :D To jest Bacardi A to Balanga, tak? Na stronkach ta piękność nazywa się Bijou... ale ma właśnie żółtą kokardkę (chyba że mi monitor siada i kolorki zmienia...) A jak charakterki? :D Quote
aga 2 Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Nic Ci nie siada, wszystko się zgadza :D No więc charakter to to, co mnie boli, bo Ballan'ga ma o wiele lepszy niż Bacardi. Póki co, to Bacardi porusza się po domu w pozycji przyczajonej, ale może się wyrobi, bo jednak w dalszym ciągu siedzi w kojcu z maluchami. Ballan'ga jest o wiele odważniejsza i pewna siebie, chociaż wczoraj Bacardi pokazała, że wcale nie jest taka dupa i też potrafi poustawiać rodzeństwo :D Poza tym, to ona najgłośniej warczy na resztę przyjedzeniu :D Quote
Recommended Posts