aga 2 Posted December 29, 2003 Posted December 29, 2003 Hej dzieci, mam księgę gości! I nowe zdjęcia dzieci :D Quote
aga 2 Posted December 30, 2003 Posted December 30, 2003 Wyobraź sobie Sobol, że to my robiliśmy te zdjęcia samodzielnie, a potem moja zdolna siostra je zeskanowała :D Bo się nic nie ujawniasz :evil: Co ze spacerem? Quote
sic! Posted December 30, 2003 Posted December 30, 2003 aga hmmmm ten tego...czy mi się wydaje czy ja do Ciebie niedługo z Flatazorem i kolegą przyjadę?? 8) Quote
sic! Posted December 30, 2003 Posted December 30, 2003 Taaaa byłam, widziałam no one som normalnie ZAJEBISTE!!! i nawet mam swoją faworytę-choć zapomłam zapytać o imię :oops: Ta z różową wstążką Quote
aga 2 Posted December 30, 2003 Posted December 30, 2003 Sic!, pewnie że byłaś i pewnie że są zajebiste :D Ale myslałam, że masz większy bałagan na głowie :wink: Twoja faworyta to najwieksza awanturnica i cholera charakterna i nazywa się Blanche. Podobno wygląda jak jej babcia w młodości - co dobrze jej wróży na przyszłość, bo babcia to Int. Ch. i zwyciężczyni świata :D No, to kiedy rzucasz palenie? A tak z ostatniej chwili, to musze Ci powiedzieć, że Viggo dorwał się do worka, zrobił sobie w nim dziurkę i wyjadał karmę po ziarenku :D Chyba będzie mu smakować. Mati też łaziła koło worka i intensywnie wąchała. :D I schowałam je do piwnicy. Worki, nie psy :wink: Quote
tunio Posted December 30, 2003 Posted December 30, 2003 Agus ja bym Ci offa w tej ksiedze zrobila ale nie wiem czy bylabys zadowolona :lol: Quote
aga 2 Posted December 30, 2003 Posted December 30, 2003 Carry, Ty nie drażnij lwa :wink: I nie gadaj tyle, tylko idź i napisz mi coś ładnego :angel: Quote
tunio Posted December 30, 2003 Posted December 30, 2003 masz juz 4 wpisy a ja Ci ta ksiege rozkrece :evilbat: Quote
sic! Posted December 30, 2003 Posted December 30, 2003 Blanche hmmmmm interesujące:)Awanturnica???Hmmm to w sam raz dla mnie:P Kurna się poważnie zastanawiam nad tym rzucaniem palenia Mój bałagan na głowie to już przeszłość:((teraz pora na ustatkowanie.. A co do żarcia: zobaczysz,że im posłuży nie ma bata! A kolega się tak mądrzył, bo on sam ma hodowlę beaceronów i malinois i tak się lubi przechwalać Smacznego życzę psom-of kors I WYPUŚĆ JE Z TEJ PIWNICY!!! :evilbat: Quote
aga 2 Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Psy wypuszczone :D I nażarte :D :D :D Rzucaj to palenie, ino migiem, bo Ci psa ktoś sprzed nosa ukradnie :P A kolega niech się chwali, w końcu ma czym, bo psy ma niezłe, tylko niech to przechwalanie bedzie skuteczne i znajdzie mi jakiś nowy domek :) Quote
sic! Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Spoko spoko na pewno coś się znajdzie... z paleniem-to może ja jednak poczekam na ich dzieci:) Quote
tunio Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Agus chyba dojedziemy do Grudziadza....Cieszysz sie ? :evilbat: :wink: Quote
sobol Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 a co na wahe wiecej nie macie? musicie pchac do warszawy ? :D Quote
aga 2 Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Agus chyba dojedziemy do Grudziadza....Cieszysz sie ? :evilbat: :wink: Bardzo się cieszę :evil: ale wcześniej Warszawa przecież... Sobol, uprzejmie donoszę, że Grudziądz jest za warszawa z perspektywy Carry 8) Quote
tunio Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Agus tyle ze ja czekam na ta cholerna kanadyjska wize (chociaz teraz nawet nie jestem pewna czy ja chce...:roll: )i nie wiem kiedy jesli cos wyjade....Wiec nie ma pewnosci czy bede np.w wawie,grudziadzu,opolu itp itd :roll: Quote
aga 2 Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 Carry, coś Cię długo nie ma, czyżbyś już była w Kanadzie? :o Oprócz tego, że wstałam dzisiaj wybitnie lewą nogą i porozstawiałam szczeniaki po kątach, to jeszcze pożarłam się na spacerze z debilem, który dumnie oświadcza mi, że też ma piska, ale tych się boi i nagle zatrzymuje się w pół kroku i ma pretensje, że psy zaczynają na niego szczekać. To nie dzieciom powini przeprowadzać pokazy, ale niektórym dorosłym. Uwaga, dzisiaj gryzę :evil: W poniedziałek Viggo ma zabieg. Quote
Katerinas Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 Aguś... debilem się nie przejmuj. A za Viggo trzymamy mocno, mocno kciuki. Daj znać w poniedziałek jak przeszła operacja ... Quote
tunio Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 Agus nie jestem w Kanadzie chorobsko mnie zlapalo.......Od czwarku lezalam pokotem w lozku i dopiero teraz zaczynam nieco chodzic :-? Myslisz ze bylabym taka niewychowana aby sie nie pozegnac ? :evilbat: Bede za Vigga trzymac kciuki :kciuki: Wlasnie chcialam sie pytac kiedy bedzie ten zabieg ale mnie uprzedzilas... :roll: Quote
aga 2 Posted January 5, 2004 Posted January 5, 2004 Boże, jestem taka zdenerwowana, że zaczęłam się uczyć angielskich idiomów... Za godzinę jedziemy. Quote
Katerinas Posted January 5, 2004 Posted January 5, 2004 Aga... Trzymam kciuki... będzie dobrze, napewno! :kciuki: Daj szybciutko znać co i jak - jak wrócicie :) Quote
tunio Posted January 5, 2004 Posted January 5, 2004 Agus bedzie dobrze :roll: w koncu nie mozesz odmowic ml.zw.klubu ludziom :fadein: Quote
sobol Posted January 5, 2004 Posted January 5, 2004 i jak?!co z nim? bylem maluchy odwiedziec...slodziutkie, wujkowi Duke'owi tez sie podobaly :) aga2: hmm wiesz tak Ci powiem ze nie tylko skarpetek nie mialem :oops: ale pozniej dopiero przypomnialo mi sie :) Quote
Recommended Posts