Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyobraź sobie Sobol, że to my robiliśmy te zdjęcia samodzielnie, a potem moja zdolna siostra je zeskanowała :D

Bo się nic nie ujawniasz :evil: Co ze spacerem?

Posted

Taaaa byłam, widziałam no one som normalnie ZAJEBISTE!!!

i nawet mam swoją faworytę-choć zapomłam zapytać o imię :oops:

Ta z różową wstążką

Posted

Sic!, pewnie że byłaś i pewnie że są zajebiste :D Ale myslałam, że masz większy bałagan na głowie :wink: Twoja faworyta to najwieksza awanturnica i cholera charakterna i nazywa się Blanche. Podobno wygląda jak jej babcia w młodości - co dobrze jej wróży na przyszłość, bo babcia to Int. Ch. i zwyciężczyni świata :D

No, to kiedy rzucasz palenie?

A tak z ostatniej chwili, to musze Ci powiedzieć, że Viggo dorwał się do worka, zrobił sobie w nim dziurkę i wyjadał karmę po ziarenku :D Chyba będzie mu smakować. Mati też łaziła koło worka i intensywnie wąchała. :D I schowałam je do piwnicy. Worki, nie psy :wink:

Posted

Blanche hmmmmm interesujące:)Awanturnica???Hmmm to w sam raz dla mnie:P Kurna się poważnie zastanawiam nad tym rzucaniem palenia

Mój bałagan na głowie to już przeszłość:((teraz pora na ustatkowanie..

A co do żarcia: zobaczysz,że im posłuży nie ma bata!

A kolega się tak mądrzył, bo on sam ma hodowlę beaceronów i malinois i tak się lubi przechwalać

Smacznego życzę psom-of kors

I WYPUŚĆ JE Z TEJ PIWNICY!!! :evilbat:

Posted

Psy wypuszczone :D I nażarte :D :D :D

Rzucaj to palenie, ino migiem, bo Ci psa ktoś sprzed nosa ukradnie :P

A kolega niech się chwali, w końcu ma czym, bo psy ma niezłe, tylko niech to przechwalanie bedzie skuteczne i znajdzie mi jakiś nowy domek :)

Posted
Agus chyba dojedziemy do Grudziadza....Cieszysz sie ? :evilbat: :wink:

Bardzo się cieszę :evil:

ale wcześniej Warszawa przecież...

Sobol, uprzejmie donoszę, że Grudziądz jest za warszawa z perspektywy Carry 8)

Posted

Agus tyle ze ja czekam na ta cholerna kanadyjska wize (chociaz teraz nawet nie jestem pewna czy ja chce...:roll: )i nie wiem kiedy jesli cos wyjade....Wiec nie ma pewnosci czy bede np.w wawie,grudziadzu,opolu itp itd :roll:

Posted

Carry, coś Cię długo nie ma, czyżbyś już była w Kanadzie? :o

Oprócz tego, że wstałam dzisiaj wybitnie lewą nogą i porozstawiałam szczeniaki po kątach, to jeszcze pożarłam się na spacerze z debilem, który dumnie oświadcza mi, że też ma piska, ale tych się boi i nagle zatrzymuje się w pół kroku i ma pretensje, że psy zaczynają na niego szczekać. To nie dzieciom powini przeprowadzać pokazy, ale niektórym dorosłym. Uwaga, dzisiaj gryzę :evil:

W poniedziałek Viggo ma zabieg.

Posted

Agus nie jestem w Kanadzie chorobsko mnie zlapalo.......Od czwarku lezalam pokotem w lozku i dopiero teraz zaczynam nieco chodzic :-?

Myslisz ze bylabym taka niewychowana aby sie nie pozegnac ? :evilbat:

Bede za Vigga trzymac kciuki :kciuki:

Wlasnie chcialam sie pytac kiedy bedzie ten zabieg ale mnie uprzedzilas... :roll:

Posted

i jak?!co z nim?

bylem maluchy odwiedziec...slodziutkie, wujkowi Duke'owi tez sie podobaly :)

aga2: hmm wiesz tak Ci powiem ze nie tylko skarpetek nie mialem :oops: ale pozniej dopiero przypomnialo mi sie :)