Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kuźwa, rodzina na święta dziadka przywiozła :-? Nie dość, że głuchy i telewizję chciałby na full oglądać (ale dostał słuchawki, he, he), to jeszcze jak mu coś spadnie to mówi do dużych psów "no i co robicie?", a jak ogląda tę telewizję i coś strasznie przeżywa, to budzi małe.

:evil:

Chyba muszę przyspieszyć operację Viggo :(

Posted

heh to dobrze.....Przynajmniej Cerry nie bedzie chcial nasladowac Widelca 8)

Gdyby on skoczyl to by sie krater w ziemi zrobil :lol:

Tak sie przyjrzalam dzisiaj Cerremu.....Wiesz jaka paskuda jest potezna ? :o Nie ma w budowie nic a nic ze slodkiego papisia :evilbat: :evilbat:

Posted

No, to za ten krater moja mama niestety by go zabiła :( Lepiej niech nie skacze.

GRRRR... musiałam małym dziadom postawić styropian 1,5 na 1,5 m. Może tego nie sforsują i nie będę ich musiała łapać w charakterze bombek choinkowych :evil:

Posted

Aga... tak to jest z maluchami... one jakimś cudem potrafią nas ludzi nieźle "w konia robić".... i zawsze mają ten szelmowski uśmiech na gębach :lol: zupełnie jakby mówiły: "hiehiehie.... i co? ... na nic te Twoje przeszkody :D "

Aga - Uszy do góry :D Proponuję drewniane płyty (np. sklejka) zamiast styropianu. Jak się dorwą do styropianu to Cię szlag trafi na sprzątanie małych fruwających kuleczek :D

Posted

Agus to normalne ze wylazly :lol:

JA pamietam jak wzielam cala horde szczeniakow ze schroniska aby ich panujaca nosowa nie zabila i zrobilam im kojec z 1.5m siatki....I wyobraz sobie ze one z niego wylazly a jeden 12 tygodniowy szczeniak wspinal sie jak kot :o

Posted

Kasia, ja wiem, styropian to desperacja i chwilówka, dzisiaj będziemy im robić generalne porządki, to i "ogrodzenie" się wyższe zrobi.

Coś jeszcze chciałam napisać i zapomniałam.

A, już wiem. Gdyby to o mnie chodziło i gdybym mieszkała sama, to by mogły sobie latać po domu, no ale niestety...

Mały na szczęście się nie wspina na razie jak kot. Po prostu staje na tylnych łapach, wiesza się przednimi i się wspina. A tyle w to wkłada wysiłku, że można umrzeć ze śmiechu. :D Na razie tylko jeden... Za chwilę drugi... :o

Posted
(...)

Mały na szczęście się nie wspina na razie jak kot. Po prostu staje na tylnych łapach, wiesza się przednimi i się wspina. A tyle w to wkłada wysiłku, że można umrzeć ze śmiechu. :D

hehe... cwaniaczek z niego rośnie :D
Na razie tylko jeden... Za chwilę drugi... :o
... i nawet nie chcę myśleć co będzie jak wszystkie zaczną ... a uczą się jedno od drugiego baaardzo szybko :D

A ile ich zostało, tych brzdąców?

Posted

Zgadza się, bestie są pojętne :D

Jeszcze 8...

Są kochane, najbardziej lubię usiąść sobie w kojcu, a wtedy po mnie łażą, liżą, gryzą, dziurawią skarpetki, wciskają się wszędzie... :D

Posted

NO. :D

Właśnie podwyższyłyśmy małym dziadom więzienie. Na dodatek jest śliskie, więc nie mają po czym się wspinać. No i obraziły się na nas :lol: