Gosia Posted December 19, 2003 Author Posted December 19, 2003 A proponują Władcę Pierścieni w wersji reżyserskiej. Gosia Quote
aga 2 Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 Ale przekonuję się, że samce leją, Gosia Na spodnie :D Nowe :wink: Gosia, to nie macie jeszcze Władcy Pierscieni???????????? :o (to było z przekasem. A jak macie, to z zazdrością). Dzisiaj kupiłam gazetę, na okładce której jest ojciec chrzestny mojego Viggo, czyli ARAGORN :iloveyou: Quote
sobol Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 moim zdaniem viggo (aktor) nie wyglada na krola, zaraz mi powiecie ze to jest ukryta jego "krolewskosc". moim zdaniem on powinien grac jakiegos awanturnika :D z reszta wlasnie skonczylem ogladac druga czesc. Po prostu on tam nie bardzo pasuje. taki raczej to zlodziejaszek i brudas hehehhee :P ale da sie przezyć :P Quote
Gosia Posted December 19, 2003 Author Posted December 19, 2003 No to siadam i oglądam- Aga go teraz zabije tępym drewnianym nożem. Właśnie dzisiaj dostanę trzecią część :wink: Gosia Quote
Gosia Posted December 19, 2003 Author Posted December 19, 2003 Wersja reżyserska Jaguś to taka nieco dłuższa, ze scenami, które były nakręcone, ale nie weszły do filmu. Trzecią część filmu oczywiście, a nie noża. I nic nie pooglądam, bo dla odmiany muszę wychodzić. Gosia Quote
tunio Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 Agus nawet gust mamy podobny :lol: Tak jakem nigdy sie w aktorach nie kochala ani nie darzyla szczegolna sympatia Aragorn to moje bostwo takze :lol: Quote
aga 2 Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 Gosia, ani mi się waż kusić mnie filmem! :evil: Ja też idę do kina w sylwestra prawdopodobnie :D Carry :o , a może my jesteśmy jakimiś siostrami - bliźniaczkami? Sobol, a dla Ciebie mam propozycję nie do odrzucenia, ale to na priw. Quote
tunio Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 obawiam sie ze nie bowiem mam ciemne wlosy :roll: Aczkolwiek upodobania mamy podobne :lol: Quote
tunio Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 brr farba :-? .Farba wyglada ladnie ale na scianie :D Quote
aga 2 Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 Jeszcze zależy, w jakim kolorze ta ściana. Znajoma chciala kiedyś pomalowac łazienke na kolor gołębi (?). Farbę kupował znajomy malarz, malował pod jej nieobecność. Kiedy wróciła do domu, zobaczyła białą łazienkę. Nieśmiało powiedziała, że przecież kolor miał być gołębi. Na co malarz: "A co ty, koorwa, białego gołębia nie widziałaś"? :D Quote
tunio Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 heh to niezly facio :lol: Do rany przyloz :wink: Quote
aga 2 Posted December 20, 2003 Posted December 20, 2003 Do rany może tak, ale pędzla bym mu więcej do ręki nie dała :wink: Maluchy po raz kolejny przechodzą same siebie i ciągle sikają za moimi plecami :evil: Już wolę te kupy zbierać :x Quote
tunio Posted December 20, 2003 Posted December 20, 2003 Agus nie przejmuj sie wyrosna z tego......Tak w wieku 9 m-cy :wink: Cerry w nocy wydalal takie ilosci siusiow ze moza sie bylo w kuchni rano utopic w szczegolnosci ze mnie sie niechcialo w nocy wstawac i go wynosic :oops: .Przestal sikac w domu kiedy skonczyl 10tygodni 8) Quote
aga 2 Posted December 21, 2003 Posted December 21, 2003 moim zdaniem viggo (aktor) nie wyglada na krola, zaraz mi powiecie ze to jest ukryta jego "krolewskosc". moim zdaniem on powinien grac jakiegos awanturnika :D z reszta wlasnie skonczylem ogladac druga czesc. Po prostu on tam nie bardzo pasuje. taki raczej to zlodziejaszek i brudas hehehhee :P ale da sie przezyć :P :snipersm: :2gunfire: :chainsaw: Zauważ, drogi kolego, że mimo szlachetnego charakteru Viggo gra awanturnika. Czy ktoś, oprócz awanturnika, potrafiłby powybijać zle charaktery w pień? A awanturnik wcale nie musi być zły. A król wcale nie musi być miękką fają. Poza tym, drogi kolego, trzeciej części jeszcze nie było. I SKĄD WIESZ, JAK WYGLĄDA VIGGO JAKO KRÓL, HĘ? Propozycja cały czas aktualna i wtedy naocznie się przekonasz (bo ja to już czuję :iloveyou: ), że pasuje jak cholera. NO. :wink: Quote
aga 2 Posted December 22, 2003 Posted December 22, 2003 Małe diabły mają dzisiaj kolejny przebojowy dzień :evil: właśnie jakimś cudem przedostały się do szczelnie zastawionego bufetu, który ma od ich strony dziurę, ale to ta dziura wlaśnie jest zastawiona, po czym wyszły drugą stroną :-? Bardzo smieszne. :-? Quote
aga 2 Posted December 22, 2003 Posted December 22, 2003 Zupełnie nie rozumiem, co Cię tak bawi :-? :wink: Quote
aga 2 Posted December 22, 2003 Posted December 22, 2003 :buzi: Gosia Dzięki, Gosia. To mi było potrzebne :cry: Quote
Katerinas Posted December 22, 2003 Posted December 22, 2003 Aga: Czy są zniszczenia w związku z tym, że "szarańcza" wydostała się z zamkniętej przestrzeni? :wink: :D Quote
tunio Posted December 22, 2003 Posted December 22, 2003 Agus nie martw sie ....Jutro bedzie lepiej :D :calus: Quote
aga 2 Posted December 22, 2003 Posted December 22, 2003 Dzięki, Carry. Kasia, na szczęście nie. Akurat byłam w kuchni i robiłam im obiadek.Uf :D Ale jak sobie przypomnę, jak pierwszy wyjrzał zza tych otwartych drzwiczek... :o Quote
Katerinas Posted December 22, 2003 Posted December 22, 2003 Uf :D Ale jak sobie przypomnę, jak pierwszy wyjrzał zza tych otwartych drzwiczek... :o ... no mogę sobie wyobrazić... pewnie wyglądałaś tak: :shocked!: :lol: Quote
aga 2 Posted December 22, 2003 Posted December 22, 2003 Albo i jeszcze lepiej :eek: :eek2: :eek3: Quote
aga 2 Posted December 22, 2003 Posted December 22, 2003 Buuu... Gruba Berta (naprawdę nazywa się Bossa Nova :wink: ) pojechała dzisiaj do nowego domu... Buuu... :cry: :bigcry: Quote
Recommended Posts