Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale przekonuję się, że samce leją,

Gosia

Na spodnie :D Nowe :wink:

Gosia, to nie macie jeszcze Władcy Pierscieni???????????? :o (to było z przekasem. A jak macie, to z zazdrością).

Dzisiaj kupiłam gazetę, na okładce której jest ojciec chrzestny mojego Viggo, czyli ARAGORN :iloveyou:

Posted

moim zdaniem viggo (aktor) nie wyglada na krola, zaraz mi powiecie ze to jest ukryta jego "krolewskosc". moim zdaniem on powinien grac jakiegos awanturnika :D z reszta wlasnie skonczylem ogladac druga czesc. Po prostu on tam nie bardzo pasuje. taki raczej to zlodziejaszek i brudas hehehhee :P ale da sie przezyć :P

Posted

Wersja reżyserska Jaguś to taka nieco dłuższa, ze scenami, które były nakręcone, ale nie weszły do filmu.

Trzecią część filmu oczywiście, a nie noża.

I nic nie pooglądam, bo dla odmiany muszę wychodzić.

Gosia

Posted

Gosia, ani mi się waż kusić mnie filmem! :evil:

Ja też idę do kina w sylwestra prawdopodobnie :D

Carry :o , a może my jesteśmy jakimiś siostrami - bliźniaczkami?

Sobol, a dla Ciebie mam propozycję nie do odrzucenia, ale to na priw.

Posted

Jeszcze zależy, w jakim kolorze ta ściana.

Znajoma chciala kiedyś pomalowac łazienke na kolor gołębi (?). Farbę kupował znajomy malarz, malował pod jej nieobecność. Kiedy wróciła do domu, zobaczyła białą łazienkę. Nieśmiało powiedziała, że przecież kolor miał być gołębi. Na co malarz: "A co ty, koorwa, białego gołębia nie widziałaś"?

:D

Posted

Do rany może tak, ale pędzla bym mu więcej do ręki nie dała :wink:

Maluchy po raz kolejny przechodzą same siebie i ciągle sikają za moimi plecami :evil:

Już wolę te kupy zbierać :x

Posted

Agus nie przejmuj sie wyrosna z tego......Tak w wieku 9 m-cy :wink:

Cerry w nocy wydalal takie ilosci siusiow ze moza sie bylo w kuchni rano utopic w szczegolnosci ze mnie sie niechcialo w nocy wstawac i go wynosic :oops: .Przestal sikac w domu kiedy skonczyl 10tygodni 8)

Posted
moim zdaniem viggo (aktor) nie wyglada na krola, zaraz mi powiecie ze to jest ukryta jego "krolewskosc". moim zdaniem on powinien grac jakiegos awanturnika :D z reszta wlasnie skonczylem ogladac druga czesc. Po prostu on tam nie bardzo pasuje. taki raczej to zlodziejaszek i brudas hehehhee :P ale da sie przezyć :P

:snipersm: :2gunfire: :chainsaw:

Zauważ, drogi kolego, że mimo szlachetnego charakteru Viggo gra awanturnika. Czy ktoś, oprócz awanturnika, potrafiłby powybijać zle charaktery w pień? A awanturnik wcale nie musi być zły. A król wcale nie musi być miękką fają.

Poza tym, drogi kolego, trzeciej części jeszcze nie było. I SKĄD WIESZ, JAK WYGLĄDA VIGGO JAKO KRÓL, HĘ? Propozycja cały czas aktualna i wtedy naocznie się przekonasz (bo ja to już czuję :iloveyou: ), że pasuje jak cholera. NO.

:wink:

Posted

Małe diabły mają dzisiaj kolejny przebojowy dzień :evil: właśnie jakimś cudem przedostały się do szczelnie zastawionego bufetu, który ma od ich strony dziurę, ale to ta dziura wlaśnie jest zastawiona, po czym wyszły drugą stroną :-?

Bardzo smieszne. :-?

Posted

Dzięki, Carry.

Kasia, na szczęście nie. Akurat byłam w kuchni i robiłam im obiadek.Uf :D Ale jak sobie przypomnę, jak pierwszy wyjrzał zza tych otwartych drzwiczek... :o