Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak sobie jeszcze pomyślałam, że to w sumie tragedia...

Facet w końcu zdecyduje się na rottka z jakiejś takiej masowej "psiej-produkcji". Szczeniak nie będzie zsocjalizowany, zacznie szaleć. I teraz: albo sobie facet z nim poradzi (szkolenie idt), albo sobie z nim nie będzie mógł poradzić... i ... i właśnie: 1. pies trafi do schroniska; 2. stanie się jakaś tragedia w postaci pogryzienia; 3. pies zostanie oddany gdzieś gdzie będzie na łańcuchu (jak nasza Saba... :( ) ... albo nie wiem co jeszcze ..... :(

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"aga 2"napisała:"

Ja do psa jechałam aaaaaaaaażżżżżżżż do Warszawy i skasowali mnie tak, ci właściciele reproduktora, że do dziś śni mi się to jako koszmar :wink:

Zabiję ją. Normalnie ją zabiję.

Właścicielka reproduktora.

Posted
"aga 2"napisała:" Ja do psa jechałam aaaaaaaaażżżżżżżż do Warszawy i skasowali mnie tak, ci właściciele reproduktora, że do dziś śni mi się to jako koszmar :wink:

Zabiję ją. Normalnie ją zabiję.

Właścicielka reproduktora.

.... hiehiehiehie .... niedługa będziesz miała tą możliwość (28.12.) :wink: :lol:
Posted

aga 2 napisała:

Jaki program? :o

W TVP regionalnej. O 20:00. I była taka masówka i takie kojce, no, brzydkie, i nie zauważyłam bud. No ale może były, tylko operator wredny tak filmował, żeby nie było widać.

I psy były- bernardy, ON-y i bordoga zauważyłam. A potem taka kobita się skarżyła, że tam kupiła psa- i pokazali klopsa- czyli mopsa. Więc niby sugerowali, że mopsy też ma. No i że tam brudno i że nie mają słomy (moje też nie miały do wczoraj), i pytali, czym karmi. To on powiedział, że odpadami z restauracji. I krzyczeli na niego, że psy są zagłodzone. No nie wiem- bernardyny na pewno zagłodzone nie były. Jedyne co, to wszystkie były po prostu sierściowo zaniedbane- facet nie czesze po prostu.

Dosyć wygłupów.

Taki obrazek, że niby produkcja a nie hodowla.

A potem wystąpił Pan Przewodniczący Mania i powiedział, że ZK wydał metryki i protokół przeglądu miotu, bo nie miał pojęcia, że on ma taką melinę do trzymania psów.

I na końcu przestrzegł, żeby nie kupować psów na giełdach i bazarach, tylko u hodowcy.

Gosia

Posted

Hie hie- pamiętaj, że ja mam odwrotną shibę, której Twoje rottweilery się boją :lol:

Słuchaj odważna- ja dziś będę późno w chałupie, bo jeszcze jestem w pracy- o której idziesz spać, kuro?

Gosia

Posted

Ponieważ jutro moje kochane koleżanki zastąpią mnie na dwóch lekcjach, gdyż jadę do lekarza (wersja oficjalna; wersja mniej oficjalna, o której wiem ja, mama i Ty, to jadę do lekarza, ale z Viggo) i nie ide w związku z tym na 8.50 do pracy i nie musze wstać o 5.45, to sidzę do późna, Marku.

Ja w ogóle siedze do późna, bo od tych bandziorów nie można wyjśc, tak się chcą miziać :D

Znów Polskę ratujecie? Kto tym razem strajkuje?

Wasz Largo jest u mnie w galerii, tylko że imię jest źle napisane i bez przydomków i właścicieli, ale Lechu już dostał opr i skruszony obiecał poprawę :D

A! I wy jesteście na jednym zdjęciu, dokładnie to na pierwszym, jak sie dobrze przyjrzycie :wink:

A odwrotnej szyby boi sie tylko JEDEN rottweiler, czemu specjalnie sie nie dziwię :evil:

Posted

Agus nie przejmuj sie nimi 8).Sa ludzie i parapety niestety :roll: Ten to byl parapet :lol:

Teraz to nic ze Cie dziabia.....Jak Cerry mnei przed chwila dziabnal to dopiero zabolalo :D.

Posted

Carry, wierzę, ale Cerry jest jeden, a tych potworków 9!!!!!!!!!!!!

A którą rekę masz w gipsie? :wink:

Gosia, w nawiązaniu do naszej krótkiej i zwięzłej rozmowy telef, uprzejmie przypominam o cioci Krysi i 10% (starczy?), ktore w tym potoku słów mogły gdzieś zginąć.

I oczywiście zapomniałam zapytać: ruszyło coś z pomocą dla cioci?

Posted

no wlasnie.....?Czemu z banki ? :roll:

Agus pociesze Cie tym ze p.Palkowski ma dalej na zbycie 3wilczarze 8).A dokladniej 4ale jednego zostawia....A ja nie wiem kto sie zdecyduje na jakies iles tam kilo niewychowanych kosci i miesni :D.A raczej wychowanych ale nie udomowionych :fadein: chyba tylko takie kamikadze jak ja ale ja mam jednego i mi narazie starczy :evilbat: :evilbat:

Nie mam zadnej reki w gipsie tylko sinca jak gruszka :evilbat: :evilbat:

Posted

Mam zdjęcie. Jak dam rade, to dryndnę.

Dzisiaj mama spoglądała sobie na Pomarańczowego i mówi: "No, to jest kandydat na zwycięzcę świata za 3 lata". Ja na to, że owszem, ale jeżeli trafi w dobre ręce. Na to mama: "To może go sobie zostawimy?" :o Takim naprawde poważnym tonem.

No więc mówię, że psa to nie, raczej suke. a mama (dalej serio :o ) "Żóltą?".

Słuchajcie, chyba będę miała trzeciego rottka!

Carry, to te małe wilczki mają już dobre pół roku i dalej są u hodowcy?

Ufff.

Posted

tak jeszcze 3.......Idzie im juz na 8m-c :roll: Ale one nigdy nie byly rasa chodliwa i popularna (swiadczy o tym dalej raczej rzadkosc rasy).....W szczegolnosci ze sa ze wspanialym pochodzeniem a i tak nie maja nowych wl.Ale bylo ich badz nie badz 12 wiec dobrze ze zostaly tylko 4 :lol: Moze teraz juz mniej :lol:

Agus cieszymy sie razem z Toba aczkolwiek ja bym zostawiala Pomaranczowego (mam wielka slabosc do samcow :oops: ) :BIG: :angel: :grins:

Posted

Agus cieszymy sie razem z Toba aczkolwiek ja bym zostawiala Pomaranczowego (mam wielka slabosc do samcow :oops: ) :BIG: :angel: :grins:

Carry, dziwiłabym się, gdybyś miala do samic... :roll:

Posted

Ja też wolałam całe dotychczasowe życie.

Ale przekonuję się, że samce leją, znaczą teren, gryzą się, tarmoszą, warczą na siebie, chodzą bez sensu i przepychają się...

Jak to samce- głupsze.

A suki kultura, grzeczne, miłe- chodzą za mną, delikatne, eleganckie...

Gosia

Posted

Gosiu obrazasz Cerrego i Kajtka i Al....I wiele wiele innych psow ktore odcisnely sie pietnem w mojej pamieci :evil:

Samce nei sa glupsze a Cerry jest rownie przylepny jak suczki,Alek to pies ktory cale zycie nie ma szczescia ale kiedy mnie widzi doslownie wskakuje mi w ramiona.....Itp itd....wiec prosze Cie nie uogolniaj :evil: