Katerinas Posted December 17, 2003 Posted December 17, 2003 Tak sobie jeszcze pomyślałam, że to w sumie tragedia... Facet w końcu zdecyduje się na rottka z jakiejś takiej masowej "psiej-produkcji". Szczeniak nie będzie zsocjalizowany, zacznie szaleć. I teraz: albo sobie facet z nim poradzi (szkolenie idt), albo sobie z nim nie będzie mógł poradzić... i ... i właśnie: 1. pies trafi do schroniska; 2. stanie się jakaś tragedia w postaci pogryzienia; 3. pies zostanie oddany gdzieś gdzie będzie na łańcuchu (jak nasza Saba... :( ) ... albo nie wiem co jeszcze ..... :( Quote
Gosia Posted December 17, 2003 Author Posted December 17, 2003 "aga 2"napisała:" Ja do psa jechałam aaaaaaaaażżżżżżżż do Warszawy i skasowali mnie tak, ci właściciele reproduktora, że do dziś śni mi się to jako koszmar :wink: ************************************************************ Zabiję ją. Normalnie ją zabiję. Właścicielka reproduktora. Quote
Katerinas Posted December 17, 2003 Posted December 17, 2003 "aga 2"napisała:" Ja do psa jechałam aaaaaaaaażżżżżżżż do Warszawy i skasowali mnie tak, ci właściciele reproduktora, że do dziś śni mi się to jako koszmar :wink: ************************************************************ Zabiję ją. Normalnie ją zabiję. Właścicielka reproduktora. .... hiehiehiehie .... niedługa będziesz miała tą możliwość (28.12.) :wink: :lol: Quote
Gosia Posted December 17, 2003 Author Posted December 17, 2003 aga 2 napisała: Jaki program? :o ******************************************************* W TVP regionalnej. O 20:00. I była taka masówka i takie kojce, no, brzydkie, i nie zauważyłam bud. No ale może były, tylko operator wredny tak filmował, żeby nie było widać. I psy były- bernardy, ON-y i bordoga zauważyłam. A potem taka kobita się skarżyła, że tam kupiła psa- i pokazali klopsa- czyli mopsa. Więc niby sugerowali, że mopsy też ma. No i że tam brudno i że nie mają słomy (moje też nie miały do wczoraj), i pytali, czym karmi. To on powiedział, że odpadami z restauracji. I krzyczeli na niego, że psy są zagłodzone. No nie wiem- bernardyny na pewno zagłodzone nie były. Jedyne co, to wszystkie były po prostu sierściowo zaniedbane- facet nie czesze po prostu. Dosyć wygłupów. Taki obrazek, że niby produkcja a nie hodowla. A potem wystąpił Pan Przewodniczący Mania i powiedział, że ZK wydał metryki i protokół przeglądu miotu, bo nie miał pojęcia, że on ma taką melinę do trzymania psów. I na końcu przestrzegł, żeby nie kupować psów na giełdach i bazarach, tylko u hodowcy. Gosia Quote
aga 2 Posted December 17, 2003 Posted December 17, 2003 Gosia, nie boję się, nie boję! Ty masz 8 psów, a ja 11! :D W tym 9 gotowych na wszystko! Po trupach do celu, byleby gdzieś dziabnąć :evil: Quote
Gosia Posted December 17, 2003 Author Posted December 17, 2003 Hie hie- pamiętaj, że ja mam odwrotną shibę, której Twoje rottweilery się boją :lol: Słuchaj odważna- ja dziś będę późno w chałupie, bo jeszcze jestem w pracy- o której idziesz spać, kuro? Gosia Quote
aga 2 Posted December 17, 2003 Posted December 17, 2003 Ponieważ jutro moje kochane koleżanki zastąpią mnie na dwóch lekcjach, gdyż jadę do lekarza (wersja oficjalna; wersja mniej oficjalna, o której wiem ja, mama i Ty, to jadę do lekarza, ale z Viggo) i nie ide w związku z tym na 8.50 do pracy i nie musze wstać o 5.45, to sidzę do późna, Marku. Ja w ogóle siedze do późna, bo od tych bandziorów nie można wyjśc, tak się chcą miziać :D Znów Polskę ratujecie? Kto tym razem strajkuje? Wasz Largo jest u mnie w galerii, tylko że imię jest źle napisane i bez przydomków i właścicieli, ale Lechu już dostał opr i skruszony obiecał poprawę :D A! I wy jesteście na jednym zdjęciu, dokładnie to na pierwszym, jak sie dobrze przyjrzycie :wink: A odwrotnej szyby boi sie tylko JEDEN rottweiler, czemu specjalnie sie nie dziwię :evil: Quote
tunio Posted December 17, 2003 Posted December 17, 2003 Agus nie przejmuj sie nimi 8).Sa ludzie i parapety niestety :roll: Ten to byl parapet :lol: Teraz to nic ze Cie dziabia.....Jak Cerry mnei przed chwila dziabnal to dopiero zabolalo :D. Quote
aga 2 Posted December 17, 2003 Posted December 17, 2003 Carry, wierzę, ale Cerry jest jeden, a tych potworków 9!!!!!!!!!!!! A którą rekę masz w gipsie? :wink: Gosia, w nawiązaniu do naszej krótkiej i zwięzłej rozmowy telef, uprzejmie przypominam o cioci Krysi i 10% (starczy?), ktore w tym potoku słów mogły gdzieś zginąć. I oczywiście zapomniałam zapytać: ruszyło coś z pomocą dla cioci? Quote
aga 2 Posted December 17, 2003 Posted December 17, 2003 A, Carry! Ja bym się nie przejmowała debilami, ale dzieci mają już 8 tygodni i mogą iść spokojnie do nowych domów. I tu mnie boli :( Quote
aga 2 Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 Gosia, no i niestety przyszły sezon wystawowy mamy z Widelcem z bańki :cry: Quote
Gosia Posted December 18, 2003 Author Posted December 18, 2003 Co się dzieje? Masz zdjęcie? czy chodzi o rodowód? Gosia Quote
tunio Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 no wlasnie.....?Czemu z banki ? :roll: Agus pociesze Cie tym ze p.Palkowski ma dalej na zbycie 3wilczarze 8).A dokladniej 4ale jednego zostawia....A ja nie wiem kto sie zdecyduje na jakies iles tam kilo niewychowanych kosci i miesni :D.A raczej wychowanych ale nie udomowionych :fadein: chyba tylko takie kamikadze jak ja ale ja mam jednego i mi narazie starczy :evilbat: :evilbat: Nie mam zadnej reki w gipsie tylko sinca jak gruszka :evilbat: :evilbat: Quote
aga 2 Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 Mam zdjęcie. Jak dam rade, to dryndnę. Dzisiaj mama spoglądała sobie na Pomarańczowego i mówi: "No, to jest kandydat na zwycięzcę świata za 3 lata". Ja na to, że owszem, ale jeżeli trafi w dobre ręce. Na to mama: "To może go sobie zostawimy?" :o Takim naprawde poważnym tonem. No więc mówię, że psa to nie, raczej suke. a mama (dalej serio :o ) "Żóltą?". Słuchajcie, chyba będę miała trzeciego rottka! Carry, to te małe wilczki mają już dobre pół roku i dalej są u hodowcy? Ufff. Quote
tunio Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 tak jeszcze 3.......Idzie im juz na 8m-c :roll: Ale one nigdy nie byly rasa chodliwa i popularna (swiadczy o tym dalej raczej rzadkosc rasy).....W szczegolnosci ze sa ze wspanialym pochodzeniem a i tak nie maja nowych wl.Ale bylo ich badz nie badz 12 wiec dobrze ze zostaly tylko 4 :lol: Moze teraz juz mniej :lol: Agus cieszymy sie razem z Toba aczkolwiek ja bym zostawiala Pomaranczowego (mam wielka slabosc do samcow :oops: ) :BIG: :angel: :grins: Quote
aga 2 Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 Agus cieszymy sie razem z Toba aczkolwiek ja bym zostawiala Pomaranczowego (mam wielka slabosc do samcow :oops: ) :BIG: :angel: :grins: Carry, dziwiłabym się, gdybyś miala do samic... :roll: Quote
tunio Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 Agus jestem otwarta na propozyje :wink: A tak na powaznie to chodzilo mi o to ze wole psy niz suki :grab: Quote
Gosia Posted December 19, 2003 Author Posted December 19, 2003 Ja też wolałam całe dotychczasowe życie. Ale przekonuję się, że samce leją, znaczą teren, gryzą się, tarmoszą, warczą na siebie, chodzą bez sensu i przepychają się... Jak to samce- głupsze. A suki kultura, grzeczne, miłe- chodzą za mną, delikatne, eleganckie... Gosia Quote
tunio Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 Gosiu obrazasz Cerrego i Kajtka i Al....I wiele wiele innych psow ktore odcisnely sie pietnem w mojej pamieci :evil: Samce nei sa glupsze a Cerry jest rownie przylepny jak suczki,Alek to pies ktory cale zycie nie ma szczescia ale kiedy mnie widzi doslownie wskakuje mi w ramiona.....Itp itd....wiec prosze Cie nie uogolniaj :evil: Quote
Gosia Posted December 19, 2003 Author Posted December 19, 2003 Eeee tam....Obrażasz... Nie powtarzaj im, to się nie obrażą. A swoje wiem i już. Gosia Quote
tunio Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 nie moge im nawet powtorzyc bo mi kompa przez okno wyrzuca :lol: :wink: Albo podleja :wink: Quote
tunio Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 :wink: A jak przygotowania do sylwestra ? :D Quote
Gosia Posted December 19, 2003 Author Posted December 19, 2003 No właśnie nie wiem :hmmmm: Chyba do kina pójdę, albo co... :crazyeye: Gosia Quote
Recommended Posts