Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Ale my dogomaniacy tyż chcemy wiedzieć jak maluszki? :D (no już chyba nie takie maluszki :wink: )

Żyjesz jeszcze, czy już Cię zadeptały? :D

He, he...

To se zadzwońcie i się dowiedzcie :wink:

Chyba jestem dzisiaj na nie :evil:

Posted
To se zadzwońcie i się dowiedzcie
hehehe.... dwa razy w rynnę, raz w parapet : :lol: halo... czy tu Aga :lol: (wrzuc monetę, wrzuć monetę)... :lol: :lol:
Chyba jestem dzisiaj na nie
A nie możesz przestawić się na TAK :wink: :D
Posted
To se zadzwońcie i się dowiedzcie
hehehe.... dwa razy w rynnę, raz w parapet : :lol: halo... czy tu Aga :lol: (wrzuc monetę, wrzuć monetę)... :lol: :lol:

U mnie to będzie raczej "wrzuć banknot, wrzuć banknot..." :D

Generalnie ja jestem optymistka :(

Posted
A więc nauczyłaś się cytować!

Sama, czy ktoś Cię poinstruował?

Zadzwonię, Ty Jędzo, wieczorem.

Gosia

Czy to z cytowaniem było do mnie? JA JUŻ DAWNO UMIEM :cool3:

Dzwoń, dzwoń, tylko pamiętaj o banknocikach :saint1:

Posted

Do Ciebie- a jak byłam u Ciebie dwa tygodnie temu, to nie umialaś.

Pamiętasz?

A co, wypłaty Ci nie dali? Czy w całości poszła na szczepionki? :lol:

Gosia

Posted

Bardzo jesteście dowcipne obydwie :-?

Ponieważ nie umiem cytować podwójnie, zrobię tak:

Gosia, ja wiem, że u mnie było fajnie :beerchug: , ale zabij mnie, a nie pamiętam, jakobym skarżyła się na nieumiejętność cytowania :D

Carry, bardzo śmieszne z tym telefonem :wink:

Małe niszczą wszystko, łącznie z moją kieszenią, a wczoraj prawie że pokłóciłam się z jednym panem przez telefon i on na pewno nie kupi ode mnie pieska. i chyba właśnie dlatego jestem zła - nie dlatego, że nie kupi, ale jak sobie teraz pomyślę, co jeszcze mogłam mu powiedzieć... :evil:

Posted
... a wczoraj prawie że pokłóciłam się z jednym panem przez telefon i on na pewno nie kupi ode mnie pieska. i chyba właśnie dlatego jestem zła - nie dlatego, że nie kupi, ale jak sobie teraz pomyślę, co jeszcze mogłam mu powiedzieć... :evil:
ojej.... a czymże ten pan Ci się naraził? :o
Posted

Pan był zszokowany ceną i nie docierało do niego, że:

1. pieski są w domu, a dom jest postawiony na głowie

2. mają kontakt z ludźmi, psami, telewizją, odkurzaczem itp., a nie, że są zamknięte w Polsce

3. rodzice nie są championami, ale:

a) mamusia jest w drodze

b) champion championowi nierówny

c) tytuł championa nie jest dziedziczny

4. jaki pies, taka cena

5. takiej krwi nikt w Polsce nie ma

bo w Bydgoszczy, Toruniu, Kwidzynie to są po championach, ale za połowę tej ceny! Nieważne, że siedzą w kojcach, nie maja kontaktu z włascicielem.

Powiedzialam panu, żeby sobie pojechał do Bydgoszczy, Torunia, Kwidzynia.

Powiedziałabym mu więcej, ale rodzina słuchała :evil:

Posted

"aga 2" napisała:

Gosia, ja wiem, że u mnie było fajnie :beerchug: , ale zabij mnie, a nie pamiętam, jakobym skarżyła się na nieumiejętność cytowania :D

Nie pamięta....(westchnienie).

Gosia

Posted

A chcecie przyjechać jeszcze raz?

No powiedz mi, bardzo proszę, KIEDY Ci mówiłam, że nie umiem cytować? :evil:

I co, odezwali się ze Szwecji? Albo Adaśko? :D

Posted

"aga 2" napisała: ... a nie, że są zamknięte w Polsce

A gdzie mają być zamknięte?

W Południowej Kambodży? 0X

Gosia

Posted

2. mają kontakt z ludźmi, psami, telewizją, odkurzaczem itp., a nie, że są zamknięte w Polsce

Nie kumam :-? :o

1. Nie docierało do niego, że pieski są w domu :-? A gdzie niby miałyby być? :-?

2. Nie rozumiał że powinny mieć kontakt z ludźmi, odkurzaczem etc? :o A gdzie on sobie wyobrażał że Ty je trzymasz? :o

Posted
"aga 2" napisała: ... a nie, że są zamknięte w Polsce

A gdzie mają być zamknięte?

W Południowej Kambodży? 0X

Gosia

Kuźwa... W kojcu, w kojcu :oops:

Posted

Wczoraj był taki program w regionalnej trójce i pokazywali, gdzie można trzymać szczeniaki- może oglądał. Tamte miały protokół odbioru miotu i metryki. :D

A Szwedzi jak najbardziej, i Adam też. Wszystko mam. Okazało się, że ten właściciel jest też hodowcą- co za ulga, i że ten miot na B urodził się u niego. Więc coś wybierzemy.

Zresztą jak przyjedziesz, to pogadamy. Mam pewne propozycje itp.

Naprawdę nie prosiłam Cię, żebyś mnie nauczyła cytować?

Gosia

Posted

Nie kumam :-? :o

1. Nie docierało do niego, że pieski są w domu :-? A gdzie niby miałyby być? :-?

2. Nie rozumiał że powinny mieć kontakt z ludźmi, odkurzaczem etc? :o A gdzie on sobie wyobrażał że Ty je trzymasz? :o

Bo hodowle, które reklamują się "500 zł po championach" mają po kilkanaście kojców i pracowników do obsługi, a poród u suki wygląda tak: pani hodowczyni na wystawie rozmawia przez komórkę z kimś tam i mówi: "powiedz dzieciom, żeby poszły sprawdzić, czy jakaś tam suka się nie szczeni".

No comments.

Ja mam jedną sukę, a nie fabrykę psów :evil:

Z moich dzieciaków wyrastają fajne, dobrze socjalizowane bestie, a nie dzikusy :evil:

Ja do psa jechałam aaaaaaaaażżżżżżżż do Warszawy i skasowali mnie tak, ci właściciele reproduktora, że do dziś śni mi się to jako koszmar :wink: . Nie mam kilkunastu suk i kilku reproduktorów. Nie kryję suki dwa razy w roku :evil:

Nie bedę miała więcej szczeniaków :evil:

Posted
Wczoraj był taki program w regionalnej trójce i pokazywali, gdzie można trzymać szczeniaki- może oglądał. Tamte miały protokół odbioru miotu i metryki. :D

Naprawdę nie prosiłam Cię, żebyś mnie nauczyła cytować?

Gosia

Jaki program? :o

Wiesz co? Masz rację... Prosilaś :oops: Tylko nie pamiętam, dlaczego w końcu tego nie zrobiłyśmy? :roll:

Carry, przysięgam, że jak będą dzwonić ludzie o szczeniaki, to bedę odkładać słuchawkę :evil:

Posted

Aga: W pełni rozumiem Twoją wściekłość ... Mam nadzieję, że powiedziałaś temu panu dosadnie co o nim i jego podejściu do sprawy myślisz :evil:

I między innymi w takich momentach całkiem załamuję się jeśli chodzi o edukację naszego społeczeństwa w kwestii psów ... :(

a poród u suki wygląda tak: pani hodowczyni na wystawie rozmawia przez komórkę z kimś tam i mówi: "powiedz dzieciom, żeby poszły sprawdzić, czy jakaś tam suka się nie szczeni".
o boże! ... i dlaczego tacy ludzie moją wogóle psy ... nie mówiąc już o hodowlach :o :evil:

Aga - nie przejmuj się ... głowa do góry ... olej faceta bo szkoda nerwów i własnego zdrowia na oszołomów ...