Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie zamierzam sie roztkliwiac bo to nie lezy w moim charakterze......Na ogol to bym poszla sie wyzyc na bogu ducha winym worku bokserskim ale nie mam ochoty wychodzi z domu. :roll: A teraz pojde i siebie walne ta ksiazka w leb a jeszcze lepiej atlasem geograficznym za to ze cokolwiek powiedzialam na temat NR :evilbat:

Posted

Gosiu nei wybieram sie jeszcze na drugi swiat :evilbat: .Za mloda i za brzydka na to jestem :evilbat: Poza tym nie ma tam cudow techniki takich jak komorki,komputery,internet itp itd.

Zdrowiej, zdrowiej... Lubimy Cię

Dziekuje i zamierzam to zrobic bo Rzeszow albo Katowice albo Opole coraz blizej :D .A ja juz tesknie za pretekstem do spania w aucie :wink:

Posted
Gosiu nei wybieram sie jeszcze na drugi swiat :evilbat: .Za mloda i za brzydka na to jestem :evilbat: Poza tym nie ma tam cudow techniki takich jak komorki,komputery,internet itp itd.

No i przede wszystkim dogomanii brak :wink:

Aga&Co

Posted

Jejku, Sobol! Jak się cieszę, że żyjesz!

Mam szkołe, mam :evil: i muszę iść, bo już mnie raz nie było, ale idę na 14 - mogę pospać! :D

Aga&Co

Posted

to nigdzie nie przychodze :D

kurde duke mial rane na szyi okrągla..nie wiadomo skad...zaschla ale debil kurde !!!!!!!!!! sobie rozzdrapal , a juz byl ladny strupek... co zrobic ? zeby mu to zaschlo?

Posted

uniemozliwisc drapanie :lol:

a tak na powaznie....Nie ma u wetow masci ktore powoduja szybsze gojenie ? :roll:

Agus zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka........Ja przechodzilam swiniaka w wieku 6 lat i nic mi nie bylo ale brat w powiklaniach po swiniaku cukrzycy dostal :roll: Wiec ani mi sie waz miec powiklania :evil:

Posted

Carry, no więc albo mam tę świnkę, albo problem z tarczycą, albo mi migdałki urosły do niespotykanych rozmiarów. Chyba w końcu pójdę do lekarza :wink:

Od dzieciaków trzymam się z daleko, żeby nie daj boshe, pozarażać. Już jedna ma jakieś paskudztwo na twarzy, wystarczy. W poniedziałek przyjedzie wet, ale to będzie chyba nasz ostatni kontakt z nim i z tą lecznicą :evil: Z drugiej strony ciężko rezygnować i znów szukać kogoś naprawdę dobrego.

Aga&Co

Posted

W Redłowie to ja się leczę obecnie, jutro, jak już pisałam Carry, ostateczny sprawdzian. Mam namiary na lecznicę niedaleko tej, do której jeżdżę, gdzieś na Legionów jest pani doktor, droga, ale konkretne, mam przecieki o Pustkach, no i Kaprów, tam podobno jest specjalista od psow i kotów, siostra znajomej bardzo chwali. Trochę tego jest :wink:

Zobaczymy.

Posted

tez mi ktos polecal legionow, ale typiary nie polubilem za bardzo bo brzydko mowila o szkoleniu tam gdzie chodze...a wcale nie narzekamy z Dukiem !! dlatego nie polecalem tego co ona mowila ! :x