aga 2 Posted December 8, 2003 Posted December 8, 2003 Co Ty kombinujesz?Gosia No, co TY kombinujesz? A ja kcem sobie zostawić żółtą. Byliście u cioci Krysi???????????????????? Aga&Co Quote
tunio Posted December 8, 2003 Posted December 8, 2003 Agus to ja chce Belzebuba jesli takowego masz na zbyciu :evilbat: Quote
aga 2 Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 Carry, uważaj, bo jeszcze sobie do serca wezmę i któregoś dnia dostaniesz przesyłkę kurierem, a tam :baddevil: Formalnie Belzebuba nie ma, ale jest jeden, co się tak zachowuje. To co, Carry? :biggrina: Aga&Co Quote
tunio Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 o to moze byc moj pupilek....Bedzie pasowal do reszty grupki :grins: Quote
Gosia Posted December 9, 2003 Author Posted December 9, 2003 "carragan" zwariowała i napisała: Agus to ja chce Belzebuba jesli takowego masz na zbyciu :evilbat ******************************************************** No i co? Bedziesz chodzić po parku i wzywać imienia diabła? :x Gosia Quote
Gosia Posted December 9, 2003 Author Posted December 9, 2003 Byłam u cioci Krysi- bardzo się jej podobały- powiedziała, że nie ma się czego wstydzić- :angel: Widzieli też Janusz i Beata W.- i też im się bardzo podobały- szczególnie głowy i że takie krótkie. No i Benet oczywiście- że taki zwarty gad. Żółta to Berta? Zadzwoń do mnie po 21:00, mam wiadomości w sprawie nóg Widelca od cioci Krysi. Gosia Quote
Gosia Posted December 9, 2003 Author Posted December 9, 2003 Bo to wróg i cham, gbur, kłamca i skurczybyk. Gosia Quote
tunio Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 oj takie komplementy........ A swoja droga czemu Agus nie dziala Ci ksiega gosci ?Wpisalabym sie z checia :evilbat: Quote
Gosia Posted December 9, 2003 Author Posted December 9, 2003 A co Ty tak na czarno dzisiaj? :evilbat: Gosia Quote
tunio Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 bowiem mam wspanialy humor po wystawie :evilbat: Quote
aga 2 Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 Carry, nie działa, bo jest jeszcze "under construction". Ale skoro Ty w takim humorze, to może lepiej, że nie działa :wink: Gosia, żółta to Ballan'ga, Berta to złota i nazywa się Bossa Nova. Dzięki za nogi Widelca, zadzwonię. Dzisiaj mu kupiłam coś, co zapomniałam jak się nazywa, ale wyczytałam oczywiście na Dogomanii, więc musi być dobre :D PS. Rozrysowałaś rodowody? Aga&Co Quote
tunio Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 Agus a ja chcialam tylko powychwalac pieski i szczeniaczki :roll: Zadnych paskudnych wpisow jak narazie bym nie dala :evilbat: Quote
Gosia Posted December 11, 2003 Author Posted December 11, 2003 A gdzie można wyczytać, co jest przyczyną tak złego humoru? Gosia Quote
tunio Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 w topicach "Nowa Ruda"i "Rzeszow" :evilbat: W topicu NR tak ok.strony 14-15 :evilbat: Mam zapalenie ucha,katar,kaszel,boli mnie gardlo i zimno mi :evilbat: Quote
Gosia Posted December 11, 2003 Author Posted December 11, 2003 Tak- Nową Rude już znalazłam. Idę do Rzeszowa. Leżysz w łóżku? Gosia Quote
tunio Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 zakuwam........Obecnie czytam "Homeopatyczne leczenie psow"na przemian z historia i kodeksem prawnym :D Mimo ze po nic mi to :lol: Quote
aga 2 Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Carry, jak to po nic. :o Uczona bendziesz :wink: Aga&Co Quote
tunio Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 ciekawe po co.....Do kopania rowow matura nie potrzebna :evilbat: Quote
aga 2 Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 No i źle myślisz. Bedzie Ci się latwiej lopatą machało :evilbat: Aga&Co Quote
Gosia Posted December 11, 2003 Author Posted December 11, 2003 A Ty co tu robisz, zamiast zarabiać na kieliszek chleba? Gosia PS. Jak mozesz, to szukaj tego Benno po sieci, bo ja się obawiam, że nie będę mieć czasu dzisiaj. Tak mi to wygląda. A posikam się do jutra, jak go nie znajdę. Jakby co, mam jeszcze jednego w zanadrzu. :wink: Quote
aga 2 Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Gosia, szukalam Benno w Googlach, nie ma, a Headdy jest po Willi v. Hause Neubrand i Dassi v.d. Ochsenwiese. Będę szukała dalej, ale nie wiem, czy dzisiaj znajdę, bo ojciec mnie goni, a potem jadę na ten chleb zarabiać, do Urzędu, ale robię im dzisiaj test :evilbat: No to dawaj tego w zanadrzu :D Aga&Co Quote
tunio Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 hello Pisze tu wlasnie zrugana przez wszystkich baba :lol: Jak moj maly Belzebub ? 8) Quote
aga 2 Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Dlaczego zrugana? :o Proszę, bylam tylko na spacerze z psami, a tu już nie wiadomo co się dzieje. He, he... W grach losowych to ja nie mam może szczęścia, ale na tym właśnie spacerze znalazłam drugi w tym roku telefon komórkowy :D He, he, i moja siostra się popłakała, bo to właśnie taki, jak ona chce. Aga&Co Quote
tunio Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 eh biadactwo........Apropo zrugania to szczerze mowiac jest mi troche przykro bo myslalam ze przynajmniej w wychowywaniu psow sie sprawdzam a tu nic :grins: .No nic najlepiej wezme ksiazki i poplyne na bezludna wyspe :grins: Rety ale placzliwy posty wyszedl :roll: To przez te cholerne lekarstwa i chorobe....Przepraszam :oops: Ale moj system nerwowy niewytrzymuje :lol: Quote
Recommended Posts